אנחנו שוב מפורסמים

RenanaD

New member
../images/Emo41.gif אנחנו שוב מפורסמים ../images/Emo9.gif

ג'ארד הזכיר את ההופעה בתל אביב, בריאיון מאחורי הקלעים ב-T in the Park, בדקה 1:02. איזה כיף לשמוע את זה

maya254

New member
יאיי!!1 תודה!

וואוו אחרי שצפיתי בהופעה בmtv אין ספק שהולך להיות חםםם הקיץ!

maya254

New member
דרך אגב, סוף סוף הוא אוכל משהו! האנורקסס הזה

חחחח

DarkSecretLove

New member
../images/Emo207.gif דחוף דחוף,למי שגר בחיפה/צפון

יש לי חברה מהקריה שרוצה ממש לבוא להופעה אבל ההורים שלה עושים לה בעיות,הם לא רוצים שהיא תסע לבד[=\],ואני יודעת שיש פה בנות מחיפה או מהצפון שיקחו רכבת להופעה. אני הולכת להיות בתל אביב עוד לפני ההופעה כי יש לי כמה דברים לעשות שם,אז זה אומר שאני לא אוכל לנסוע איתה ברכבת ביום של ההופעה. ככה שאם יש מישהי \מישהו שבא מאיזור הקריות\חיפה זה יכול להיות נחמד אם אני אצליח למצוא לה ליווי היא ממש ממש ממש רוצה ללכת. ואני יודעת שיש פה אחלה אנשים שאני יכולה להצמיד לה לנסיעה ככה שהיא לא תפסיד את ההופעה. אז מי שכן נראה לו \לה שהם יכולים. בבקשה צרו איתי קשר עוד היום במסר או שתכתבו לי פה הודעה אני אשלח לכם מסר,אני פשוט ממש רוצה שהיא תבוא! אני יודעת שלא תאכזבו אותי.

maya254

New member
אם זה עוזר.. :)

אני וחברה שלי באות מנהריה ברכבת היא תוכל לעלות לרכבת מחיפה ואז ניפגש ונלך ביחד.. מרחק נהריה מחיפה זה בערך 16 דקות ברכבת חחח :))

מה זה כמה פספסתי? $%$^&*

אבל מיד יהיה לי הרבה זמן על הידיים כי.. היום אני משתחררת

RenanaD

New member
נכון, בדיוק שלחתי לך סמס... מברוכ! יום מרגש!

שמתי את הלינק גם בטוויטר עם @ לאשלון הישראלי, תעשי RT מהיוזר או משהו...

חחחחחחח העיקר שלא יפריעו לו לאכול :)

and you know (hmm hmm what a yummi nuddles) we're going to preforn in LONDON, then fly to LA, than Asia, than LA, than europe, (hmm hmm I swear i didn't think i was that fucking hungry), oh and then TEL AVIV (i must check if they have there good nuddles too) and blah blah blah... חחח מדהים כמה הוא יכול לזכור כשחצי קילו של מקרוני אצלו בפה

RenanaD

New member
../images/Emo41.gif עוד תזכורת אחת!

בריאיון ישן... מזהים לפי השיער של ג'ארד
דקה 5:35

DarkSecretLove

New member
את מוכנה להסביר לי מה קורה פה!?

נכנסתי לראיון הזה התחלתי לראות אותו אבל אמרתי לעצמי להה זה ישן אין סיכוי שיזכירו אותנו ואז סגרתי את החלון עכשיו את באה ואומרת לי שהזכירו אותנו XD חחח איך זה קורה שכל ראיון שאני מחליטה לדלג עליו יש משהו על ישראל?! XD

למעלה