אני אפוצץ את הענבר הזאת!!!! תפסיקי ללחוש כבר יא מסריחה!
ק קייזר סוזי New member 6/8/11 #1 ../images/Emo41.gifאני אפוצץ את הענבר הזאת!!!! תפסיקי ללחוש כבר יא מסריחה!
ק קשקשה9 New member 6/8/11 #2 נראה לי שהיא מאוהבת....באמת פתאום נפל לי האסימון.....כל הסימנים היא רוצה את איתן !!!
ק קשקשה9 New member 6/8/11 #6 לונדרון תחשבי רגע.....לא נראה לך? היא סמוקה ומרוגשת כמו ילדה וכולה בהיפר ועושה את כל הטעויות האפשריות
לונדרון תחשבי רגע.....לא נראה לך? היא סמוקה ומרוגשת כמו ילדה וכולה בהיפר ועושה את כל הטעויות האפשריות
ק קייזר סוזי New member 6/8/11 #7 היא סמוקה ומרוגשת כי סוף סוף היא נכנסה לחבורת המקובלות עאלק, והיא בתוך האקשן.
ק קשקשה9 New member 6/8/11 #9 לא יודעת סוז,נראה יותר מזה ,תבדקו גם אתם. שלא התחפף לי המוח מהתוכנית הזו
ר רגע רק רגע Active member 6/8/11 #12 קשקש, אני איתך... כמו שענבר בעמקי נשמתה רצתה להיות אחת מהמקובלות, כך גם לגבי איתן. לא יודע אם מאוהבת, אבל בהחלט מעוניינת באיתן ומקווה שבכל זאת ישתין (סליחה) לכיוונה.
קשקש, אני איתך... כמו שענבר בעמקי נשמתה רצתה להיות אחת מהמקובלות, כך גם לגבי איתן. לא יודע אם מאוהבת, אבל בהחלט מעוניינת באיתן ומקווה שבכל זאת ישתין (סליחה) לכיוונה.
G goodpink New member 6/8/11 #11 כן היא רוצה את איתן. היא לא הפסיקה להגיד עליו דברים טובים גם אחרי שדחה אותה ולהסתכל ולהגיד כמה הוא מסכן שהיה בודד וכו. היא רוצה אותו.
כן היא רוצה את איתן. היא לא הפסיקה להגיד עליו דברים טובים גם אחרי שדחה אותה ולהסתכל ולהגיד כמה הוא מסכן שהיה בודד וכו. היא רוצה אותו.