אני אתחיל קורס טרום צבאי מחר לגבי הפורום, אני עובד על פתרון. אם לא ימצא כזה, הפורום יסגר, כמובן.
Z Zack DA New member 20/9/03 #1 ../images/Emo41.gif אני אתחיל קורס טרום צבאי מחר לגבי הפורום, אני עובד על פתרון. אם לא ימצא כזה, הפורום יסגר, כמובן.
../images/Emo41.gif אני אתחיל קורס טרום צבאי מחר לגבי הפורום, אני עובד על פתרון. אם לא ימצא כזה, הפורום יסגר, כמובן.
I invalid user New member 21/9/03 #2 בהצלחה תפוז משלמת לי על האינטרנט אם אני אקח את התפקיד ואהיה מנהל?
פ פריפטס New member 21/9/03 #4 LOL אתה חושב שאתה תעשה למישהו טובה שתהיה מנהל הפורום? זה לא ש"תקח את התפקיד"... ואני בספק אם ההנהלה תתן לך את ניהול הפורום.
LOL אתה חושב שאתה תעשה למישהו טובה שתהיה מנהל הפורום? זה לא ש"תקח את התפקיד"... ואני בספק אם ההנהלה תתן לך את ניהול הפורום.
ה הנהלת הפורומים Administrator 21/9/03 #3 אנו מודים לזק על ניהול הפורום ומאחלים לו בהצלחה בקורס הטרום צבאי, ובגיוס בכלל. גולשים המעוניינים לקחת חלק בניהול הפורום מוזמנים לפנות להנהלת הפורומים באמצעות מייל על מנת להציע את מועמדותם.
אנו מודים לזק על ניהול הפורום ומאחלים לו בהצלחה בקורס הטרום צבאי, ובגיוס בכלל. גולשים המעוניינים לקחת חלק בניהול הפורום מוזמנים לפנות להנהלת הפורומים באמצעות מייל על מנת להציע את מועמדותם.