אני בעד לסכם את השבוע. מה אומרות?

NaniBani

New member
../images/Emo41.gif אני בעד לסכם את השבוע. מה אומרות? ../images/Emo41.gif

אז........... אחרי מיליון ורבע שנים שלא כתבתי כאן (אבל בהחלט נכנסתי וקראתי!), אני חושבת שהגיע הזמן לחזור לסכם כל שבוע! אז אם אתן בעניין:
שיר השבוע (שיר של רונה) :
שיר השבוע (לא של רונה):
מאכל השבוע:
סרט/סדרה/ספר/דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
דבר טוב שעשה לי את השבוע:
דבר שקצת הרס... :
תכניות לשבוע הבא:
שאלת בונוס: רונה- עם שיער פזור? אסוף? פשוט תפרטו איך :)
אגב, שבוע הבא רונה תתארח באיזו תכנית ב-24 ... ראיתי בפרסומות, שווה להתעדכן:)
נשיקות וגעגועים!

NaniBani

New member
אז אני אתחיל ואסכם את השבוע שהיה לי ../images/Emo27.gif

שיר השבוע (שיר של רונה) : המעיין הזוהר שיר השבוע (לא של רונה): רכבת באירופה, תקליט שרוט (קרן פלס) מאכל השבוע: טוסט סרט/סדרה/ספר/דיסק השבוע: משחק החיים (אני משלימה עכשיו ב- VOD .. חח.. ) ציטוט השבוע: "אם ניפרד בגלל שאנחנו לא אוהבים אחד את השני, אז לא ניפרד לעולם...." דבר טוב שעשה לי את השבוע: נשף יום האהבה שאירגנתי בשבט בצופים:) וגם הייתי בים עם הצוות הדרכה שלי והיה ממש מושלם! דבר שקצת הרס... : חבר שלי נפרד ממני.. אבל דווקא לא לקחתי את זה קשה כמו שחשבתי שזה יהיה..! תכניות לשבוע הבא: מתמטיקה, הופעות בשכונה, יומולדת לבת דודה, ראיון לבית ספר שאני מנסה להתקבל אליו, להיפגש עם חברה טובה שלא ראיתי חודשיים, ו.................. אני חושבת שאהיה ספונטנית לתכניות נוספות! שאלת בונוס: רונה- עם שיער פזור? אסוף? פשוט תפרטו איך :) - אני מתה לראות אותה עם קליפס.. ואני חושבת שיהיה לה יפה קוקו גבוה.. :)

יאאלה

שיר השבוע (שיר של רונה) : חמסין שיר השבוע (לא של רונה): האומנם מאכל השבוע: פלאפל סרט/סדרה/ספר/דיסק השבוע: רדיו ציטוט השבוע: הצבע הלבן אומר לבן דבר טוב שעשה לי את השבוע: שיחות בסקייפ דבר שקצת הרס... : אין תכניות לשבוע הבא: תל אביב!!!! שאלת בונוס: רונה- עם שיער פזור? אסוף? פשוט תפרטו איך :) לא כזה קריטי אגב, שבוע הבא רונה תתארח באיזו תכנית ב-24 ... ראיתי בפרסומות, שווה להתעדכן:) לדעתי זה מחר ב16:00 ד"ש מהצבע הלבן

groishir

New member
הנה זה בא

שיר השבוע (שיר של רונה) : הגרסה ל"כולם יודעים" שיר השבוע (לא של רונה): Vamos a la playa מאכל השבוע: באגט, בהתאם לאחד מהסעיפים הבאים. סרט/סדרה/ספר/דיסק השבוע: משאלה אחת ימינה - אשכול נבו ציטוט השבוע: "אני ילד מחופש לדרבוקה" דבר טוב שעשה לי את השבוע: הייתי בצרפת, שזה כיף בפני עצמו, והייתי בהארד רוק קפה אז יש לי חולצה חדשה :) דבר שקצת הרס... : לא ניגנתי מספיקקקקק. תכניות לשבוע הבא: פגישה עם בנאדם די מגניב :) שאלת בונוס: רונה- עם שיער פזור? אסוף? פשוט תפרטו איך :) .... מצטערת לבשר שזה לא מעסיק אותי...

chen1litvak

New member
כי השעמום הורג.

שיר השבוע (שיר של רונה) : אממ.. השיר עם הניקוטין? שיר השבוע (לא של רונה): קרובים קרובים של אינפקציה, או הברוך של סלקום גם של אינפקציה מאכל השבוע: הכריך מיטבול הצמחוני של האוזן בר ע"י הברמן החביב עלי. סרט/סדרה/ספר/דיסק השבוע: סרט- סקוט פילגרום נגד העולם, סדרה- פשע מן העבר, ספר- אני כרסיטנה פ. (בתקווה שאצליח להתקדם בספר לשם שינוי), דיסק- ככה מפנקים של אינפקציה ציטוט השבוע: לא היה לי רעיון אז לקחתי מתוך שיחה נוכחית- "את עוד תקחי תחיים יותר באיזי באיזו שלב את תראי -כשיהיו מספיק סמים" דבר טוב שעשה לי את השבוע: נסעתי לחיפה להופעה וזה התלווה בטיול רכבות, הצלחתי להגיע להופעה של רונה ואפילו להיות במקום מקומבן כהרגלי. דבר שקצת הרס... : ממ אני עם כוויות מהכנרת כי אני לבנה מדי בשביל העולם אז היה קצת קשה לזוז עם רגליים סגולות, זמני באזרחות מתקצר וזה נורא מלחיץ. תכניות לשבוע הבא: מחר בבוקר גיוס ראשון שאני הולכת להיות נוכחת בו של חברה טובה שזה גם נורא מפחיד (וגם בעובדה שאני צריכה לנהוג בבוקר). רביעי הופעה של דפנה והעוגיות משם אוטובוס לצפון\ משתתפים בדלק לצפון, לישון אצל אחותי ואז בערב למחרת הופעה של רונה ואז לחזור למרכז כי למחרת הופעה של המורה שלי לשעבר לגיטרה בלבונטין ונראה לי שזהו.. לפחות מבחינת ההופעות. שאלת בונוס: רונה- עם שיער פזור? אסוף? איך שבא לה.. אוף אבל זה גם היה משעמם :\

הדר 0

New member
../images/Emo45.gif

שיר השבוע (שיר של רונה) : לא רוצה לשקר, אין לי שיר שבוע של רונה. אבל עשיתי אתמול איזה שאפל מהיר על המראות ונחיתות שיר השבוע (לא של רונה): דווקא פה יש לי לפחות שניים- Aimee Mann- 31 today http://www.youtube.com/watch?v=ijKjLkYl9zg Laura Marling- Goodbye England http://www.youtube.com/watch?v=ppSCEaT6SIA&feature=fvst מאכל השבוע: תמיד גלידה סרט/סדרה/ספר/דיסק השבוע: מילון הכנה לפסיכומטרי של יואל גבע ציטוט השבוע: "הכל זה אינסטלציה.............." (ענת גוב- סוף טוב. אחרי חמישה ערבים ברצף כל המחזה נהייה ציטוט השבוע, אבל בחרתי משפט מייצג) דבר טוב שעשה לי את השבוע:
לא אומרת דבר שקצת הרס... : מה המלחמה הזאת קשורה עכשיו?? תכניות לשבוע הבא: שום דבר מיוחד. עבודה וכאלה. שאלת בונוס: רונה- עם שיער פזור? אסוף? אני כבר לא זוכרת איך היא נראית עם שיער או בלי!! שמישהו יארגן לי זמן להופעה!

מיריתי3

New member
בכיף ../images/Emo13.gif

שיר השבוע (שיר של רונה) : הקול שקורא לי שיר השבוע (לא של רונה): ענבל פרלמוטר ז"ל- "בתוך הטינופת". מאכל השבוע: פיצה, והרבה! סרט/סדרה/ספר/דיסק השבוע: דיסק: ענבל פרלמוטר-הקלטות אחרונות ציטוט השבוע: " זוהי האמת המרה\אשר רק נולדה\ועוד לא התבגרה\ לא ניתן עוד לאמר:\"Que sera,sera"\ זה רע! " דבר טוב שעשה לי את השבוע: חחח כלום, שבוע גרוע דבר שקצת הרס... : כנ"ל תכניות לשבוע הבא: ת"א:) שאלת בונוס: רונה- עם שיער פזור? אסוף? ...... יפה לה הכל! פשוט הכל! אבל לדעתי הכי יפה לה קוקו גבוה. כמו בימי תקופת "שירים ליואל". בתכל'ס היא מהממת.

גם לי בא

שיר השבוע (שיר של רונה) : תוגה שיכורה
שיר השבוע (לא של רונה): Liverpool Express - You Are My Love
מאכל השבוע: לביבות בטטה (אבל אני אוכלת כל שבוע אותן, נו מילא)
סרט/סדרה/ספר/דיסק השבוע: ספר- מוות בוונציה
ציטוט השבוע: "עכשיו אולי אפשר כבר להגיד את זה ברור, מה שהלך לי לאיבוד לא יחזור אלי יותר.."
דבר טוב שעשה לי את השבוע: הופעה של רונה קינן (באוזן השלישית) ושל תמר אייזנמן (בבארבי)
דבר שקצת הרס... : חזרתי לדבר עם האקסית (מה שהבטחתי שלא אעשה)
תכניות לשבוע הבא: לחגוג חודש עם הבת זוג (כמה לסבי מצידנו)
שאלת בונוס: רונה- עם שיער פזור? אסוף? רונה בקוקו זה האידיאל

למעלה