אני והזאב

champ

New member
../images/Emo41.gif אני והזאב ../images/Emo63.gif

שלום לכולם! בוודאי ראיתם שיש בתפוז משהו חדש הנקרא "תפוז בלוגים" אולי חלקכם כבר פתחתם לכם כזה אלו הם יומני רשת של גולשים הבוחרים להנציח את סיפוריהם ומחשבותיהם במין מדיה וירטואלית.. גם אני בניתי לעצמי מין בלוג נסיוני (יש לינק בכרטיס שלי..) בכל אופן, רציתי לספר לכם על בלוג בו נתקלתי לא מזמן, בלוג המספר את סיפורה של נערה שגילתה יום אחד את הזאב... אני מאוד נהנתי מסגנון הכתיבה של אותה אחת ומקריאת הסיפור בכלל ורציתי להמליץ גם לכם.. אז תהנו לכם - "אני והזאב"

champ

New member
../images/Emo26.gif עוד משהו קטן...

שימו לב שאת הבלוג קוראים מלמטה למעלה (כל עדכון מופיע בראש העמוד...) ולמי שלא הבין עדיין מהו בלוג, הסבר קצר מאתר הבלוגים הישראלי: בלוג (Blog) מקורו בקיצור של השם האנגלי - יומן רשת (Web Log). יומני הרשת החלו בעצם כאתרי תוכן אישיים העוסקים בתחום של אינטרנט וטכנולוגיה. כותבי הבלוגים הקלאסיים נהגו ונוהגים לקשר בין היומן שלהם ליומנים של כותבי בלוגים אחרים וגם לכתוב על המתרחש בבלוגים של חבריהם ובאתרים שונים ברשת. כיום יומני הרשת, עוסקים, במגוון של תחומים. מיומנים אישיים, יומני מטיילים וכד' ועד יומנים בתחומים אקטואליים שונים כמו פוליטיקה, כלכלה, מחשבים ועוד.... ואגב, מותר לכם גם להגיב...

3VIVI

New member
../images/Emo24.gifתודה צאמפ,,,

על העדכון על הסבת תשומת לב למשהו שהוא "אין ,,, קצת הגיגים מה זה עשה לי אחרי עיון ומחשבה על זה- מעניין על מה אני היתי רוצה לכתוב בבלוג שלי מה הם הנושאים שיכולים לעניין אחרים,,,מאורח חיי? מחלות גרושין התמודדויות, אומנות ,שמחה עצב רגשות אחרים,ילדים, עבודה ,-עיצות וטיפים בקיצור אפשר לכתוב על הכל .זה כמו אתר שלך שאת מקשקשת מה שאת רוצה. אך עם שליטה מבוקרת ,יותר מאשר יומן אנטימי בחיים. וצריך שיהיה בו קורטוב של יחודיות כדי למשוך קוראים -לא? מצד שני אם לא כל האמת הפנימית ניכתבת מה זה שווה? -זה לא ניקרא יומן- אלא מחברת הגיגים,,, משום מה לא ניקלטה לי המילה בלוג -אלא בלוק (בלוק ציור או בלוק בנינים) מישהו יכול לשכנע אותי באופן אישי כן לעשות לי אחד כזה ?,,
ויוי

3VIVI

New member
אסף -../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifא-ס-ף-../images/Emo140.gifאייכה?

gaia20

New member
הי, אנשים, זה ממש מעניין../images/Emo127.gif

כדאי לקרוא!

gaia20

New member
שירי

תפתחי את ההודעה שאבי כתב למעלה בסוף ההודעה שלו יש לינק צבוע בכחול "אני והזאב" תלחצי על זה, יפתח לך סיפור על בחורה חולת לופוס תקראי את הקטעים מלמטה למעלה

ל3

New member
הדרי

קראתי את זה כבר. חשבתי שכשאמרת משהו מעניין שאת צירפת קובץ כלשהוא לא משנה......

שאנל

New member
ככה היא הזכירה לי

"אבל זה לעולם לא יקרה, הזאב לעולם לא פורש"

3VIVI

New member
../images/Emo41.gifנהנתי מאד - אך

לא הרגשתי את אותם תחושות משום מה ,, ניראה שהזאב ובצדק מעסיק אותה מאד והוא כאילו כל עולמה לי יש משהו אחר כבד יותר שהוא כל עולמי שמשפיע עליי כמו שהזאב שלה משפיע עליה ,, מעניין אם היא אחת מאיתנו,,ןאם לא האם ניכנסה פעם אלינו,,? היתי לוחץ לה ידיים ומסירה את כובעי,,, נהנתי מכל רגע בקריאה. ויוי

למעלה