אני חושב שהגיע כבר הזמן.. ^^

CozCoz

New member
../images/Emo41.gifאני חושב שהגיע כבר הזמן.. ^^../images/Emo41.gif

אוהיו.. אני חושב שכבר הגיע הזמן להראות כמה תמונות מהתרגום כאן :) לא תמונות חדשות במיוחדות, את הרוב יש בפיקה^בו .. אבל סתם כדי לקבל דעה על העבודה של רקם ושלי ^^" הנה -

CozCoz

New member
מסך הפתיחה של 'אודם' ..

האתר שלנו Tday.biz עוד לא זמין .. חיחי. הוא צפוי להעלות בהמשך החודש :)

CozCoz

New member
התיק של השחקנית..

יש תקלה גרפית קטנה בכותרת של 'פוקדרים' (^^") לא להתייחס.. :)

CozCoz

New member
והערות אחרונות :)

אלו כל התמונות.. אולי תחשבו שאנחנו עובדים לאט או משהו כזה. אבל זה לא ממש נכון. כרגע אנחנו מנסים לסיים את כל הקטע ה'רציני' במשחק, ז"א כל המתקפות (359 למען השם!), תיאורי פוקימונים, לסכם בינינו על מושגים בסיסיים בפוקימונים (בעברית) וכו'.. לתרגום העלילה עצמה נתפנה רק בסוף. אבל אל תדאגו. המשחק צפוי לצאת בסוף ספטמבר, וחודש אחרי נתחיל לעבוד על אדום אש וירוק עלה, וכו' וכו'.. (וכן ירבו משחקי הפוקימון
) דבר אחרון, ממ.. לא יודע אם אנשים פה רגילים.. אבל למשחק Pokemon Ruby קוראים בעברית 'פוקימון אודם'.. כן כן.. 'א-ו-ד-ם'. לא 'רובי'..אני לא אשם שהאתר ה'ישראלי' (הדפוק) טוחן לאנשים מסויימים ת'שכל. נשמח לקבל תגובות :) (בבוקר כמובן ^^")

5 0 6

New member
מגניב! למרות שאני לא הולך לשחק בזה

הייתי באתר שלך, דרך-אגב, והוא יפה מאוד. מתי אתם מעלים את המשך המנגה (נכון שרובי באמת סיסי?)? ותחליפו את הרקע הלבן הזה, שימו איזה צבע אחר. הלבן גורם לאתר להיראות כל-כך...ריק.

Houndour

New member
התר הזה באמת גרוע.. ../images/Emo79.gif

מנוהל ע"י ילדים בני 5 או משו לפי ההודעות שהם כותבים.. וכל הכבוד לכם
אה שאלה קטנה, אפשר לשנות את הפונט למשו יותר.. אסתטי?

CozCoz

New member
חח.. עוד כמה תשובות, לרמי והשאר..

רמי, תודה.. ^-^" אני שמח שעוד אנשים כמוני חושבים שהאתר הישראלי הוא אוסף של ה'טמטום' הישראלי ^^" לגבי הפונט.. ממ סורי, אבל שיש לך שטח-עבודה של 5 על 8 פיקסל.. אין מצב שהאותיות יראו נורמליות יותר מזה.. סורי, זה הפונט הסופי שיהיה.. אי אפשר לשנות אותו.. כי אחרת נצטרך להתחיל לשנות את כל העלילה שכבר כתבנו, וגם אין יותר ממש לשנות. הוא הכי 'רחב'/אסתטי שאפשר להיות.. סורי אם זה נראה רע \: ולגבי המנגה.. תודה על התגובות ^^", אני מביא מנגה מחר. פשוט היום עדכנתי הרבה על האנימה (יש כל מיני 'טעויות בדיבוב, צנזורים, קטעים חתוכים, ציטוטים' וכו' שעשיתי לכל הפרקים בעונה שבארץ..אז זה מתעכב.. כנראה שמחר יגיע פרק חדש במנגה ^_^" עוז :)

CozCoz

New member
באמת רוצה לדעת ..? חח.. הנה -

1. המנהלים לא מפסיקים להתלהב מהקטע שיש להם דומיין (שמביא להם את כל הכניסות) ושכאילו הם 'רשמיים בישראל'. 2. הרבה הרבה דברים באתר הם לא הכינו לבד, אלא לקחו מאתרים אחרים. ותרגמו לעברית (אפילו אם הם נותנים קרדיט.) = עצלנות. שלא נדבר. שרק בעדכון שראיתי היום, הם גנבו סרטון מאיזה אתר ואפילו לא נתנו קרדיט. 3. המנהלים עצמם, תופסים תחת.. way over תחת.. וחושבים כאילו מי הם.. 4. מניסיון היכרות אישי עם 2 מהמנהלים שם (שהם העיקריים) ..אני מבין שהם סתם סנובים. מספיק לך, או שאתה רוצה עוד ..? כי זה רק הבסיס.. :)

למעלה