אני לא אומר שהאלבום כנראה דלף!

avivs

New member
../images/Emo41.gifאני לא אומר שהאלבום כנראה דלף!

אני גם לא אומר ההפך. אני רק אומר שמשהו קרה, משהו שבדרך כלל קורה שבועיים בערך לפני יציאת האלבומים של טורי, ושאני עכשיו במסע חיפושים מטורף. יום טוב.

avivs

New member
כנראה שלא דלף בסוף.

אבל יש דיבורים על היומיים הקרובים. אז... מה ההתרשמות מהשירים החדשים? עוד ביקיפר? שיפור לטובה?

noosh

New member
אני לא רוצה להקשיב ככה

אז אני לא יודעת עדיין. אני אחכה ל-19 במאי. יש הרבה דברים לחכות להם באמצע מאי ;[ . בכל מקרה, כן הקשבתי אתמול לאופליה, ולא יודעת, לא נפלתי ברמות קשות, הוא היה טוב יותר ממה ששמעתי עד עכשיו, אבל כנראה שאני מחפשת את האדג' ואת הרגש הטורי-י שהיא פשוט התבגרה ממנו. שזה בסדר, פשוט, אחרי שבאותו הבוקר הקשבתי לפלייניג דאטצ'מן ולקטעים מ-LE, זה קצת מפרספקטיבה אחרת
.

SpaceDog

New member
אני איש שומר חוק.

ועל כן, אומר שאם הייתי פושע מן השורה, סביר להניח שהייתי אומר שאין עדיין דליפה, מאחר והייתי עורך בדיקה דקדקנית ביותר. אבל כל הפיראטיזם הזה הוא לא בשבילי, ועל כן לא אוכל להגיד לכם שנצטרך להמתין עוד קצת...

../images/Emo10.gif

אני לא אוהבת את השירים החדשים. אופליה הוא הכי רע, כי הוא יכול היה להיות טוב, אבל הוא רע מאד וממוחזר. חשבתי שGive יפציץ אבל השיר כל כך סטטי ולא מרגש :|. והקליפ של מייבי קליפורניה פשוט הורססססססססססססס מצחוק. בשאר הזמן הוא מעורר רחמים. קיצר, טורי מתה.

avivs

New member
מתה?

מבחינתי טורי לא הייתה כל כך חיה שנים. CURTAIN CALL מצמרר. בין הטובים שלה אי פעם. GIVE היה יכול להיות יותר טוב, אבל יש בו טעם חדש, הפקה שלא שמענו כמוהה כבר כמה שנים טובות. שיר הסקס המושלם. (תשתקי, רעות). אנגליה - שיר שפשוט כיף להאזין לו. מופק טוב ועושה עבודה טובה בתור סינגל ראשון. FLAVOR - מאוד מיוחד. חללי משהו. קליפורניה - בלדה יפה ושקטה. לא בין הטובים שלה, אבל בהחלט שיר שעובד. אופיליה - לקוח ישר מסקרלט, וגם בסקרלט הוא היה יכול להיות בצד של השירים היותר טובים. אני כל כך מרוצה מהשירים החדשים. הכול עובד טוב יותר מאשר עבד בשנים האחרונות ויש איזה 4-5 שירים שאמורים להיות מעולים ועדיים לא דלפו.

northern lad2

New member
מצטרף לדעתך

גם אני חושב שהשירים דלפו מצוינים. Ophelia הוא האהוב עלי. בקשר ל Visualettes- אני חושב שצריך לזכור שלא מדובר בקליפים (כמו Sorta או Spark) !!! בשנות התשעים עוד היה מאוד מקובל לייצר קליפים מושקעים בגלל שהם היו יכולים להיות משודרים ב MTV ולהוסיף להייפ על האמן. כיום, אין כמעט עוד ערוץ שמשדר קליפים (MTV באמריקה הפסיק לעשות את זה) ולכן המון אמנים הפסיקו להשקיע בעניין. לדעתי, טורי הסתקרנה להתנסות לייצר משמעות ויזואלית נוספת לשירים שלה (כנראה בעקבות Comic Book Tattoo) וזה מה שיצא- מראש לא הושקעו אותם המשאבים (היצירתיים והכלכליים, ככל הנראה) כמו אלה שהיו מושקעים בקליפים. עם זאת, אני מסכים שיש כמה קטעים שאני פחות אוהב והם קצת הורסים לי את השיר (כמו של Ophelia, שמתברר שאני אוהב את השיר הרבה יותר מבלי לראות את הקטע). הקטע האהוב עלי ביותר הוא דווקא Maybe California. כן, כן, שמתי לב שיש לי טעם הפוך בדיוק לזה של יוצרת בעננים... על טעם ועל ריח....

רעוּת

New member
אני לא רוצה להיות מחרבת שמחות--

סתם, בעצם, מה אכפת לי להיות, אם לא אני אז מי?
לא הכל כזה מדהים. בעצם, הכל לא כזה מדהים. אין פה ספארק ואין פה ג'ופיטר ואין פה אף שיר שבאמת גורם לי ל-"אמג". ואולי we'll always have BFP אבל לעולם לא יהיה לנו עוד משהו *כמו* זה. ואני לא מתכוונת לאותו דבר בדיוק מן הסתם, אבל כמו שהפסיכולוגים אוהבים להגיד, ל-"איך (ש)זה גורם לך להרגיש" (?) אז אולי היא עדיין יודעת לכתוב מוזיקה ולהוציא אלבומים, אבל באופן כללי, טורי כבר לא, ולעולם לא נהיה יפים יותר מעכשיו, או כמו שאני אוהבת להגיד- מ-1998, שאז היה צריך להיות סוף העולם באופן כללי, וסוף הטורי באופן ספציפי יותר
. כמו שלא נראה לי שהלאבום החדש של שלום חנוך (ולא שמעתי אותו אז לא אשמיץ יותר מדי
) לא יהיו שירים כמו "לא יודע איך לומר לך" או "נגד הרוח" או וואטאבר להיטיו הגדולים are, אז נראה לי שגם פה זה ככה (ואני לא אומרת ששלום צריך להפסיק להוציא אלבומים או להופיע, כפרהעליו). ו-give הוא לא כזה שיר שווה, סורי.

שרימפי

New member
אוף. תפוזטיפש!../images/Emo46.gif

מחק לי את כל ההודעה. רציתי להגיד שאני כבר אוכל את הציפורניים מצפייה, ובינתיים אני שמח ואוהב את מה שיש. זה בדיוק הקטע בטורי שמשאיר אותי אוזניים עם רגל, העובדה שהיא ממשיכה לגדול ולהתפתח. שלא תפסיק לעולם.
וחודש מאי, הולך להיות חודש טוב!

noosh

New member
חחח הסתכלתי עכשיו על הקבלה מ-Fopp

מה-17.09.08 וכתוב עליה: Coming 22nd September: Kings of Leon CD TV On the Radio CD בלה בלה Tori Amos CD
. זוכרים את זה? ההופעות מ-LE? אז זה זה
. זה סתם שעשע אותי כי לא שמתי לב לזה אז. אין לזה פואנטה. אבל שלוש בבוקר וזה הזכיר לי.

רעוּת

New member
אז למה אתה לא ישן ../images/Emo46.gif

אני אמרתי שאנוח בקבר, מה התירוץ שלך
.

למעלה