אני לא מבין משהו

Bob Fred

New member
../images/Emo41.gif אני לא מבין משהו../images/Emo41.gif

אני צופה נאמן של הטופ מודל הבא עד לרגע הזה. זהו נשבר ונמאס. לכו לגלריית התמונות, סתכלו על הבחורות שמה, סתכלו על בריטני וכריסטינה ועל בריטה. איך אתם יכולים לתמוך בדברק כזה שיעודד רזון מוגזם עד לא יאומן ובניתוחים פלסטיים כדי להרוס את הגוף שלך??? האם לא הספיק לנו לגלות כמה רדוד הטלוויזיה של היום יכולה לרדת?? תוכנית כזאת גורמת לילדה בת 10 לרצות להקיא! אנחנו לא יכולים לתת לעצמנו להתדרדר למפולת כזאת של אנורקסיה וניתוחים. אני מבקש ממכם, תמחו כנגד הקונספט שאישה בעלת ה10 קילו הנוספים האלה בתחת כן יכולה להיות יפה. כי אם לא אתם תומכים ברעיון שאישה צריכה לשקול -20 קילו כדי להיראות מושכת ולהרגיש טוב עם עצמה, כי אתם תומכים ברעיון שילדה בת 12 צריכה לעבור ניתוחים פלסטיים ולהשתיל לעצמה שתלים של DD כדי להרגיש טוב עם עצמה? האם האישה הפכה להיות אובייקט מיני פשוט ומין צעצוע לעינים? מחשבה שנייה מה רע, סקס הוא דבר יפה ונהדר וחכם להשתמש בו, ומי צריך איזה קונפה מרצדת מול המסך. יאללה , תפתחו את הג'ורה ואת האסלה ותציאו את הכול החוצה.ץ....

Sahar 11

New member
../images/Emo12.gif

"איך אתם יכולים לתמוך בדברק כזה שיעודד רזון מוגזם עד לא יאומן ובניתוחים פלסטיים..."
זה שאנחנו צופים בתכנית זה לא אומר שאנחנו מעודדים את מה שהולך שם. ככה זה, לכל מקצוע יש את הדרישות שלו!
[ככה אני רואה את זה] הדוגמניות מקיאות מדעת עצמן. זה כמו לדוגמא מחר יהיה לך מבחן תחליט אתה אם להעתיק או ללמוד [איזו דוגמא
]

JULI4561

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

כתבתי תגובה.. ושמתי לב שהמשפט הראשון בול כמו שלך ..

SummerNightCity

New member
אמ.

1. כריסטינה באמת רזה יותר מדי, אבל בריטני רזה בצורה יפה וסבירה, ובריטה אפילו נוטה לכמעט מישהי רגילה [אל תשכח שהעיפו אותה ראשונה בגלל שהיא שקלה קצת יותר מכולן.] 2.אנחנו תומכים בזה? אנחנו הפורום לסדרה, אולי תפנה בשאלה לפורום דוגמנות, אבל גם בזה אני בספק. 3. ואני ממש לא תומכת ברעיון שאשה צריכה להיות אנורקסית. 4. הגזמת.

למעלה