אני מודיעה רישמית ש...

../images/Emo41.gifאני מודיעה רישמית ש...

התחלתי שלשום דיאטה (מה לעשות, מאז שהשתחררתי מליס לא ירדתי גרם.. ויש לי המון גרמים לרדת.. 30 ק"ג) והדיאטן שיודע שאני מניקה נתן לי - בוקר פרוסה עם דבש ביניים פרי וביו צהרים ארוחה דשנה ביניים פרי וביו ערב שני סנדויצ'ים דקים וירקות. עכשיו חוץ מאחה"צ אני די רעבה.... וקצת מרמה (בקטנה, עוד פרי, עוד פרוסה בבוקר) אבל האם זה בריא לי (שגם ככה נאבקת בהנקה ומשלבת תמ"ל) לאכול מ 7 בערב עד הצהריים הדשנה שלי רק פרוסה שתיים, פרי וביו? זה נראה לי לא מספיק. וגם האם חסה מלפפון גזר ופלפלים (הירקות היחידים שאני אוהבת) גורמים לגזים? לתינוק כמובן... וחוץ מזה אני כל כך רגילה לאכול כל הזמן שממש קשה לי, גם כשאני לא רעבה (רק אחרי צהריים..) יש עיצות? תודה!

היי - איזה יופי.

קודם כל תכיני לך במקרר קופסא ענקית של ירקות חתוכים (פלפלים בכל הצבעים, גזר, מלפפונים). את יכולה להכין לך מטבל דיפ של גבינה לבנה עד 3% שומן עם טיפה אבקת מרק שאת אוהבת (זה יוצא מדהים וטעים בטירוף). והכי חשוב כמובן שהירקות שציינת לא עושים גזים ולא כלום הם מלאים בסיבים וזה נהדר. ולגבי כמותה לחם נשמע בסדר גמור. אם תוסיפי לעצמך עוד הרבה ירקות בין הארוחות לא תרגישי רעב וגם יש לי טיפ בשבילך לפני כל ארוחה תשתי 2 כוסות מים וזה יהיה בסדר. בהצלחה והכי חשוב אל תשכחי לדווח לנו איך הולך לך.

חן123

New member
ברכות על הצעד

קבלת דיאטה רישמית יכולה להיות נקודת מפנה לא פרטת מספיק, כלך שקשה לי לעשות הערכה קלורית, אבל אם זה לפחות 1600 קלוריות זה מספיק להנקה אני לא חושבת שהירקות שציינת אמורים לעשות גזים בהצלחה חן

למעלה