"אני מחפש את .."

mm007

New member
מחפש ספר " החיים ע"פ השכל " מחבר משה קרוי

לחבקרי הפורום שלום אני מחפש ספר בשם החיים ע"פ השכל של המחבר משה קרוי נחשב כספר בזאנר של הפילוסופיה , הספר הוא קטן בצבע כחול . אני גר במרכז אשמח אם לתגובות אם למישהו יש את הספר בתודה מראש לכולכם וסוף שבוע נעים

המוסד של אסימוב

היי אני מחפשת בנרות את הספרים "המוסד" ו"המוסד האחר" של אסימוב אם מישהו מעוניין למכור אותם, או יודע איפה אפשר להשיגם, אנא שלחו לי הודעה

ליטרט

New member
ספרים למכירה!

עין אחת למארס / משה דיין: קורות חייו - אריה חשביה - 50ש"ח - מצב טוב, כריכה קשה עם מעטפת האבק. שליחות עלומה / פרקי מבצעים מיוחדים במערכות ה"הגנה" - מאיר (מוניה) מרדור - עם הקדשה וחתימה של המחבר - 59ש"ח - מצב טוב מאד, כריכה קשה. יומן פאריס / המערכה הדיפלומטית בצרפת 1953-1956 - יעקב צור - עם הקדשה וחתימה של המחבר - 39ש"ח - מצב טוב מאד, כריכה קשה עם מעטפת האבק. הכיבוש הגדול / קיסרות המונגולים - מיכאל פראודין - 39ש"ח - מצב טוב מאד, כריכה קשה עם מעטפת האבק. איש הגליל - יוסף נחמני - 39 ש"ח - מצב טוב מאד, כריכה קשה עם מעטפת האבק. בגליל העליון - בעריכת יעקב הלטר - בהוצאת ועד הגוש לגליל העליון תש"י/1950 - 29ש"ח - מצב סביר, כריכה קשה. מזלטופול ועד גבעתיים / דרכה של משפחה - שלמה גולדשטיין - 39ש"ח - מצב טוב, כריכה קשה. בני קרית חיים במלחמת השחרור - ערך והביא לדפוס: אוריאל אופק - בהוצאת ועד קרית חיים(ארלוזורוב) תש"י/1950 - 39ש"ח - מצב טוב, כריכה קשה. חיפה תשי"ד (1954) - ספר העיריה - תמונות, סיפורים, מספרים ועובדות - 50ש"ח - מצב טוב, כריכה קשה. -------------------------------- ספרים נוספים בקישור המצורף: http://site.2all.co.il/bookly

haoren1

New member
../images/Emo63.gif../images/Emo22.gifלמכירה סושי למתחילים !הירושימה ועוד!!

1.ירושימה-ג'ון הרסי 2.סושי למתחילים-מראין קניג 3.הקוד האלוהי-גרג בראדן 4.עשבי פרא=מייקל קניגהם 5.תחנות כבות-דוד פוגל 6.אבדות= שיינפלד 7.העורבים-אבירמה גולן 8.לחיות כדי לספר=גבראיל גרסיה מארקז 9.ורוניקה-מרי גייסטסקיל 10.שחיטה שחורה =שחר מגן כל הספרים במחיר של 35.40 לספר

אבאדוב1

New member
מחפש את "המורה הביישנית" מאת פיטיגרילי

פרטים במייל או בטלפון 0523-414154 תודה

linguisticat

New member
מעוניינת לקנות את הספר "יוונית למתחילים"

מאת רעננה מרידור, הוצאת ירושלים, מהדורת תשס"ד. תודה :)

odedm1

New member
אני מחפש לקנות ../images/Emo220.gif של בא רוק הדר גולדמן

שלום אני מעוניין בדיסק הנ"ל לקנות משומש אם יש למישהו להציע . שם הלהקה : בא רוק או בארוק , של הדר גולדמן מלהקת "סיאם " משנות השמונים . נא להשאיר פרטים להתקשרות דרך המסרים . תודה עודד

odedm1

New member
מחפש את הדיסק של - מופע הארנבות של ד"ר קספר

את הדיסק של " מופע הארנבות של ד"ר קספר " משנת 1995 בשם : הו הו . עם השיר תראו אותי . להשאיר פרטים במסרים . עודד

Daniels Vision

New member
מחפש את הדיסק

הראשון של בוטן מתוק בקרקס - כל מה שנשאר. מי שמעוניין למכור, אשמח להודעה פרטית : )

YugiBoy

New member
מחפש דיסק שנמכר בערך בשנת 2000...

בחנויות של דיסקים מזויפים, בשוק ובמקומות כאלה. דיסק להיטי MTV שעל העטיפה הקדמית מתנוששת דמות של פיקאצ'ו (פוקימון
) ונדמה לי שהשאר היה בצבע ירוק אבל אני לא בטוח.

YugiBoy

New member
באמת?

תוכלי אולי למכור לי אותו או להעלות (בבקשה
) תמונות של העטיפה הקדמית והאחורית? אם תוכלי אני אשמח ..

amhay

New member
מחפש את האלבום של כנסיית השכל "קח שירים"

עם הספר תמונות. נא ליצור קשר בטלפון: 052-4503032 (לא בשבת!) או במייל [email protected] תודה.

למעלה