אני מעדכן משמע אני קיים

../images/Emo41.gif אני מעדכן משמע אני קיים ../images/Emo41.gif

SNOOZ היא מערכת שמאפשרת לכם לשמור על קשר קרוב עם הקהל שלכם – חברים, משפחה, קולגות בעבודה ומעריצים. ב - SNOOZ העדכונים עונים על שאלה אחת פשוטה – מה בראש שלך. אתם אוכלים חביתה עם בצל? הוצאתם סינגל? כתבתם בבלוג? תעדכנו את זה ב-SNOOZ! העדכונים הם קצרים ולא דורשים זמן והשקעה כמעט מהמעדכן (עד 140 תוים לעדכון) מהמחשב או מהסלולר. בקיצור, אם אתם רוצים להגביר חשיפה אישית, לחזק תדמית ולשמור על קשר עם הקהל שלכם, כנסו לסנוז ותתחילו לעדכן.
גולש רשום בתפוז? הדרך קצרה... היכנס ל SNOOZ, הזן את שם המשתמש והסיסמה שלך וזהו. יש לך עמוד משלך ב- SNOOZ.
לא נרשמת עדיין? היכנס ל SNOOZ, הירשם והתחל לעדכן את החברים שלך מה קורה איתך עכשיו. למקומות, היכון, SNOOZ

את עזרתכם, ידידי ../images/Emo10.gif

אני צריכה:
שיר בעברית
שמבוצע בפסנתר מגניב [אך לא מגניב מדי]
שאני לא מכירה. זה פוסל כמה וכמה, אבל ממש לא את כולם. לדוג': עטור מצחך, וידוי, אביתרים למיניהם, עברי לידרים [ברטרו לגיל 16 כי כבר דיי התייאשתי..
]
עוד מהסוג הזה, אם יש בנמצא, יעזרו מאוד. [נגיד, אם מישהו יכול להמליץ לי על שיר ספציפי של רכטר? רצוי קצת מדכא אם יש כזה?
] אנא ילדים, עזרו ללירון להצליח במשימתה [לחתוך בלופים]
[סתם, נראה לכם
זה רק רעות עושה]

רעוּת

New member
יש את ערב עירוני, יוני רכטר הלחין ../images/Emo16.gif

ויש גם מתי כספי אם את בקטע

m e r e

New member
נינט טייב!!!!11

מה עם נאמר כבר הכל, של נטאשה? זה פסנתר כזה נחמד, ועצוב במידה ראויה, אני חושבת.

Bells For Her

New member
בלע, נשלח לי

האמת היא שמאז שביקשת ממני חשבתי על זה! ואכן עלו במוחי כמה יוני רכטרים, כי את לא מכירה אותו ויש לו שירי פסנתר רבים ויפים. בכל אופן, "זה כל מה שיש" זה האחד השירים האהובים עליי שלו, והוא אכן מלנכולי ביותר, הוא אחד המובחרים. את יכולה כמובן את "שוב היא כאן", שהוא אמנם לא עצוב, אבל הוא ממש מתוק וכיפי וממלא אותך בחום. "הרצינות היא ממני והלאה" זה שוב, שיר כיפי וממש חמוד ומומלץ ביותר. כמו שאמרת, יש את "עטור מצחך", שהוא סוג של שלמות. כנ"ל לדבי "דמעות של מלאכים", אבל אני מניחה שאותו את כבר מכירה אז הוא פסול... "עד מחר" זה שיר מקסים, שהשורה הראשונה שלו היא אפילו ארספואטית שכזו
המליצו לך על "ערב עירוני", והוא באמת ממש יפה, אבל אני לא בטוחה שלנגן אותו בפסנתר בלבד יממש את הפוטנציאל של השיר. גם נראה לי שאת פחות תאהבי אותו אישית, אבל לא יודעת. אם תרצי עוד שירים יפים תגידי, ישנם עוד רבים! :)

בשאיפה

אני גם אנגן וגם אשיר... אבל חחחחחחחחחחחח אני לא ממש רואה את זה קורה כן? את אומרת "זה כל מה שיש"? אני מחפשת את זה עם הפסנתר הכי נוגע... והמילים הכי נוגעות, נו מן הסתם הצירוף... אני אצטרך למצוא דרך לרפרף עליהם. שיהיה לך ברור שהמלצה שלך אני לוקחת. ונשאר לי עוד שיר אחד. אז רק תגידי שם של איזה רכטר את חושבת. ותודה לכולם...

רק את יעל אני אוהבת ../images/Emo10.gif טוב נו אוף,

אני מחפשת את שניהם עכשיו ביוטיוב. אבל יוני רכטר זה אלוהים נו רעות... נו מה

רעוּת

New member
אחרי שאחותך מכריחה אותך לשמוע בכל נסיעה

את הדיסקים של יוני רכטר ועלי מוהר, בפעם המליון זה כבר נמאס
לא שזה לא איכותי, כן? אבל כמה אפשר

בעעע

אני גם אשנא רכטר בסוף למה הוא לא נתן לי פשוט לבחור 10 טורי פיונה ורג'ינה. אה כן, כי אז הוא היה מתאבד. נו טוב

Bells For Her

New member
לגמרי זה כל מה שיש

זה הכי מומלץ לדעתי. אם נשאר לך עוד מקום אחד, קחי אותו. הוא גם נורא עצוב, אחד השירים המייאשים ביותר שיצא לי לשמוע. אבל אני לא חושבת שזה הכי נכון לחפש רק שירים עצובים... שירים שמחים, או לאו דווקא שמחים, אלא לא זה ולא זה, הם הרבה פעמים לא פחות נוגעים. אבל זו כבר החלטה שלך.

לא יודעת... בלעעעע

זה באמת כבד, מלא מלא מלאאאא שירים עצובים. אבל אני מנסה למצו את הדברים שאתחבר אליהם הכייי חזקץ וזה לא כאילו זה כלללל מה שמותר לי לנגן בחיים, הוא סתם ביקש ממני לבחור, אולי אפילו סתם כדי לראות מה הטעם שלי. לא יודעים
בחרתי שירים שאני אוהבת את האקורדים בהם, שאני אוהבת את המילים בהם, את החיבור בהם ביחד.. שמרגשים אותי. אם מדכא לו מידי, שיסבול!!! מה יש

אמאלה יעל ../images/Emo10.gif

עד מחר
!!!!! ושוב היא כאן מעולה... וגם סליחה ממש עצובי [רעות!!!] ואת זה כל מה שיש לא מצאתי
טוב יאללה אני אחשוב לבד [אתתתת שקטטטט]

../images/Emo20.gif

[פרח זה בשביל הפרחים שעוד יפרחו, לא? ואלה שעדיין פורחים.] אז יש טעויות שנמשכות יותר מדי זמן ולפעמים לוקח יותר מדי זמן להבין שונה זה בסדר אבל לא תמיד זה מסתדר חבל שאי אפשר להגיד שלום בדרך יותר יפה יודעת שאני רציתי כמה עצוב זה כשכל אחד חושב שהוא זה שניסה ואף אחד לא רואה את הטעות שהוא עשה... אלג'יר טובים.

למעלה