אני מעדכן משמע אני קיים

../images/Emo41.gif אני מעדכן משמע אני קיים ../images/Emo41.gif

SNOOZ היא מערכת שמאפשרת לכם לשמור על קשר קרוב עם הקהל שלכם – חברים, משפחה, קולגות בעבודה ומעריצים. ב - SNOOZ העדכונים עונים על שאלה אחת פשוטה – מה בראש שלך. אתם אוכלים חביתה עם בצל? הוצאתם סינגל? כתבתם בבלוג? תעדכנו את זה ב-SNOOZ! העדכונים הם קצרים ולא דורשים זמן והשקעה כמעט מהמעדכן (עד 140 תוים לעדכון) מהמחשב או מהסלולר. בקיצור, אם אתם רוצים להגביר חשיפה אישית, לחזק תדמית ולשמור על קשר עם הקהל שלכם, כנסו לסנוז ותתחילו לעדכן.
גולש רשום בתפוז? הדרך קצרה... היכנס ל SNOOZ, הזן את שם המשתמש והסיסמה שלך וזהו. יש לך עמוד משלך ב- SNOOZ.
לא נרשמת עדיין? היכנס ל SNOOZ, הירשם והתחל לעדכן את החברים שלך מה קורה איתך עכשיו. למקומות, היכון, SNOOZ

etti101

New member
../images/Emo4.gifעדיין לא בטוח..

למרות שזה 20 דקות ממני. באיזה שעה בכלל ההופעה?! לא הבנתי! ב8 או ב-10????

זמן אור

New member
../images/Emo55.gifזה לא רק ההופעה

יש גם לפני תחרות של להקות צעירות, והופעה של אלכס, זה מתחיל ב20:30. היהודים עולים ב22:00 להופעה של שעה

מאיפה הוצאתם את זה שההופעה מתחילה ב- 22:00?

זה שהם עולים אחרונים לא אומר שזה ב- 22:00... אלא אם כן יש לכם מידע מדויק, אני אשמח אם תשתפו אותי בו.

etti101

New member
איזה בלבלות..אלוהים

אני ממש לא רוצה להגיע לשם לאלכס וכל האחרים..רק ליהודים כנראה שבכל זאת אצטרך לצאת מהבית ב8.. =\\

orian14

New member
למרות שכבר הזמנתי אוטובוס

ואפילו ארזתי תיק. אני לא מגיעה. ואני גם לא מפסיקה לבכות. אוף. תהנו.

מאמי...

לא נורא. יש המון הופעות בזמן הקרוב [שימי לב לעדכונים..] אין צורך לבכות!
ו.. מסתומרת הזמנת אוטובוס?

etti101

New member
גם אני לא הבנתי!../images/Emo12.gif

מז"א באמת ש'מזמינים אוטובוס' ??!?! לפני כמה ימים חיכיתי לאוטובוס ובחורה עברה ואמרה לי שמתחילים מהיום להזמין אוטובוס...זה לא נשמע לי כ"כ הגיוני.

orian14

New member
אבל אני גרה באילת

אז זה בעייתי לא כמו שאתם חושבים כי בטח שאחזור ללמוד לא יהיה יותר חופש. ואצל מי לישון וזה יהיה יקר יותר אוף. תמיד קורה לי משהו. זה מדהים.

למעלה