אני מעדכן משמע אני קיים

ושתי30

New member
אנחנו מרמת החיל

אנחנו זוג נשים עם ילד בן שנה ועשרה חודשים כך שרק עניין הגנים מוכר לנו. אשמח לעזור לך. כתבי לי לפרטי.

אשמח לקבל את הגמל

אני מכירה את האבא, רון קרמן, אדם מקסים שחיין לשעבר, אחרי הפיגוע הוא הוציא מדבקה, הגמל של טל לא כמל, אשמח לקבל את הגמל במייל ולהפיץ, [email protected]

זואיzoe

New member
מה זה "אשמח לגמל"?

פרח שלחה את הקובץ. רק תדפיסו, או תצבעו דרך המחשב. נורא פשוט

פרח7

New member
הגמל של טל קרמן

למענכם פתחתי את הקובץ המצורף שקבלתי וזו לשונו - " ב5 מרץ 2003 אירע פיגוע באוטובוס קו 37 בחיפה. 17 ישראלים נהרגו באותו פיגוע. טל קרמן בתי הייתה בת 17 ו 9 חודשים כשנהרגה בפיגוע זה. טל אהבה מאוד גמלים, ביומנה מצאנו ציור של גמל שציירה בשנת 2003. לפני פחות משנה התחלתי במפעל הנצחה "צבע את הגמל של טל". בו אני פונה בבקשה לצבוע את הגמל שטל ציירה. עד היום צבעו את הגמל יותר מ900 איש מכל קצוות תבל. את הגמלים ניתן לראות ב- http://www.tal-smile.com/DrawTalaCamel.htm אני פונה אליך היום כי ביום השנה ב 5 למרץ 2008 יהיה 1826 ימים מאז שטל לא איתנו. מטרתי היא שעד ליום זה אשלים את מניין הגמלים כמניין הימים מאז טל נהרגה. אודה לך אם תעזור לי להשיג את מטרתי לשמר את זכרה של טל - ו 1826 גמלים צבועים. אודה לך אם תצבע או תוסיף לגמל של טל כל אלמנט אומנותי אחר ותסיים את ציור הגמל שטל לא סיימה. טל הייתה בחורה מאוד יצירתית דינאמית ולא שגרתית. (ציור הגמל מחכה באתר- צבע אותו במחשב או הוריד את הקובץ הקטן צבע ידנית וסרוק אותו) את הגמל אנא שלח דרך "כתבו אלינו" באתר לזכר טל או במייל לכתובת: [email protected] ואציג אותו באתר של טל יחד עם שאר הגמלים. www.Tal-Smile.com אתה מוזמן לקחת חלק ולצבוע את הגמל של טל. תודה עבור שיתוף הפעולה רון קרמן אבא של טל "

../images/Emo41.gif אני מעדכן משמע אני קיים ../images/Emo41.gif

SNOOZ היא מערכת שמאפשרת לכם לשמור על קשר קרוב עם הקהל שלכם – חברים, משפחה, קולגות בעבודה ומעריצים. ב - SNOOZ העדכונים עונים על שאלה אחת פשוטה – מה בראש שלך. אתם אוכלים חביתה עם בצל? הוצאתם סינגל? כתבתם בבלוג? תעדכנו את זה ב-SNOOZ! העדכונים הם קצרים ולא דורשים זמן והשקעה כמעט מהמעדכן (עד 140 תוים לעדכון) מהמחשב או מהסלולר. בקיצור, אם אתם רוצים להגביר חשיפה אישית, לחזק תדמית ולשמור על קשר עם הקהל שלכם, כנסו לסנוז ותתחילו לעדכן.
גולש רשום בתפוז? הדרך קצרה... היכנס ל SNOOZ, הזן את שם המשתמש והסיסמה שלך וזהו. יש לך עמוד משלך ב- SNOOZ.
לא נרשמת עדיין? היכנס ל SNOOZ, הירשם והתחל לעדכן את החברים שלך מה קורה איתך עכשיו. למקומות, היכון, SNOOZ

Wrangel

New member
ילדים לצורך מחקר בבלשנות

שלום, לצורך מחקר אקדמי שאני עורכת, אני מחפשת ילדים דוברי עברית (ושגם אימותיהם/ אבותיהם/ הוריהם דוברי עברית) בגיל 3, בגיל 4 ובגיל 7. מדובר במשחק שאורך 30 דקות, והוא מהנה עבור הילד. המחקר עוסק בהיבטים פסיכולינגוויסטים של רכישת שפה בגילאים הנ"ל, והשימוש בנתונים הוא לצורך מחקר בלבד. בשל קרבה אישית לנושא אני מתעניינת כמובן בילדים ממשפחות חד מיניות ו/או חד הוריות, אך גם ילד עם אמא ואבא יתקבל בברכה... משפחות מתל אביב ומחיפה המעוניינות לעזור לי מתבקשות לפנות ל: [email protected] תודה רבה וחג שמח
קימונו סגול.

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

הורים לפעוטות בני 2-5? בואו להתייעץ, להיעזר ולחלוק חוויות בפורום הורים לפעוטות ולוו עמנו את התינוק לעולם ה"בוגרים" http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1934
אוהבים את הריאליטי "הישרדות"? מעכשיו גם אצלנו! רגע לפני עלייתה לאוויר, מצטרפים לפורום הישרדות הישראלית http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1935
לעיתון הנוער הוותיק והאהוב יש פורום משלו! פורום מעריב לנוער מזמין אתכם לדבר על כל מה שבאמת חשוב לכם http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1936
מי יהיו סנדי ודני הישראלים? בואו לגלות וגם להחשף לעולם מחזות הזמר בפורום גריז - הריאליטי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1938

יוסי אבני לוי - זוכה פרס רוה"מ לספרות

מתוך נימוקי חברי וועדת השיפוט של הפרס: "יצירתו עוסקת באומץ בשאלות של זהות, השתייכות וחריגות – בן למשפחה מזרחית מול ההגמוניה הישראלית האשכנזית, הומוסקסואל מול החברה הסטרייטית, והישראלי-יהודי המייצג את המדינה בחו"ל, ונאלץ להתמודד עם ניכור ועוינות. בעברית עשירה וחושנית - המדייקת בתיאורי מקום, אווירה ורגש, כמו גם בשפת דיבור ציורית ואותנטית – מפליא אבני-לוי לגעת ברבדי מעמקים אנושיים אוניברסליים – ילדות, אהבה, בדידות וגעגוע"

אבא גאה

New member
הוא סופר מדהים

בעיני מס' 1 בארץ. קראתי בשקיקה את כל המקבצים של הסיפורים הקצרים שלו שהם פשוט מהממים, היה חבל לי שמוכרים אותם במוזלים של צומת ספרים..... הספר "דודה פרהומה לא היתה זונה" הוא פשוט יצירת מופת, קראתי בקמצנות כדי שלא ייגמר - לא יודע איך הספר הזה לא זכה להיות רב מכר....חשדתי בהומופוביה (
לאמאברוזה) דווקא הספר האחרון שלו "איש ללא צל" הוא הכי פחות טוב בעיני, היה נראה לי שהוא מנסה אולי בשל לחץ מהעורכים לפגוע יותר לקהל הסטרייטי, אבל עדיין הצליח להשחיל כמה דמויות ססגוניות ומעניינות יוסי אבני-לוי, אני מת עליך.

irisgov

New member
גורה מקסימה מחפשת בית

מצאנו גורה פיצפונת בארגז, נטושה. היא מתוקה מאוד. נראית כבת חודש. מצרפת כאן תמונה, אם אתמן מכירותים מי שרוצה לאמץ גוש פרווה חמדמד. הקטנטונת בינתיים אצל אחותי, והטלפון שלה: 050-8912433

זואיzoe

New member
איזה מותק!

לי כבר יש אחת.. לא אבין לעולם אכזריות של אנשים שנוטשים כלב בתוך ארגז וזורקים לרחוב. מה שבטוח-מקומם בגהינום מובטח

irisgov

New member
היא באמת מתוקה מאוד.

היתה כאן אתמול כל הערב, והיא ממש מקסימה. חברותית מאוד וחכמה. (בהחלט לא היה קל לסרב לתחנונים של הילדים לאמץ אותה) לפחות בינתיים נמצאו בתים לשני אחיה שחלקו איתה את הארגז, והיא נותרה. לגבי האכזריות.. לפחות היא לא ננטשה שתי שניות אחרי ההמלטה. היא שמנמונת, והפרווה שלה מבריקה, ולפי הריח שלה ינקה עד עכשיו, כך שלפחות בחודש ומשהו מאז ההמלטה היא היתה ביחד עם אמא שלה, במקום בטוח. כבר ראיתי גורים טבועים, ואחרים שעברו התעללויות אחרות. מה שאני לא מבינה זה למה אנשים לא מעקרים את הכלבות שלהם. זה לא פשוט למצוא בתים לגורים. זה לא פשוט לגדל בבית כמה גורים אחרי המלטה.. בסה"כ 3-4 גורים מייצרים די הרבה ליכלוך. וזה גם לא פשוט להעביר אותם אח"כ לאחת מהאגודות שלמיטב ידיעתי דורשות סכום נכבד בעד כל גור שמקבלות אליהן.

הצמחו-טבעונים/ות - פגישה בחמישי ../images/Emo97.gif

פגישה נוספת של הקבוצה עבור לסביות, הומואים, ביסקסואלים/ות, טרנסג'נדרז, אינטרסקס וקווירז צמחונים/ות וטבעונים/ות וחבריםות. יום חמישי, 20.12.2007, בשעה שמונה בערב בבית הפתוח בירושלים (רחוב הסורג 2). ממולץ להביא אוכל טבעוני לחלוק עם כולםן. הפגישות הבאות: 3.1.08, 28.1.08. - - - - - - ואת זה כבר כתבנו: בשביל מה קבוצה כזו? > כי צמחונות וטבעונות היא משמעותית להגדרה העצמית שלנו, ובסצנה ההומולסבית אנחנו מוקפים/ות בניצול של בעלי-חיים [שאלו, אז אני עונה מראש: אכילת בשר היא ניצול בעלי-חיים, וכן, יש להט"בים שאוכלים בשר, לא יותר מאשר מחוץ לקהילה אבל לא ניסינו לטעון אחרת]. > כי בחירות מיניות ומגדריות הן חלק מחוויית החיים שלנו, אבל בהרבה קבוצות לשחרור בעלי-חיים יש אווירה סטרייטית. > כי יש קשר בין המאבקים סביב מגדר, נטיה מינית, ומין ביולוגי (במובן של species). > כי לטבעונים ולצמחוניות יש טעם טוב. מה נעשה בקבוצה? ארוחות טבעוניות (כל אחת מביא משהו), שיחות, סרטים, הרצאות... הקבוצה נפגשת פעמיים בחודש - לא ביום קבוע, כי אין יום שמתאים לכ-ו-ל-ם-ן. מאוד נשמח לעוד משתתפים/ות.

זואיzoe

New member
כאילו בהצלחה אבל

לא הבנתי כלום מה"בשביל מה קבוצה כזו"... כלום... וד"ש לנועה

למעלה