אני מעדכן משמע אני קיים

../images/Emo41.gif אני מעדכן משמע אני קיים ../images/Emo41.gif

SNOOZ היא מערכת שמאפשרת לכם לשמור על קשר קרוב עם הקהל שלכם – חברים, משפחה, קולגות בעבודה ומעריצים. ב - SNOOZ העדכונים עונים על שאלה אחת פשוטה – מה בראש שלך. אתם אוכלים חביתה עם בצל? הוצאתם סינגל? כתבתם בבלוג? תעדכנו את זה ב-SNOOZ! העדכונים הם קצרים ולא דורשים זמן והשקעה כמעט מהמעדכן (עד 140 תוים לעדכון) מהמחשב או מהסלולר. בקיצור, אם אתם רוצים להגביר חשיפה אישית, לחזק תדמית ולשמור על קשר עם הקהל שלכם, כנסו לסנוז ותתחילו לעדכן.
גולש רשום בתפוז? הדרך קצרה... היכנס ל SNOOZ, הזן את שם המשתמש והסיסמה שלך וזהו. יש לך עמוד משלך ב- SNOOZ.
לא נרשמת עדיין? היכנס ל SNOOZ, הירשם והתחל לעדכן את החברים שלך מה קורה איתך עכשיו. למקומות, היכון, SNOOZ

M a a y a n K

New member
ברוך שובך לארץ!

(אני נשמעת כמו ההודעות האלה שמקבלים לפלאפון כשחוזרים לארץ...) מקווה שנהנית!

hagayx

New member
היה גדול!!!! היה עוצמתי!!!!

השיא של הטיול היה שטיפסתי על איזה הר בסקוטלנד ליד עיירה שהייתי בה והיה שם נוף מדהים לים ובריזה אירופאית קפואה מטורפת, וישבתי שם על ספסל מסכן שהיה שם, הוצאתי את האמפי ושמעתי קין! זה היה רגע עוצמתי ביותר!!! וכמובן שבלונדון היה אדיר וממש כיף עם גיתית גם! והיה לי את הכבוד להיות בחנות דיסקים ששרי היצטלמה בה! את התמונות אני יעלה לאיטרנט בקרוב אבל זה יקח זמן כל תמונה שוקלת הרבה..אבל שרי מה עם התמונות שלך? את היית באנגליה צרפת שוויץ והתמונות היחידות שראיתי זה של בובות שעווה... יקח לי עכשיו לפחות חודשיים לחזור לתפקוד מלא..

יאיי, איזה כיף! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

וצודק לגבי התמונות שלי!! כשיהיה כוח להקטין וכו'..... אבל בעיקרון כל התמונות נמצאות בפייסבוק... תפתח גם, זה שווה רק בשביל התמונות... וחגי, מה התכנון של הטיול הבא?? (אני בטוחה שיש כבר תכנון...)

dans girl

New member
../images/Emo185.gifאיזה מגניב לך!!!../images/Emo99.gif ברוך השב../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif

למעלה