אני מעדכן משמע אני קיים

../images/Emo41.gif אני מעדכן משמע אני קיים ../images/Emo41.gif

SNOOZ היא מערכת שמאפשרת לכם לשמור על קשר קרוב עם הקהל שלכם – חברים, משפחה, קולגות בעבודה ומעריצים. ב - SNOOZ העדכונים עונים על שאלה אחת פשוטה – מה בראש שלך. אתם אוכלים חביתה עם בצל? הוצאתם סינגל? כתבתם בבלוג? תעדכנו את זה ב-SNOOZ! העדכונים הם קצרים ולא דורשים זמן והשקעה כמעט מהמעדכן (עד 140 תוים לעדכון) מהמחשב או מהסלולר. בקיצור, אם אתם רוצים להגביר חשיפה אישית, לחזק תדמית ולשמור על קשר עם הקהל שלכם, כנסו לסנוז ותתחילו לעדכן.
גולש רשום בתפוז? הדרך קצרה... היכנס ל SNOOZ, הזן את שם המשתמש והסיסמה שלך וזהו. יש לך עמוד משלך ב- SNOOZ.
לא נרשמת עדיין? היכנס ל SNOOZ, הירשם והתחל לעדכן את החברים שלך מה קורה איתך עכשיו. למקומות, היכון, SNOOZ

HagarStar

New member
ווהו מפגש../images/Emo139.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

כן, זה היה רק נושי, גלי, ספיר ואני
וסהר ואז ראינו אנשים ואז עלינו על האוטובוס עם פורום מכר |::::: [אל תרביצו לי, זה לא אשמתי שהן חשבו שהן יודעות לשיר והתחילו לצרוח שירים עד שאמרתי להם שלא ישירו] ובכלליות היה נחמד, אבל פעם הבאה כזה.. תבואו

../images/Emo12.gif חזרת מוקדם../images/Emo223.gif

יהווו היה כיף! הרבה אנשים.. הרבה MCRיות... ויש לי לוח שנה של MCR!! חבל שלא באו יותר אנשים מהפורום

HagarStar

New member
לי לא לוקח שעתיים לחזור הביתה../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

חחח אבל בתכל'ס חזרתי די מוקדם סתם כי לא היה מה לעשות

כן אבל רצית לתפוס אוטובוס ב7../images/Emo223.gif

אז זה היה מוזר שכתבת פה כמה דקות לפניXD טוב לפחות לא הפסדתי כלום

CitizenErased

New member
ראיתי אתכם ממש בקצרה...

נועה אני מצטערת שלא יכולתי לדבר יותר, בדיוק סם מתומר סחב אותי איתו בחזרה לאוטו לקחת כמה פוסטרים חח הוא פתר אותי מאיזה 20 פוסטרים (היו לי 60-70 חח) ועכשיו הם מוכרים אותם ב45 שקל
חחחח

Rose131

New member
חחח וואי הוא אחד המצחיקים../images/Emo12.gif

וגם סיננת אותי בפלאפון! והפאנטון שלך מוזר

CitizenErased

New member
לא סיננתי?../images/Emo2.gif

לא ראיתי שהתקשרת.... אמממ?! אולי יש לך מספר לא נכון ?

Bleed for Me

New member
יצא לי לראות אתכן בקטנה

ואת הבנות של MCR שאי אפשר לפספס חח..סורי שלא באתי להגיד שלום,הגעתי-אכלתי וטסתי חזרה לבסיס..

Lyla Bellamy

New member
ראיתי אתכם לשנייה בערך ...

חחח פעם הבאה תנסו שזה לא יצא על מפגשים אחרים ... מקווה שנהנתם

M a a y a n K

New member
הייתי בדיזנגוף סנטר אבל לא ראיתי אף אחד...

נו טוב, גם הגעתי לשם מאוחר...

M a a y a n K

New member
באמת?../images/Emo12.gif

האמת הייתי רק לאיזה שעה...וגם הייתי על מדים וג'יפה כזו אז די התבאסתי ו-50 שקל חניה?! אלוהים...זה שמינית מהמשכורת שלי!!!

למעלה