אני נוסע מחר לבית ה"אח הגדול" כנסו

../images/Emo41.gif אני נוסע מחר לבית ה"אח הגדול" כנסו

אהלן מחר א ני מתכוון לנסוע לבית האח הגדול.. יש לי כמה דברים אליכם. א.אתם חושבים שיש מצב שאני אצליח להתחבר עם הלפ טופ שלי שם?(אין לי פלא דור 3. אז אל תציעו לי את זה) ב.זרקו לי משפטי מחץ קצרים ובולטים שהכי חשוב להעביר להם. ג.בהנחה שאני לא אצליח להתחבר עם הנייד משם.....אני יצטרך מישהו מפה שיעדכן אותי בפלא מי נמצא בחצר בזמן אמת(יש מתנדבים?)אפשר לשלוח לי מייל בנושא הזה של הפלא. הדבר הכי חשוה שאני חושב להעביר זה לעינב שתזהר משפרע .ולפרק את קומונת שר"צ. אשמח לעוד תגובות.

תגיד לשפרה שצבר לא מעוניין בה יותר

והיא רק מזיקה לו בגלל זה הוא נתחמק ממנה

a10a

New member
כנס...אני אגיד לך...

"עינב-תיזהרי רנין וליאון צבועים" "רנין שתולה של ההפקה" "צבר- שפרה מזיקה לך" ויש עוד הרבה, אבל זה כבר יעשה די הרבה! אם זה באמת נכון...מתי אתה הולך לוילה??? אני אוכל לעדכן אותך"

אני מתכוון לנסוע בצהריים

משהו כמו אחת בצהריים... ולגבי השני שהגיב...שהוא לא כל כך מאמין שאני נוסע.. אני רק אומר שאני לא איזה ילד מתלהב....

נועה21

New member
אל תכתוב באיזה שעה...אולי יש כאן מההפקה

וגם, תכין חבר שיישב בבית מול האינטרנט וגיד לך בסלולרי מתי מישהו יוצא לחצר.

נועה21

New member
הוא לא הולך להזהיר את שפרע הוא הולך להזהיר את

עינב!! וחכם חנוכה (ד"א, מתה על השם) תצעק לעינב או ליוסי שיזהרו משפרע ומרנין!!

נועה! זאת הסיבה היחדיה שאני הולך...

באמת כדי להזהיר את יוסי ועינב משפרע ורנין..כל השאר לא מענינים אותי. והאמת שאני נוסע לירושלים בכל מקרה אז על הדרך חשבתי להיכנס ולבדוק מה מצב השומרים שם חחחחחחחחחח

יNOT

New member
היה כבר אחד כמוך אתמול ../images/Emo3.gif

אם אתה רוצה שנאמין לך (במידה וכן ייאמר משהו מחוץ לכותלי הווילה ע"י אדם מזדמן ) תצעק: שההדחות הם זיוף אחד גדול, וששיקרו לרנין כמו שמשקרים לצופים

a10a

New member
מה שיקרו לרנין??היא השקרנית-היא שתולה!

ההפקה הבטיחה לה מיליון דברים וההפקה אומרת לה מה בדיוק לעשות!! היא שתולה של ההפקה! הבטיחו לה 3 מסרים מתייסיר, אמרו לה להמשיך לשחק על הקטע שהיא כאילו רוצה לעזוב את הבית כי זה מעורר רחמנות אצלנו הצופים (ממש לא-זה פטאתי) וכל פעם אומרים לה מה לעשות ולהגיד!! פשוט תוכנית מכורה מראש!

יNOT

New member
אתה סתם מתלהם ../images/Emo4.gif

אין לי מושג אם היא שתולה או לא , ולא איכפת לי. למראית עין היא קיבלה מכתב מתייסיר, שכביכול הוא זרק לה מעבר לחומה. ההפקה אח"כ המציאה כתבה פיקטיבית שמאשרת את הסיפור הזה , אך לאחר מכן (וקצת היגיון בריא שהיה למספר חברי הפורום ) התברר שההפקה שיקרה לרנין, ושיקרה לצופים, ועל כל זה בחרה אפילו לכתוב את ה"כתבה" הפיקטיבית שמאשרת שקר. זה כל מה שאמרתי.

jaycom

New member
אני מבין שכל יום נפתח שרשור משעשע שכזה

תיזהר מהשומרים החמושים עם הקלצ'ניקוב והרוטווילרים שעושים פטרולים..

ordiki

New member
הנה משפט

אני בן אדם שאין לו מה לעשות חוץ מלצעוק על קירות.

טוב אני רואה שהפורום מלא בילדודדס

ובמחשבה שנייה לא היתי אמור לרשום את התכניות שלי פה אז סאלאמתתתתתתתתתתתתתתתת לכם ומי שרוצה לדעת אם היתי שם או לא.. יצטרך לבוא לבקר בקומונה שלי. שתהייה לכם אחללה שבת. הייתה לי כוונה טובה לשתף אותכם...

ordiki

New member
כן כן

אתה נוסע עם לפטופ וטלפון לשם כדי לצעוק משפטים ואני ילד.

למעלה