כיבוד הורים תפעילו את הדימיון ותוציאו את היצירתיות שלכם כדי שכום יוכלו להנות וללמוד ממנה. ובמיוחד שילדי בתי הספר יפיקו מהיצירתיות שלכם משהו לעתידם. את הציורים והסקיצות יש להעלות לגלריות - לחץ כאן ובחר את הגלריה המתאימה.
סג, אם אתה רואה את עצמך כיוצר/אומן.... תעשה את הדברים מתוך הנקודה הזו... קח את אחד הנושאים שמדברים אליך יותר, תחשוב מה אתה רוצה לתת או לומר לאחרים ותעשה זאת דרך היצירתיות המיוחדת שלך. אני מאמין בכם אנשי הגראפיטי, אני בעצמי מצייר על קירות מגיל קטן. אני רוצה שתראו לאחרים אלו דברים יפים אפשר לעשות בגראפיטי. הפרויקט הזה הוא הרפתקה בשביל כולנו! הוא פותח לנו את האפשרות להביא טוב בעתיד! סג, שחק אותה! תומר
מפגש גרפיטי מרוכז גדול: הדבר אפשרי? מתי? איפה? איך? מי? הצבע חינמי? תן לנו מידע מוצק, בבקשה. אם התקשורת בנינו תתבסס כולה על סלוגנים, הדבר לא יצא לפועל. אני רוצה לעזור לך ואתה לי, אז יאללה, סימביוזה. שום דבר לא יתקדם עד שיהיה מידע ממשי.