אני תמיד אדע מה עשית בקיץ האחרון

Charming666

New member
../images/Emo41.gifאני תמיד אדע מה עשית בקיץ האחרון

כן כן. ראיתם נכון. יש סרט שלישי. אפשר להגיד שנגמרו להם הרעיונות, אבל מצד שני, אי אפשר להגיד שזה לא היה צפוי. I'll Always Know What You Did Last Summer יתחיל להצטלם בסוף החודש וצפוי לצאת בסתיו 2006. משום מה לא ברורה רשימת השחקנים (IMDB לא מפרט, ו-ComingSoon.Net הזכירו במילה את פרדי פרינז ואת ג'ניפר לאב יואיט, אבל לא דווקא בהקשר של השתתפות). בלינקים שנתתי יש תקצירים... וד"א - הפוסטר מזויף! זה Fan Art שלקחתי מ-IMDB! מז-ו-י-ף-!-!-! (למרות שאני רוצה שיהיו בו פרדי, ג'ניפר ואליזה...
)

../images/Emo12.gif

המשך..
למרות שלא ראיתי את הסרט הראשון והשני [לא מוצאת תרגום כסאמקקק! למי שיש מאיפה להוריד תרגום שישלח לי במסר] מגניב... אהבתי את השם.. "אני עדיין יודע" "אני תמיד אדע"

izik79

New member
אח"כ יצא מספר 4...

"לעולם לא אשכח מה עשית בקיץ האחרון"
סתם סתם.. דווקא סרטים דיי חמודים היו הראשון והשני

Cindy Campbell

New member
חחח../images/Emo6.gif

גם אני אהבתי את 2 הסרטים, הראשון היה יותר טוב ומפחיד
. ואז יהיה הסרט החמישי- "כולם יודעים שעשית משהו בקיץ האחרון"
.

liavsayegh

New member
וואי מגניב.... עוד אחד!../images/Emo163.gif

חחחחח איזה שם קורע...הם מזה מקוריים. דווקא אהבתי את הראשון והשני, נחמדים ביותר... תודה על המידע

montu

New member
אממ אחלה.. באמת אהבתי את הסרטים

של אני יודע מה עשית (נו כולם יודעים את ההמשך..
) הם יותר טובים מהצעקה זה בטוח.. מקווה שהוא יהיה טוב

דם דם

New member
יואוו ענק

אני חולה על הסדרת סרטים האלה של "אני יודע מה עשית בקיץ האחרון" "ואני עדיין יודע מה עשית בקיץ האחרון"...יואוו איזה שמות ארוכים. אוי נחמד שתהיה לזה עכשיו טרילוגיה חחח אני מקווה שזה לא יהרוס הסרט השלישי הזה את שאר שני הסרטים שלפניו. אחחח ואהבתי נורא את השם שהם נתנו לסרט...חחחחח, "אני תמיד אדע"...חחחח נחמד

odysee

New member
אמרו שצריך לצאת משהו עם

אני יודע מה עשית בחורף האחרון משהו כזה לא?

Charming666

New member
יצא כזה סרט.

אבל הוא סרט בפני עצמו שלא קשור לסדרה, למרות שיש לו שם דומה באופן חשוד... יש בכלל ספקולציות לגביו ששינו לו את השם בסוף, אבל בכל מקרה זה לא קשור לסדרת "אני יודע"...

scoti5

New member
פתטי לחלוטין...

הראשון היה נסבל. השני היה איום ונורא. אני לא יודע איך התסריטאים, הבמאי והמפיקים של השני מרשים לעצמם לצאת מהבית, אפילו כדי לקנות מוצרים בסיסיים כמו חלב ולחם. אז שלישי? פתטי, טיפשי, אווילי ועוד שאר מילות גנאי.

liavsayegh

New member
פשש איזה הגזמה... זה לא היה כזה

גרוע... דווקא סרט חביב ביותר... אני אהבתי..

scoti5

New member
גרוע.

ואני עוד ראיתי אותו כשהייתי בערך בגילך והבנתי את הטמטום.

liavsayegh

New member
אוי זקן שכמותך...חחחח

לא אמרתי שהוא מצויין, מדהים, מעולה! אמרתי שהוא חביב ונחמד... לדעתי כל סרט בפני עצמו הוא יפה, עצם ההכנה שלו וההשקעה בו, יש כאלה שיצאו טובים יותר ויש טובים פחות. למשל אני יודע יצא באמצע, חביב, לא מפחיד בכלל, אבל סרט נחמד להעביר כמה שעות...

scoti5

New member
לרגע לא טענתי שאני זקן..

אבל אני כן יותר גדול ממך :) בכל אופן, צר לי להגיד לך שההשקפה שלך, שכל סרט הינו יפה, שגויה לחלוטין, ולא משנה כמה עבדו עליו וכמה ציפו ממנו. אני יודע הראשון הוא אכן סרט חביב. אבל השני הוא בעל עלילה רדודה וטפשית, שניתן לחזות כל צעד בסרט מראש. וזה לא משהו טוב בסרט אימה או בכל סרט אחר.

sapirush1

New member
מקווה שיהיה מעניין..

אני זוכרת שראיתי רק סרט אחד מהסדרה (כנראה הראשון) והיה דווקא מפחיד

למעלה