אנשים אמיצים!

Ranger One

New member
../images/Emo41.gif אנשים אמיצים! ../images/Emo41.gif

אנשים ונשים אמיצים של הארץ התיכונה! אני קורא לכם בשמו של איילווטאר ובשמם של הוולאר והאינור לבוא לעזור לאנשים שיגיעו לwar4ring 2! אני שוקל ושוקד על הקמת אתר בנושא war4ring! האתר כנראה יכלול סיפורים אישיים, הפקת לקחים של אנשים, רשימות ציוד מאורגנות ללארפ הבא, כיצד להכין ציוד לwar4ring, מידע על טלפונים ,מידע על שחקנים , מידע על קפטנים ומאסטרים ,בנוסף לכך צוות קטן של אנשים שיחקרו את כל הנסיבות שהביאו לכשלון war4ring הראשון. אבל אני צריך עזרה, אני צריך את הדברים הבאים: - חוויות אישיות מwar4ring הראשון. ממש את כל הסיפור שלכם, מהרגע שמצאתם את האוטובוס לשטח או מהרגע שמצאתם את דרכם לשטח עד הרגע בו הגעתם למטתכם החמה והנעימה. - לקחים שהפקתם מהאירוע. - רשימת ציוד מומלצת שתתייחס לנושאםי הבאים: ציוד שינה , ציוד מחנאות ,בישול ומזון, ביגוד מתאים, מה להביא למצב של גשם , ואופציונאלי גם אם איזה רכבים מומלץ לבוא לדברים כאלה. - הסבר מפורט או חפיף על הדמות שלכם והגזע שבו שיחקתי מנקודת הראות האישית שלכם. - מה לפי דעתכם היא להכשלות האירוע הראשון. - תמונות סרוקות אם יש. - כל מה שאתם חושבים שרלוונטי ויעזור. אקבל בשמחה כל דבר! - הסברים על איך ואיפה בניתם & תפרתם & קניתם את התלבושות והנשקים שלכם. האיי סי קיו שלי: 50691081 האי-מייל שלי: [email protected] אני מדגיש, כרגע האתר הוא רק רעיון שרץ לי בראש. בלי עזרה הוא בחיים לא יקום. אבל בחיים הוא לא יקום. אני צריך את כל הנ"ל. אני בטוח שאתם לא רוצים שאנשים חדשים שיגיעו ויסבלו כמונו. אז קדימה אנשים! להרים אצבעות מעל המקלדת , להביא שתייה ולהתחיל לכתוב כמו שלא כתבתם מעולם! לכתוב כמו טולקין המקודש בעצמו! תמו לעצמכם לכתוב כמו שהאינור חלמו על ארדה! תנו לעצמכם לכתוב כמו שבילבו כתב את סיפרו! תנו לעצמכם לכתוב כמו הנשמה של הוולאר שעצורה בכולנו! תנו לכם לכתוב בהשראה השווה לזאת ששר האופל הכניס לטבעת ולאומץ שהאחווה הפגינה במסעם! בברכת לוחמים עזה ג´סטין אנג´ל

סילבן

New member
שמע נא

תהיה בטוח שישנם רבים וטובים ממך המנסים להפיק לקחים מהארוע, אולי תדבר אתם קודם שאתה "מרים" פרוייקט על אודות המשחק?

Ranger One

New member
הממ....

יש לך במקרה שמות? טלפונים? אי-מיילים? אני אעריך כל דרך ליצור עם מאסטרים קשר. עכשיו... אל תיתן לגישה הזאת שאנשים חכמים ממך גם מנסים לעשות את אותו דבר לדכא אותך. אני בטוח שלכל אחד ,כולל אותך, יש חוויות אישיות! יש סיפור אישי כלשהו! יש משהו מיוחד שהוא עשה כדי להכין את התחפושת שלו! יש משהו מיוחד בקשר ללילה שלו! בקשר למסע שלו! אז קדימה תתחילו לכתוב ולשלוח לי!

סילבן

New member
אבל למה לך?? מי אתה????

מבחינתי, חומר על המשחק הוא מידע אישי ואיני רואה כל סיבה למסרו לך כשאיני מכירך. אולי תערוך הכל כך שהאתר יהפך למודעת שטנה כנגד המארגנים, בניגוד לרצוני? אני צריך להכירך, ואני לא.

Ranger One

New member
אני איש טוב...

אני הוביט תמים יחסית שהוטל למערבולת של אירועים מדהימים (נשמע מוכר?)... כל הזמן צצה לי בראש התונה של ברומיר שהוא מנסה ללכד את כול םאחרי "מותו" של גאנדאלף ואני מניח שזה מה שאני מנסה לעשות. אני מבלה את החלק הגדול של היום הזה בפורום, בטלפון ובאיי-סי-קיו מנחם אנשים ומסביר להם כמה מצבם באמת טוב. יאללה, רוצה להכיר אותי? טלפון: 03-9668041 ג´סטין אנג´ל אני אחכה ליד הטלפון עד 1:50. תתקשר עכשיו.

סילבן

New member
מצטער

אבל איני יכול לערוך שיחות טלפון בשעה שכזו. נוכל לדבר ביום אחר או באייסיקיו.

Ranger One

New member
נו באמת...

מה הטעם? אתה רוצה להכיר אותי! מה הטעם בשיחה ריקה מתוכן דרך המחשב שבה אינך יכול לשמוע את התלהבותי חסרת-הטעם והשמחה? טוב טוב, תמסור לי את הטלפון שלך (דרך הודעות פרטיות אם אתה מתבייש או משהו כזה) ואני אתקשר אלייך שאני אחזור להכרה מתישהו מחר.

Varkong

New member
אני יכול לעזור

לי יש את הטלפונים של המארגנים, ואני ביחסים דיי טובים איתם. אם ברצונך עזרה, צור איתי קשר ב: 055857553 אריק

למעלה