אנשים טובים, שימו לב -

../images/Emo41.gif אנשים טובים, שימו לב -

כשתומכי המפלגות האחרות כותבים רק - מדוע לא לבחור בקדימה.. ומתעלמים פעם אחר פעם מהזכות שנתנתה להם להציג - מדוע לבחור במפלגה שהם מאמינים בה..? כולנו יודעים - אין להם באמת מה לאמר - אז הם פונים להכפשות ודמגוגיה :) כמו כל ערס מצוי.. כמו כל עבריין.. הם שולפים סכינים - במקום לבחור בדיון עניני וערכי.. המבקש את טובת המדינה. אנשים טובים... ציבור שפוי, הגיוני ואכפתי - עשו את הבחירה הנכונה למענכם ולמען המדינה! אתם מוזמנים למאמר הבא :)

אתם יודעים מה?

סלחו לי להפריע לכם לרגע. הרוב הגדול בכנסת הם עבריינים, שקרנים ונוכלים. ובראשה "קדימה"! שרון וכל החבורה שאיתו הם הנוכלים הגדולים ביותר בתולדות ישראל. במהלך שביצעו בשנים האחרונות, ובראשם מהלך ה"התנתקות" ודרך ביצוע, ו'פרשת-קדימה' בסופו של דבר. עושים הכל כדי לשרוד בממשלה. הכל כשר. תופסים גל על 'סקרים'. רומסים את הבית בשביל להשאר למעלה. מתיישבים שהיו 'מלח הארץ' אתמול הם 'קוצים' של היום. אתמול יהודי חברון היו בסדר והיום לא. למה? כי זה מוסיף עוד נקודות בסקרים. בקיצור. כואב וכואב מאוד שכלכך הרבה אנשים מולכים שולל. הכי כואב שאיש כמו שרון שהיה סמל, (ולחקנו גם היום) הוא גם הנוכל הגדול. רבין ז"ל היה קורבן ואריק ירש. ולא ביושר!

איציקB

New member
עוד סכינאי!

הכי טוב לתת להם להתברבר ולהוציא את המיץ שלהם עד לבחירות ואחרי המפלה הגדולה תהיה להם נראה אותם מתקפלים בשקט בשקט ונעלמים. חבל ששרון לא זכה לפריבילגיה לראות ניצחון סוחף יחיד במינו בבחירות.

mean girl 16

New member
תרגעו בבקשה.

כולנו עם אחד וכולנו רוצים בסך הכל את אותו הדבר. אז תפסיקו לתקוף ולהשמיץ אחד את השני או את המתמודדים האחרים כי בשלב מסויים זה כבר מתחיל להגעיל אותי.

ברוך הבא לפורום

פה, אנחנו אוהבים לראות מקורות והסברים למה שאנשים כותבים. הכל מותר כל עוד יש לזה אסמכתא. מי הם הנוכלים שאתה מדבר עליהם? איזה בית נרמס? מי מולך שולל ולאן? מה אריאל שרון ירש לא ביושר? בתור אחד שקורא לעצמו למה ולמה ומתיימר לשאול הרבה, נראה דווקא כאילו יש לך הרבה תשובות, אז אנא, שתף אותנו.

שאלה פשוטה...

לכל מצביעי הליכוד מישהו ממכם חשב לא להצביא מח"ל בגלל שצחי הנגבי רץ מטעמכם? לא?- גם אנחנו לא אז בואו נעלה את רמת הדיון ולא נזרוק לחלל האויר סיסמאות ריקות מתוכן.

כמו שאף אחד לא יצביע מח"ל

בגלל שמשה כחלון רץ מטעמה ... אני מקווה שאתה ויאללה קדימה תמשיכו באותו קו מחשבה שהצהרתם עליו.

bhnadav

New member
משה כחלון הוא לא הבעייה בליכוד.

הבעייה היא שהוא חלק מרשימה מלאה, שלא הייתי רוצה לראות מנהלת את המדינה.

Archibald

New member
אני למשל לא הייתי חושב להצביע

לליכוד ב-2003, לא רק בגלל השמאלנות אלא גם בגלל השחיתות של הגוסס וחבר מרעיו.

mean girl 16

New member
אה, אבל זה שונה לגמרי.

כי הליכוד תמיד הייתה מפלגת ימין-מרכז בעוד והקו של קדימה שונה לחלוטין.

למעלה