this is my way
New member
../images/Emo41.gifאנשים כנסו חשוב מאוד../images/Emo70.gif
אוקי אז ככה דיברתי על זה גם מקודם בהודעה אחרת אבל עכשיו קצת מאוחר בלילה אז אני פשוט יעתיק את מה שרשמתי וימשיך את מה שיש לי להגיד אז ככה: העתק: ---------------------------------------------------------------- היי כולם יש לי שאלה לכול הפורום הייתם רוצים לפתוח אתר שמסווג כאתר הפורום שלנו? האתר יהיה לבאסטד ומקפליי ונעלה לשם את התמונות שיש ברשת והתמונות שאתם מעלים לפורום פה.. וכו.. כול מה שנימצא באתר. מה דעתכם? ----------------------------------------------------------------- ועכשיו ההמשך שלי לעכשיו אז ככה התחלתי ליסיים את מה שהצעתי
תוכלו ליראות את זה פה : http://planet.nana.co.il/busted_mcfly/ קודם כול מה דעתכם על העיצוב? ב.עכשיו אני צריכה את עזרתכם.. יש מישהו שרוצה להיות מנהל? (אפשר כמה) אבל צריך להיות ידע ב html אבל גם צריך אחד שיעזור מבחינת כתיבה ופרטים האתר עם תסכימו להצעה יהיה מסווג כאתר של הפורום ונעדכןגם לפי מה שרושמים בפורום חדשות למשל דברים שהעלתם לרשת וכו.. אני גם צריכה עזרה מבחינת כתיבת ותמונות.. מקפליי אני מודה אני לא ממש יודעת עליהם דבריםה התחלתי לשמוע אותם רק לא מזמן אז יענתו אני צריכה פרטים על כול הזמרים וכאלו דברים גם תמונות מילים לשירים וכו.. תמונות ומילים זה לא ממש בעיה אבל לא תזיק עזרה(כמובן עם אתם רוצים) בכול מקרה זה הכול לעכשיו עם הרעיון יראה לכם אז אני ימשיך לפרט.. = ) צאו
אוקי אז ככה דיברתי על זה גם מקודם בהודעה אחרת אבל עכשיו קצת מאוחר בלילה אז אני פשוט יעתיק את מה שרשמתי וימשיך את מה שיש לי להגיד אז ככה: העתק: ---------------------------------------------------------------- היי כולם יש לי שאלה לכול הפורום הייתם רוצים לפתוח אתר שמסווג כאתר הפורום שלנו? האתר יהיה לבאסטד ומקפליי ונעלה לשם את התמונות שיש ברשת והתמונות שאתם מעלים לפורום פה.. וכו.. כול מה שנימצא באתר. מה דעתכם? ----------------------------------------------------------------- ועכשיו ההמשך שלי לעכשיו אז ככה התחלתי ליסיים את מה שהצעתי