אנשים כנסו חשוב מאוד

this is my way

New member
../images/Emo41.gifאנשים כנסו חשוב מאוד../images/Emo70.gif

אוקי אז ככה דיברתי על זה גם מקודם בהודעה אחרת אבל עכשיו קצת מאוחר בלילה אז אני פשוט יעתיק את מה שרשמתי וימשיך את מה שיש לי להגיד אז ככה: העתק: ---------------------------------------------------------------- היי כולם יש לי שאלה לכול הפורום הייתם רוצים לפתוח אתר שמסווג כאתר הפורום שלנו? האתר יהיה לבאסטד ומקפליי ונעלה לשם את התמונות שיש ברשת והתמונות שאתם מעלים לפורום פה.. וכו.. כול מה שנימצא באתר. מה דעתכם? ----------------------------------------------------------------- ועכשיו ההמשך שלי לעכשיו אז ככה התחלתי ליסיים את מה שהצעתי
תוכלו ליראות את זה פה : http://planet.nana.co.il/busted_mcfly/ קודם כול מה דעתכם על העיצוב? ב.עכשיו אני צריכה את עזרתכם.. יש מישהו שרוצה להיות מנהל? (אפשר כמה) אבל צריך להיות ידע ב html אבל גם צריך אחד שיעזור מבחינת כתיבה ופרטים האתר עם תסכימו להצעה יהיה מסווג כאתר של הפורום ונעדכןגם לפי מה שרושמים בפורום חדשות למשל דברים שהעלתם לרשת וכו.. אני גם צריכה עזרה מבחינת כתיבת ותמונות.. מקפליי אני מודה אני לא ממש יודעת עליהם דבריםה התחלתי לשמוע אותם רק לא מזמן אז יענתו אני צריכה פרטים על כול הזמרים וכאלו דברים גם תמונות מילים לשירים וכו.. תמונות ומילים זה לא ממש בעיה אבל לא תזיק עזרה(כמובן עם אתם רוצים) בכול מקרה זה הכול לעכשיו עם הרעיון יראה לכם אז אני ימשיך לפרט.. = ) צאו

סתיוית

New member
ואווו אתר יפההה

תראי יש לי פורום אחר של באסטד שפתחתי ואני עדיין לא פירסמתי אותו אז אם את רוצה..דברי איתי

סתיוית

New member
אגב, אני רוצה לנהל

אני טובה מאוד בהטמל אבל לא בעיצוב :S וממ..יש לי פורום אם את רוצה

DesertRose7

New member
אבל בשביל מה עוד אחד?

יש גם ככה אחד פה.. ואחד בהייד.. למה שנתפצל לכל כך הרבה פורומים? כי ביננו.. אי אפשר לעבוד בין כולם.. זה ממש... מטומטם!

fight star

New member
פשששש איזה מוכשרת!!!

אני בשוק... זה ממש ממש יפה!!! keep up the good work!!!
-וסורי, אבל חוץ מהרבה מאוווד תמונות לאתר אני לא יכולה לעזור כי... ohh well... כי אני טיפשה! חחחח

DesertRose7

New member
OMG

ממש אבל ממש יפה!!! נורא אהבתי את העיצוב.. ואנ יאשמח לעזור.. אני לא יודעת בתיכנות וכאלה.. אבל אני יכולה לכתוב.. ואני יודעת דבר או שניים (חחח..) על מקפליי!

סתיוית

New member
אנלא רוצה לפצל אבל

אני שונאתתתתתתתתת את הפורומים בהייד\תפוז הייד איטי ותפוז אנלא אוהבת...

dani 182

New member
אווויי

איזה אתר יפהההההההההה ממש אהבתי חח אני גם יאשמח לעזות לך.. ואהבתי גם ת'עיצוב איזה מוכשרת את!!!!

this is my way

New member
../images/Emo41.gifתודה לכולם ואז ככה עוד כמה פרטים

סתיוית אני ישמח עם תנהלי איתי תאתר כי לנהל לבד זה ממש קשה ולך יש תקריטריונים (יודעת html)ומבחינת עיצוב לא נורא כי אני יודעת לגבי השאר שהגיבו אז יש לי שאלה יש אפשרות לקשר תמונות מהאתר לתמונות שאתם מעלים בתפוז? כי אתם מעלי ם הרבה האתר אמור להיות מין מאגר שלכם. עם יש מישהו שמתנדב לאסוף לי פרטים על הלהקות זה יהיה טוב לעמוד המידע על הלהקות והמשתתפים בהן. ומי שיכול להעולת תמונות לרשת זה גם טוב... ותיקחו לכם תזמן כי אני נוסעת מחר (יום ראשון) לאילת ככה שכול מי שמוכן ורוצה לעזור יכול לאסוף תמידע או כול מה שהוא רוצה במשך השבוע תודה לכולם

סתיוית

New member
בובה,אני יכולה להעלות לרשת

ואיסוף מידע אין בעיה. אני רק צכה ליצור איתך קשר. תתחברי למסן הוספתי אותך.

this is my way

New member
../images/Emo41.gifאוקי סבבה זה יהיה נהדר../images/Emo70.gif

הלעלות לרשת זה החלק הקשה שבתמונות עם תעלי זה יהיה נהדר אני יכנס היום למסנגר עוד איזה שעה כי אני אורזת לאילת

למעלה