אנשים, מה קרוה?

GGOODD

New member
../images/Emo41.gif אנשים, מה קרוה?

נרדמתם? בואו נפתח איזה דיון מעניין להחיות קצת את הפורום... בימים האחרונים אף אחד לא מעלה נושא מעניין אז יאללה? למי יש רעיון? וד"א הייתי במיונים ליחידת ההסרטה והיה דיי בסדר, ראיון בלבד... עם מפקד היחידה שאל אותי מה מי מו ולמה תיארתי לו את כל מה שאני יכול וכמה שאני רוצה להיות ביחידה אחרי זה הלכנו ביחד אני ועוד בחור ליחידה עצמה שממוקמת לא רחוק מאיפה שהיינו (בדו"צ) ושם הראיתי לו סצינה מהסרט שלי ואת הקליפ שהצגתי... סך הכל הלך דיי טוב אני ממש מקווה שהתקבלתי, עוד חודש אני אקבל תשובה! עכשיו תעלו נושאים מעניינים!

GGOODD

New member
../images/Emo41.gif שאלה לפורום ../images/Emo35.gif

יש בתפוז אירוחים מידיי פעם בכל מיני פורומים לפי נושא הפורום שאלתי, את מי אתם הייתם רוצים לראות מתארח בפורום שלנו? הצעות ייתקבלו בברכה, רק התחשבו בכך שזה צריך להיות הצעות הגיוניות כי ההצעה שתהיה הכי טובה מבין חברי הפורום תוצא לפועל ונעשה מאמצים שאותו אדם יתארח כאן. ואל תלכו כל כך רחוק אני חושב שספילברג קצת עסוק...

djtele

New member
איך הגעת למיונים האלה?

שלום לך, גם אני מנסה להתקבל ליחידת ההסרטה, שמעתי שנפתח קורס במזי עוד שבועיים, אבל יורת טוב זה דובר צה"ל כמובן איך הגעת לשם?

GGOODD

New member
אני מנסה עכשיו

להשיג את האישור של יחידת ההסרטה לפרסם את מספרי הטלפון כאן, ברגע שאני אשיג את האישור אני אכתוב הודעה מסודרת על כל דרכי הגישה אליהם ואולי לעוד כמה יחידות...

judyr

New member
../images/Emo23.gifריצ'ארד גיר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

גדי

אתה מכיר את המשפט "לא רוצה לומר, אבל אמרתי לכם..." ? אי אפשר לצפות מפורום שכמעט כל ההודעות בו קשורות לעריכה, והודעות שכל הזמן חוזרות על עצמן(כמו: "איזו מערכת אתם ממליצים.."), שפורום זה ישאר אטרקטיבי מבחינת הנושאים שבו. אני חושב שזה בעצם שיקוף מעולה לתחום הזה. הקולנוע וטלוויזיה בכלל נהפכים למדיומים שנשלטים בעזרת מחשב. אנימציה, עריכה, אפקטים. הרבה נושאים נהפכים לשוליים ונבלעים בין כל החידושים האלה. גם עניין ההמלצות נעלם בגלל הדרישה "לא לפרסם". אז בעצם כבר אי אפשר לפתוח דיון עם המלצות וקישורים בגלל שההנהלה לא רוצה לראות זאת בתוך הפורום, אלא רק בלוחות. כבר כתבתי בעבר שפורום זה יהפוך להיות לוח אחד גדול וזה בעצם מה שקורה פה. בבתי הספר קיימים מדריכים שאין להם רקע בכלל, בעשייה טלוויזיונית או קולנועית, ובעיקר רואים זאת בבתי ספר חטיבות ותיכונים. אותם מדריכים לא מסוגלים לגרות את הסקרנות של התלמיד כך שיפנה מעל גבי הפורום כדי לקבל עניין נוסף או להחליף מידע. מישהו בבית ספר למד פעם על פילטרים שמציבים לפני העדשה ?, מישהו למד פעם מה זה "סטדיקאם"?, מישהו יודע מה זה 812 ?, מישהו יודע מה זה עדשה 4.8 ? תשאלו את המדריכים למה הם לא מלמדים את זה ? אולי החברים בפורום לא מפיצים את השמועה שהפורום הזה קיים ? אולי צריך לבצע פירסום נוסף ?, אולי אפילו לתת חסות לאירוע כמו תחרות סרטי תלמידים. או לשלוח דפי מידע לבתי ספר. יש לפורום הזה פוטנציאל אדיר.

GGOODD

New member
תראה,

אני לא רוצה להכריז על מותו של הפורום, כי הוא לא... ויש עוד הרבה שהפורום הזה יכול לתת... אם יש למישהו הצעות כיצד נשמור עליו אטרקטיבי אז נהדר, בכל אופן... מבחינת פרסום אני עושה מה שביכולתי לפרסם אבל זה לא מספיק אולי אני מציע גם לחברים בפורום לעשות כמוני... ניר, אם יש לך הצעות אני אשמח לקבל אותם

כמובן

שלא הייתי רוצה לראות את הפורום הזה גווע. אני אנסה לחשוב על משהו אבל יש כמה נושאים שקצת "מבלבלים" אותי לאחרונה וצריך לסיים לטפל בנושאים אלו לפני המתקפה הבאה.

בילביל

New member
הו גוד...

גדי היקר, אני מאחלת הצלחה מעומק לב להחייאת הפורום. נראה שהרעיון הכי מבריק שעלה לניר זה להשתלח באנשים אישית ואז לשלוח להם מסרים להגיב כדי להחיות את הפורום. לפחות זה מה שהוא עשה איתי. ככה לא בונים פורום. ככה בונים חומה. אז תודה שאירחתם אותי לזמן מה. בהצלחה ביח' ההסרטה ובכלל.

GGOODD

New member
אני לא חושב שבגלל סכסוך קל

צריך לעזוב את הפורום כי אולי לא נהנית מיחס של אחד המשתתפים אך אני אישית, שמחתי בחסרתך בפורום וחבל שתעזבי אותו בגלל חילוקי דעות ולהיפך אולי בגלל שיש חילוקי דעות אז הגיוון דעות הוא יותר פורה ומעניק יותר אספקטים של כל החלטה והחלטה ועל כן, אבקשך לשקול שנית את עזיבתך

למעלה