אנשים על אליסה

spelling

New member
../images/Emo41.gifאנשים על אליסה../images/Emo41.gif

במשחק הבא אנו לוקחים דמויות מהחיים של אליסה מילאנו! כל דמות אפשרית... כל שבוע תתראיין פה דמות אחרת על אליסה...הפעם אני אתחיל ואהיה דמות(שאותה תיכף תראו)... אתם צריכים לשאול שאלות על אליסה(תהיו מקוריים) ומי שישאל את השאלות הכי מגניבות מקוריות ויפות הוא זה שיפתח תשרשור הבא עם דמות חדשה! *המשחק הוא דמיוני דברים אלה לא באמת נאמרו על אליסה *קרדיט לפורום בריטני שלקחו את זה מפורום אחר...חחח יאללה מתחילים!

מנסה..בתקווה שהבנתי מה צריך לעשות

שאנן שואלת את אליסה.. 1-האם אי פעם ראית את אליסה עושה משהו מפדח-כמו[אויש..]לחטט באף קירקורי בטן-זה די מפדח.חח 2-האם אי פעם ראית את אליסה מתחפרנת? 3-האם אי פעם ראית את אליסה באה לסט צילום מפוזרת-עם פיגמה ולא מאורגנת.חח 4-האם ראית שיש לאליסה חצקונים? אדם..לא הבנתי מה צריך לעשות
אבל שיהיה

spelling

New member
שאנון עונה..

1-האם אי פעם ראית את אליסה עושה משהו מפדח-כמו[אויש..]לחטט באף קירקורי בטן-זה די מפדח.חח *"אני זוכרת שישבנו להפסקת צהריים ובדיוק היה תור הולי להכין משהו נחמד,היא הביאה בורגול(מזילה דמעה)אכלנו,הכל היה נראה כל כך טוב...ואז אליסה עשתה את זה..הפוק היה חזק ונוראי אני זוכרת שראיתי שחור ומצהר התעוררתי כנראה התעלפתי אני לא רוצה להרחיב בעניין.." 2-האם אי פעם ראית את אליסה מתחפרנת? "לא!זה התפקיד שלי!גם את זה היא תיקח לי..גם ככה חייתי באשליות שאני יותר סקסית!" 3-האם אי פעם ראית את אליסה באה לסט צילום מפוזרת-עם פיגמה ולא מאורגנת.חח *"לאליסה יש נטיה להיות ישנונית היא בטעות נסתה להדביק את הנזם שהיה לה על האף על המצח במשך שעתיים,זה היה מצחיק והולי צילמה את זה...מי אמר שאליסה צוחקת אחרונה?" 4-האם ראית שיש לאליסה חצקונים? *"bitch! לבחורה הזאת יש חצ'קונים כמו שאני לא אוהבת תשומת לב!"את מעצבנת אותי עם השאלות שלך יאללה להתחפף!" המערכת מוסרת התנצלות בשמה של שאנן....

מנסה להשתתף בתקווה שהבנתי משהו

האם בעינייך אליסה שחקנית טובה? פעם תפסת אותה עם מישו על הסט? פעם היית נוכחת באיזו פדיחה של אליסה? את לא חושבת שדי שכבר עברו שנים מה את לא רוצה לחזור להיות חברה של אליסה?

נטלי,אבל זה לא היה אמור להיות שאלות מדפחות?

אני קיבלתי את הרושם שכן.. אז אפשר לא להתיחס לשאלות שלי-טעיתי

spelling

New member
שאנן עונה...

האם בעינייך אליסה שחקנית טובה? *כן לילדונת יש איזה פוטנציאל..וחבל שזה לא להתחפף מהסט של מכושפות כלומר יש לה פוטנציאל ענק היא אחלה שחקנית מצחיקה מאוד,מתחברת עם כולם"... פעם תפסת אותה עם מישו על הסט? *"תאמיני לי אם אני אגיד לך שהיא עשתה משהו עם ארון ספלינג ז"ל?" פעם היית נוכחת באיזו פדיחה של אליסה? *"חעחעחע פעם צילמנו סצנה ובטעות נשפך משהו על הרצפה ואליסה היתה צריכה לרוץ מקצה אחר של החדר לשני אני זוכרת את זה בהילון איטי לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ובוםםםםםםםםםםםם אליסה נפלה משכה מפה של שולחן איתה וכל הבקבוקים של השיקויים עם הצבעי מים בפנים נשפכו עליה ואני כמובן רצתי לבדוק שהרצפת עץ נהרסה מהמים..מה?אני אוהבת עיצוב נקי!" את לא חושבת שדי שכבר עברו שנים מה את לא רוצה לחזור להיות חברה של אליסה? *"לא!"

always be me mc

New member
שאנן:

מה דעתך על סרטי העירום של אליסה? ראית אחד מהם?
האם את מודה שבתקופת "מי הבוס?" היו לך פוסטרים של אליסה בבית? האם את מודה שאי פעם נמשכת לאליסה? האם את חושבת שאליסה היא לסבית ולכן הקשרים שלה לא נמשכים הרבה זמן? האם את חושבת שהבלונד בעונה 3 טימטם קצת את אליסה? האם אי פעם רצית לנפץ בקבוקים על המכונית של אליסה? האם את ואליסה זרקתן חפצים אחת על השניה? נכון שאת כועסת על כל הסצינות הלוהטות שלאליסה היו בעונה 3 בעוד שלך היו קרוב ל-0? נכון שרצית להתמזמז עם ג'וליאן בסדרה במקום שאליסה תעשה זאת? נכון ששכבת עם סינג'ון טייט ובגלל זה הוא ואליסה בסוף נפרדו? נכון שאת ואליסה רבתן בגלל הקשר הרומנטי והסודי שלך עם טוני דנזה? נכון שהיית מתה שתהיה לך את לוסי? נכון שהיית מתה לקנות את הבגדים שאליסה עיצבה? נכון שבסתר ליבך את מודה שאליסה היא מהממת והיית מתה להיראות כמוה? זהו בינתיים ואני מקווה ששאנן תענה כי השקעתי

YaEl 15

New member
../images/Emo6.gif להתזמז עם ג'וליאן ../images/Emo6.gif

לא נישארו לי שאלות

spelling

New member
שאנן עונה...

מה דעתך על סרטי העירום של אליסה? ראית אחד מהם? *"לראות אותה עם בגדים אני לא אוהבת אז גם בערום??!" האם את מודה שבתקופת "מי הבוס?" היו לך פוסטרים של אליסה בבית? *"האמת היו לי פוסטרים של הסבתא..מה??הג'נג'ית הקטנה הזאת!" האם את מודה שאי פעם נמשכת לאליסה? *"לאאאאאאאאאא אני אוהבת בנים וסבתות נקודה!את רוצה את ג יפית שתאשר לך??!" האם את חושבת שאליסה היא לסבית ולכן הקשרים שלה לא נמשכים הרבה זמן? *"אני חושבת שאליסה קצת חייזר...שמעו למרות הכל אני מודה שיש לה יופי לא אנושי!אבל לסבית היא לא..היא הומואית לגמרי!" האם את חושבת שהבלונד בעונה 3 טימטם קצת את אליסה? *"אני לא רוצה באמת להגיד לך מה טימטם תבחורה הזאת.." האם אי פעם רצית לנפץ בקבוקים על המכונית של אליסה? *"חח הזכרת לי חלום מתוק שחלמתי בלילה ואיך שהתעוררתי מזה חטפתי עצבים!למה חלומות טובים נגמרים מהר?!" האם את ואליסה זרקתן חפצים אחת על השניה? *"היו תקופות של מלחמת ענבים על הסט בין כולם..אבל ספציפית אני והיא..זרקתי עליה כסא..היא העיפה עליי שולחן אז ניסיתי להעיף עליה תמכונית שלי וקיבלתי שבר בצלעות.." נכון שאת כועסת על כל הסצינות הלוהטות שלאליסה היו בעונה 3 בעוד שלך היו קרוב ל-0? *"ואני חשבתי שעונה 3 זה רק פרו פרו פרו..מצחיקה שכמותי!" נכון שרצית להתמזמז עם ג'וליאן בסדרה במקום שאליסה תעשה זאת? *"מאמי..הוא אולי חתיך אבל ריח של לאבנה על הבוקר לא עושה לי את זה.." נכון ששכבת עם סינג'ון טייט ובגלל זה הוא ואליסה בסוף נפרדו? *"אני מתחילה לחשוב שאת זאת שרוצה להכנס איתי למיטה בסוף?" נכון שאת ואליסה רבתן בגלל הקשר הרומנטי והסודי שלך עם טוני דנזה? *"אני מכחישההההההההההההה! חטטנית!" נכון שהיית מתה שתהיה לך את לוסי? *"give me a break!" נכון שהיית מתה לקנות את הבגדים שאליסה עיצבה? *"האמת שיש לה טעם טוב וקניתי כמה טרנינגים כיא ני אוהבת לרוץ על ההליכות ולדמיין שאני רצה על הפרצוף שלה..וכרגיל נשארת יפה!" נכון שבסתר ליבך את מודה שאליסה היא מהממת והיית מתה להיראות כמוה? *"תפסת אותייי טוב טובבבבבבבבבבבבבבבב את מרוצהההההה?את רעה יותר ממני!" המערכת מתנצלת ששאנן קמה ועזבה בבכי את הבניין באמצע הראיון...

spelling

New member
והזוכה בתחרות היא!!!!!!!!!!!!../images/Emo124.gif

תופים תופים תופים............ גלללללללללללללללללללללללללללל!!!!!!!!!!!!!!!!! אחלה שאלות..וגל מתחילה את הסיבוב הבא!

always be me mc

New member
תודה!../images/Emo24.gif

אגב למרבה האירוניה היום זה היום הולדת של חברה שלי
חבל רק שהיא בחו"ל ואין לה פלאפון למיטב זכרוני

למעלה