אנשים על אליסה

always be me mc

New member
../images/Emo41.gifאנשים על אליסה../images/Emo41.gif

היי. למקרה שאתם לא זוכרים לפני כמה שבועות התחלנו פינה שקוראים לה "אנשים על אליסה", שבה כל פעם דמות אחרת (לפי בחירת המנצח של הסיבוב הקודם), הקשורה לאליסה תתארח(באופן בדיוני כמובן), ואתם תצטרכו להביא לה שאלות טובות, מקוריות ויצירתיות וכאמור בסופו של כל סיבוב האדם שהביא את השאלות הכי טובות מורכז כמנצח והוא מחליט על הדמות המתארחת בשבוע הבא ואף עונה בשמה. הבנתם? מקווה שכן. ותיכף תבוא גם ההודעה על המתארח שלנו

always be me mc

New member
אז המתארח/ת הוא/היא:

לא אחרת מלין מילאנו, האמא המציקה של אליסה
יאללה תתחילו לשאול שאלות. היא מוכנה

שאלותי

1-מהי הפדיחה שאת הכי זוכרת אצל אליסה
2-האם תפסת את אליסה בסיטואציה מביכה-מתנשקת מקיימת יחסים? 3-למה אליסה לא נשואה
האם יש לך חלק בזה

always be me mc

New member
עונה../images/Emo68.gif

1. הפדיחה הכי גדולה שבעונות הראשונות שלה ב"מי הבוס?" כל פעם שהייתה לה סצינה גדולה מול קהל אז היא הייתה עושה במכנסיים
2. אני האמת תפסתי את אליסה בסיטואציה הכי מביכה שיכולה להיות וזה מנסה לקיים יחסים בפעם הראשונה בלא הצלחה מה שהוביל לנפילתו של קירק קמרון מהמיטה ערום ומבוייש
3. אני אומרת לכם אם אליסה הייתה שומעת בעצתי והולכת לחוף נודיסטים אז היא כבר הייתה נשואה ממזמן. הבעיה היא שהצעתי לה והיא לא רוצה. חבל. גם בררנית הילדה לא רוצה בחור כזה וכזה.. אז באמת מה יהיה איתה? אם זה ימשיך ככה אני אתחיל לעשות לה שידוכים בעצמי
אז בתשובה לשאלתך אני לא זו שאשמה זו אליסה וכי אם זה היה תלוי בי כבר הייתם רואים אותה עם בעל+ 2 ילדים

spelling

New member
שאלות שאלות!

1)את חושבת שהיה נכון להסתובב ערומים ליד אליסה בילדותה? 2)את באמת מבשלת טוב כמוש אליסה אומרת? 3)איזה תספורת של אליסה הכי העדפת? 4)איזה מן תנוקת היתה אליסה? 5)מה את מרגישה כל פעם שבפרומואים או פתיחה בתוכנית רואים תשם של הבת שלך? 6)ספרי על תגובה קיצונית שהיתה לאליסה אי פעם(פדיחה,בהלה..)

always be me mc

New member
עונה:

1) אם לא ערומים אז עם בגדים?
נו באמת זה כל כך כולא וחונק מי צריך את זה בכלל? אנחנו גידלנו את אליסה שלנו חופשייה כציפור ואם זה נותן לה מספיק בטחון כדי להתפשט בכל סרט ומגזין אז סבבה
(רק שקורי לא יראה את המגזינים
מסכן כבר יש לו מספיק בעיות מאז ראה לראשונה תמונות עירום שלה
) וכן אני חושבת שזה היה מאוד נכון. תראו איזו קריירה היא עשתה מאז :) שחקנית ביום וכוכבת פורנו בלילה
2) אני מבשלת? XD הצחקת אותי. אני פשוט מחזיקה את מרת'ה סטיוארט במרתף ומדי פעם נותנת לה לעלות למעלה למטבח כדי להכין מעדן
3) נו מה אני אמא שלה. איך אני יכולה לבחור? כולן!! טוב חוץ מהזוועה של 2003
(אגב אם יש פחות תמונות שלנו איתה מאשר בשנים אחרות אז זו בגלל אותה תספורת מזוויעה שבגללה אני פשוט לא הייתי מסוגלת להסתכל על הילדה שלי
) 4) אחח אליסה הייתה תינוקת שובבה במיוחד. היא אהבה לשיר, לרקוד ולעשות בלאגן רק שאנחנו לא אהבנו את זה לכן הרבה פעמים הושבנו אותה והבאנו לה עוד ועוד אוכל כדי שתשתוק(אגב לכן היא עוד קצת עגלגלה כיום
), אבל בשלב מסויים כאמור הבנו שזה לא מספיק אז דחפנו אותה להיבחן ל"אנני" בתקווה שהם ינפצו לה את האשלייה שהיא זמרת ופרפורמורית מוכשרת והיא תוותר על החלום אך לצערנו הם קיבלו אותה
ומאז הסיוט לא נפסק ואנחנו זוכים להופעה שלה כל שישי בערב
5) כל פעם שאני רואה את השם "אליסה" ו"מילאנו" על המסך אני חושבת לעצמי "לעזאזל עם הילדה! אני צריכה קריירה בתחום הזה!"
6) פעם אחת טוני דנזה אמר לאליסה הקטנה לפני תחילת התוכנית בצחוק שהוא עומד לאמץ אותה ואליסה הקטנה כל כך נבהלה עד שהיא הסתגרה בחדר מאחורי הקלעים במשך כשעה עד שהגעתי לשם וכבר שיכנעתי אותה לצאת באומרי שהוא לא יאמץ אותה כל עוד אני חייה
(ומאז אגב אני מקבלת איומים על חיי. מעניין ממי זה?
) תודה על השאלות
חטטן

שאלות ללינוש חח

מה את באמת חשבת פעם או חושבת עכשיו על הקריירה של אליסה כזמרת? ואת לא חושבת שאליסה צריכה להחליף את לוסי הכיעור לא גורם לך לגועל? פעם שמעת את אליסה שרה במקלחת וקיבלת כאב ראש? מה חשבת על התספורת שלה ב 2003?

always be me mc

New member
אל תקראי לי לינוש אני לא חברה שלך../images/Emo11.gif

מה את באמת חשבת פעם או חושבת עכשיו על הקריירה של אליסה כזמרת? במילה אחת: זוועה
אני לא יודעת מה עבר לה בראש כשהיא הסכימה להיכנס לתחום הזה אשר היא לא מוכשרת בו בכלל
ואת לא חושבת שאליסה צריכה להחליף את לוסי הכיעור לא גורם לך לגועל?
חס וחלילה, חלילה וחסה! להפך! כל המכוער יותר הרי זה משובח
(זה עבד לפחות עם הבעל
) פעם שמעת את אליסה שרה במקלחת וקיבלת כאב ראש? תמיד והכאבים גם אף פעם לא נפסקים
נראה לי יש לי עוד טראומה
מה חשבת על התספורת שלה ב 2003? זוועת עולם באמת
כבר היה עדיף שהיא הייתה עושה קרחת במקום לעשות תספורת שגורמת לה להיראות כמו הבן שמעולם לא רציתי(AKA קורי
) תודה על השאלות
עכשיו תתחפפי
שלום, אור ודמט אליסה תפסיקי לשיר!! לין מילאנו.

always be me mc

New member
אם היית רואה תזכוכיות המנופצות לא היית שואלת.

חח סתם. אם לצאת מהדמות עלי לומר שלמרות שאליסה לא באמת שרה זוועה אבל לדעתי היא גם לא שרה משהו

אם את רוצה לשמוע איך היא הייתה שרה אז הנה

אז בתקופה שהיא הייתה זמרת עם השיר look in my heart אומנם האיכות של הצפייה לא משו אבל הנה http://www.youtube.com/watch?v=s1Qt1EgF5T4&mode=related&search=Alyssa%20Milano ואחרי כמה שנים די הרבה זמן אליסה עשתה פירסומת לקוסמטיקה שלפי הקול שלה שם מזה חמוד הנה http://www.youtube.com/watch?v=FtL_TEdDowg

always be me mc

New member
המנצח/ת בסיבוב זה מבחינתי הוא/היא:

נטלי! צריך הרבה אומץ לשאול שאלות כאלו את לינוש(במיוחד על לוסי XD) והשאלות בהחלט יוצאות מהכלל ולכן את המנצחת ואת תבחרי דמות שתתארח בשבוע הבא
ברכותי
למרות שגם שלי ואדם היו דיי טובים
ולוסי הכיעור לשלטון

מזל טוב../images/Emo70.gif

אני אישית מעדיפה לא להיבחר
בכלל לתשומת לבכם
רק לשאול שאלות ולקבל תשובות מצחיקות

למעלה