אנשי קשר לבתי"ח- התפקדו

../images/Emo41.gif אנשי קשר לבתי"ח- התפקדו ../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif

שלום לכולם, במסגרת ארגון הנתונים שלנו, אנחנו מנסים לקשור את כל הקצוות... אז יש לנו בקשה חשובה: כל מי שהתנדב בעבר להיות איש קשר לבי"ח, או שרוצה להתנדב עכשיו: דרושים אנשים שבית החולים קרוב אליהם והם יכולים לבקר בו בערך אחת לשבוע, לדבר עם הצוות והמטופלות שבמסדרון ולהשאיר חומר קריאה מעודכן ורלוונטי. אנא שלחו אלי או לזוהרה או ל oorly מסר עם הפרטים שלכם, כדי שנוכל להיות אתכם בקשר רצוף. תודה ולילה טוב אסנת

כבר יש לנו 2 חלוצות, ../images/Emo51.gif

התפקדו ל וולפסון ולאסותא, אני מחכה לכל היתר... אשמח אם אפשר לתלות גם במרפאות קופת חולים - אני מטופלת בלאומית ומקבלת את כל השירותים שם, פרט להפריות עצמן כמובן, כך שבטח יש לא מעט מטופלות שמגיעות לבי"ח רק לביקורי שאיבה-החזרה ולא לכל התהליך. אז תודה מראש לכל מי שמוכנה לעזור אסנת

כולנו שגרירים פוטיציאליים למאבק

שלומי לדעתי אנחנו יכולים להשתמש בפוטנציאל יותר גדול של אנשים למשימה זו.ישנם לפחות 5 פורומים בתפוז מאד פעילים הדנים בנושאים הקשורים למאבק: פוריות הורים לאחר טיפולים הריון אימוץ ילדים הזכות להורות ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע. ישנם פורומים של וולה ו- YNET הדנים בהריון ופוריות. גם הם שגרירים פוטנציאלים. לדעתי כל מי שנכנס לפורומים אילו הם שגרירים פוטנציאלים למאבק. כולנו מבקרים לפחות פעם בחודש אצל הרופא המטפל של או במרפאה. נשים אשר עוברות IVF או טיפול בהורמוני FSH עוברות US במרפאה לפחות פעם בשבוע ויותר. האם לא יותר אפקטיבי לבקש מהם להיכנס למרפאות עם פלייר או מידע כתוב. (למרות שאני יחסית חדש בפורום אני הייתי רוצה לראות חומר יותר זמין בקשר למאבק על-מנת שאוכל להפיץ). כאשר נכנסים לטיפולים יש לדבר ולהפיץ את קיומו של המאבק לכל הסובבים אותנו. לא כל מי שעובר טיפולי פוריות מחובר ל- NET. אני לא יודע אם הם בכלל יודעים על קיומו של המאבק הזה. מאד מרגש לראות את התמיכה שאתם נותנים לכל מי שנכנס חדש לפורום הפוריות. במיוחד המשפט "הדלת מעלה בצד שמאל הינו פורום היריון אל תתבייש להשתמש בו". מה עם הדלת בצד ימין ("הזכות להורות") שהוא לא פחות חשוב ומטרתו לשמר את הכניסה הראשית. נכון אתם מסיימים וחותמים "הזכות להורות" אבל מי יודע מה זה. במקרה נכנסתי וזה היה כעבור שבועיים שלא הבנתי מה זה. אני כל הזמן מזכיר שכוחנו יכול לבוא רק ממספרים ומחזית מאוחדת. לצערי המספרים שלנו לא מספיק גדולים ולא גדלים מספיק מהר על-מנת להשפיע. אני אומר בפעם המי יודע כמה במכתב זה כולנו חייבים להיות שגרירים למאבק על-מנת שנוכל להגדיל את כוחינו ואת ילדינו העתידים!! אני יודע שלא כל אחד מוכן לחשיפה לנושא אינטימי אבל מכבוד אין כסף (תקציב). מלח

נועה 35

New member
גם אני מרגישה שחסר חומר כתוב

כדאי לשים חומר כתוב שניתן לחלק באתר או בפורום - אנשים יכולים להוריד אותו, להדפיס ולחלק.

למעלה