אפליה מתקנה

../images/Emo41.gifאפליה מתקנה../images/Emo41.gif

איך קוראים לגבר רגיש טוב לב ויפה תואר ואינטליגנטי? שמועה חולפת! ____________________________________ מה צריכה לעשות אשה שבעלה רץ בחצר בזיגזג? להמשיך לירות. ____________________________________ איזה חלק בפין לא שווה? הבסיס שאליו הפין מחובר. לחלק זה קוראים גבר. ____________________________________ למה לגברים רבים רגלים עקומות? כי דברים פחות חשובים שמים בין סוגריים. _____________________________________ מה הקשר בין עננים לגברים? כשהם הולכים נהיה יום יפה. ______________________________________ איך מתרגם גבר לילה סוער ורומנטי ? זיון טוב. ______________________________________ מה המשותף לגברים בבאר של רווקים? כולם נשואים. ______________________________________ למה גברים לא נוטים להראות רגשות? כי אין להם. ______________________________________ מה הקשר בין גבר ופצצה שעומדת להתפוצץ? פתיל קצר.

דן צ

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

רק יש לי בעיה עם המשפט הלפני האחרון בקשר לרגשות תתפלאי, יש לנו רגשות ויש גם גברים שמראים את רגשותהם.

שקר החן

New member
יש לי בדיחה על בלונדיניים...

למה לבלונדינית יש סימנים מסביב לפופיק? כי מסתבר שגם בלונדיניים לא חכמים במיוחד....

מיכל999

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

די, פשוט קרעת אותי!!! זה היה ממש מעולה!

איך לעשות אישה מאושרת....

כיצד להפוך את האישה שלך למאושרת? כל מה שצריך כדי לעשות את האישה שלך מאושרת, זה להיות: 1. חבר 2. ידיד 3. מאהב 4. אח 5. אב 6. מחנך 7. טבח 8. מכניקאי 9. שרברב 10. מעצב פנים 11. חשמלאי 12. סקסולוג 13. פסיכולוג 14. מיילד 15. תרפיסט 16. אמיץ 17. סימפטי 18. אתלטי 19. נעים 20. רגיש 21. אדיב 22. חכם 23. בעל דמיון 24. יצירתי 25. מתוק 26. חזק 27. מבין 28. סובלני 29. זהיר 30. פיקח 31. שאפתן 32. החלטי 33. מלא-תשוקה 34. אמין 35. נענה כמו כן יש לשים דגש במיוחד על הדברים הבאים: לא להיות קנאי, אך גם לא להיות אדיש. להסתדר טוב עם בני משפחתה, אך לא להקדיש להם יותר זמן מאשר לה לתת לה את המרחב שלה, אך לדאוג היכן היא נמצאת.! חשוב מאוד: * לא לשכוח תאריכים: יום-הולדת, היציאה הראשונה, האירוסין, החתונה, קבלת התואר הנשיקה הראשונה, ווסת, ימי הולדת של האחיות, יום הולדת של החברה הכי טובה. לעשות את הגבר מאושר זה קל... צריך: 1. סקס 2. אוכל נכון שאנחנו מציאה?

מיכל999

New member
../images/Emo52.gif

מצטערת, אבל הבדיחות הקודמות היו יותר טובות...

../images/Emo117.gif על האש ../images/Emo117.gif

הגדרה של "על האש" 1. זהו הסוג היחיד של בישול ש"גבר אמיתי" יעשה. 2. כשגבר מתנדב לעשות על האש תתרחש שרשרת האירועים הבאה: 3. האישה תלך לקצב לקנות בשר. 4. האישה תלך לירקן ולסופר לקנות את יתר המצרכים. 5. האישה תכין את הסלטים, תקצוץ את הירקות ותכין את המנה האחרונה. 6. האישה תכין את הבשר לצלייה, תניח אותו על מגש מיוחד, תביא את כל הציוד הדרוש לטיפול בבשר על האש, תבלינים, וכו' ותביא את הכול אל הגבר שנח בינתיים עם החברה על יד הגריל עם בירה ביד. 7. הגבר יניח את הבשר על האש. 8. האישה תכנס פנימה על מנת להכין את השולחן ולבדוק את הירקות והסלטים. 9. האישה יוצאת החוצה כדי להתריע שהבשר נשרף. 10. הגבר מוציא את הבשר מהאש ומוסר אותו לאישה. 11. האישה ממעבירה את הבשר לצלחות ולוקחת את הצלחות פנימה לשולחן. 12. אחרי האוכל, האישה מורידה מהשולחן מנקה, שוטפת כלים. 13. הגבר שואל את האישה אם היא נהנתה מהחופש שנתן לה היום. כשהיא מגיבה בחוסר שביעות רצון, הוא מסיק שיש נשים, שמה שלא תעשה בשבילן, אין דרך לרצות אותן. ענ של הטבע

מה כדאי לרשום לנשים בחוזה נישואים..

10 דברים שכדאי לרשום לנשים בחוזה נישואין מאת: Rami Yלמעלה אני, האישה החתומה למטה, מקבלת עלי את הכתוב בחוזה נישואין זה: 1. במקרה הלא ייתכן שלא אחווה אורגזמה לאחר שהתגלגלת עליי, שיכור כלוט והתחלת ל"לפמפם" במשך 5 דקות שלמות, בעודך מחרחר כאדם זקן עם סרטן בריאות, אני אזייף אחת. 2. בכדי שלא תרגיש בזיוף אשתמש בביטויים כמו, "אז כך מרגיש זיון גדול מהחיים", ואיילל כמו חתול אשר תוקעים בו סיכות ומחטים שוב ושוב. 3. אני בחיים לא אבקש יותר משחק מקדים. 4. אני מבינה לגמרי שתפקיד האישה בכל מערכת יחסים הוא לקבל את האשמה בכל דבר, אז כאשר אתה דופק לעצמך עם פטיש על האצבע או שקבוצת הכדורגל שלך מפסידה, אני מסכימה שבעקבות משוואה מדעית בלתי ניתנת לתפיסת אישה, זוהי אשמתי, אפילו אם אינני או לא הייתי שם אהייה אשמה. 5. בכל הזדמנות שאפגש עם חברותי, לערב בנות, אספר להם שאתה מצויד יותר טוב מיאק מגודל ואפילו פיל היה מתגאה באזור חלציים כמו שלך. 6. אני אציין לעיתים תכופות כמה טוב אתה במיטה כמה זמן אתה מחזיק מעמד. 7. ואני אציין זאת בפני חבריך, פעמים רבות. 8. לאחר המין (שאני לעולם לא אכנה בשמות גנאי כמו "התעלסות" או "לעשות אהבה"), לא אצפה ממך לחבק אותי במשך שעות עד שתירדם לך היד, ובנוסף על כך לא אתן לשערי להפריע לך ע"י כך שהוא ייגע לך בפנים. 9. במיטה אהיה להוטה לנסות כל תנוחה חדשה שרק תעלה על דעתך, במיוחד תנוחות בהן אני עושה את כל העבודה ואתה רק שוכב ונהנה. 10. אני אתחקר את החברות שלי ללא הפסק, והודיע לך אם לאחת מהן יש נטיות בי-סקסואליות, ואז אזמין אותה לארוחת ערב ואחביא את מפתחות הרכב שלה כך שהיא תאלץ להישאר ללילה. 11. אני מבטיחה להתאמן בחדר הכושר, לפחות שעתיים בכל יום, בכדי לשמור בשבילך על גוף חטוב וסקסי, למרות שלכרסך, מרוב בירות ומנגלים, יש ממדים של בטן בחודש התשיעי להריון. 12. אני מבטיחה לעולם לא להזכיר את "נדידת השיער הגדולה, מהראש לגב" ו\או את העובדה שראשך דומה למלון. 13. אני מבטיחה לגלח כל סנטימטר אפשרי בגופי, ובנוסף לאהוב את זיפי זקנך במהלך סוף השבוע. 14. אחרי שניפרד, לעולם לא אשכב עם אף אחד אחר מחבריך או עמיתך, או אנשים שפגשת או שתפגוש בעתיד. וכאשר גבר יתחיל איתי, הודיע לו חגיגית כי - "היית הכי טוב ואני לא מוכנה להיות עם אף גבר אחר". 15. אני מבינה כי כל החפצים המכניים, כמו מכוניות, מחשבים, משחקים ושלטים הם מעבר להבנתה של אישה. ואני רק אעשה מעצמי צחוק, בניסיון להשתמש בהם. לכן אתה אחראי על כל הדברים המכניים. 16. החפצים המכניים הבאים הם היוצאים מהכלל הם: מגהץ, מכונת כביסה, מייבש כביסה, תנור, כיריים, מקרר, פח אשפה, שואב אבק, חיתולים ושירותים.

הגבתי לכל פרסום...

זה צריך להיות פורום של "מה נשים רוצות" ולא "איך לרדת על גברים" (או נשים) מה שקראתי כאן נראה כמו שוביניסטיות של המין הנשי.

שקר החן

New member
רק שניה, רק שניה....

גם לנו הגברים יש מה להגיד! והנה סיפור משעשע עם מושר השכל, ובנות, תפנימו! 2 נשים נסעו לחופשה בבית מלון, כשהגיעו לבית המלון נכנסו הנשים פנימה וניגשו לדלפק הקבלה על מנת לקבל מפתח לחדר, פקיד הקבלה אמר להן שמתוך 5 הקומות בבית המלון, הן צריכות לבחור קומה אחת בה הן ירצו לשהות. החלו לטפס במעלה המדרגות לעבר הקומה הראשונה, כשהגיעו ראו שלט, ובשלט היה כתוב, "בקומה זו ישנם רק גברים עם זין קצר ודק.", הסתכלו הנשים אחת על השניה במבט תמהוני ומגחך וטיפסו במדרגות לעבר הקומה השנייה, כשהגיעו לקומה השנייה ראו שלט, ובשלט היה כתוב, "בקומה הזו ישנם רק גברים עם זין ארוך ודק.", ראו הנשים כי העסק משתפר והחליטו להמשיך לקומה השלישית, בקומה השלישית היה שלט שאמר, "בקומה הזו ישנם רק גברים עם זין קצר ועבה." כמובן שהנשים המשיכו גם לקומה הרביעית, ושם היה שלט שאמר. "בקומה הזו ישנם רק גברים עם זין עבה וארוך.". חשבו הנשים שבכל קומה המצב הלך והשתפר ולמרות שבקומה הרביעית המצב היה הכי טוב, הסקרנות, אוי הסקרנות! עלו הנשים לקומה החמישית, וכשהגיעו ראו שלט שאמר, "בקומה הזו אין כלום מלבד השלט הזה, שמוכיח שנשים אי אפשר לספק!"

למעלה