אפשר לפתוח סקר רופאי ילדים?

אור100

New member
../images/Emo41.gifאפשר לפתוח סקר רופאי ילדים?../images/Emo41.gif

אשמח לשמוע המלצות על רופאי ילדים מומלצים בר"ג - גבעתיים. המלצתי - דר' ברק שמעון - שלמה המלך 84 ת"א דר' ברק לא נחמד במיוחד אבל כל אבחנה שלו בול!!! ותאמינו לי שזה הכי חשוב.

גנדולף

New member
ד"ר טופר בהדר יוסף

ליד גולף כיתן. גם מקצועי מאוד , סובלני ונחמד נראה שהוא ממש אוהב ילדים...

etilly

New member
אני דווקא עזבתי את ד"ר טופר

אחרי שהוא יותר מידי התייחס לעיניין שנעה רזה מידי, ועל כל פיפס הוא נתן אנטיביוטיקה

swann

New member
אם כבר אז כבר, בפ"ת?

אנחנו באים לחודש, והייתי רוצה שעל כל מקרה שלא יבוא, שיהיה לי שם של רופא שמקבל דרך מכבי בפ"ת.
!

nngr

New member
רופאה בראש העין

לפי השמועות בפ"ת יש את ד"ר רחמל שמקבל בכפר אברהם. הניסיון הטוב שלי הוא מראש העין יש שם את המרפאה של ד"ר שרוני וד"ר אבני. שתי רופאות שעובדות לסרוגין. המרפאה פתוחה בימים א-ה משעה 8.00-12.00 ומ- 16.00-19.00 וגם ביום שישי בבוקר. אין בעיה של תורים מאוד מומלץ.

רות1974

New member
ד"ר יצחק לוי - פנקס 52 ת"א. מומחה

למחלות זיהומיות- בי"ח שניידר

lovely2

New member
אני כבר לא שם,מותק ../images/Emo8.gif

אני בחולון ויש לי את אותו רופא של ג'סיקה היא המליצה לי עליו.דומה שתי טיפות לעו"ד ברדוגו ו
אמיתי.אגב,הוא גם מוהל...קוראים אותו ד"ר אריה ברכר ממכבי.

etilly

New member
ד"ר פדה ברמת השרון

אחרי המון המון חיפושים אחרי רופא שמקבל פציאנטים חדשים באזור (צפון ת"א) ערקנו לרמת השרון לד"ר פדה ואני ממש ממש שמחה שמצאנו אותו. שעות קבלה מאוד מאוד נוחות להורים עובדים, הוא נורא סבלני, עונה על כל שאלה קטנה ויש לו קליניקה מדהימה ביופיה (לדעתי...) ממליצה בחום

מתרגשת

New member
יעל תשכחי מכל הרופאים ותעברי לרופא

של סתיו. שמו ד"ר בורשטיין (יואב) הוא מקסים ומקצועי (וגם מנהל מחלקת אונקולוגיה בבי"ח "דנה" לילדים שבאיכילוב) ונמצא בגבעתיים. עובד עם קופ"ח מכבי, לאומית ואני חושבת שגם מאוחדת אבל אני לא בטוחה. הוא נמצא ברח' ההסתדרות 22, טלפון: 5715745

למעלה