ארז טל

../images/Emo41.gifארז טל../images/Emo41.gif

כל שבועיים אני אני אפתח שרשור של משתתף בתוכנית. היום זה כמובן:
ארז טל
שימו את כל המידע שיש לכם עליו.

מאי אונליין

תאריך לידה: 27.07.61 עיסוק: איש תקשורת, יוצר, עורך, מפיק, מגיש בטלוויזיה נחשף לראשונה: בשנת 1985 בתוכנית הרדיו "מה יש" בגלי צה"ל רזומה: החל את דרכו בשנת 1985 בגלי צה"ל, שם ערך והגיש עם אברי גלעד את התוכנית "מה יש". ניהל את מחלקת הקריינים בתחנה, הקים את צה"ל 2 והיה שותף להקמת גלגל"צ. בתחילת שנות ה-90’ העלה, עם אברי גלעד, את תוכנית הטלוויזיה "העולם הערב". לאחר ירידת התוכנית חזר לגלי צה"ל והגיש את התוכניות "סנדביץ'" ו"קשה בבוקר". טל הצטרף לשידורי קשת ומונה על ידי אלכס גלעדי למנהל התוכניות של הזכיינית. בהמשך, הוא הנחה את השעשועון "גלגל המזל" ויצר והפיק את התוכנית "העולם המופלא". בשנת 1996 הוא ייסד את רדיו תל-אביב (102) יחד עם רפי רשף ומרב מיכאלי ובשנת 1998 הקים את חברת מנטה הפקות. במסגרת חברת ההפקות שבבעלותו הוא יצר את "רק בישראל", שאותה הוא מגיש עם אורנה בנאי. גם פורמט "הכספת" פותח על ידי ארז טל, בשיתוף עם רותי ניסן ואורי גרוס. התוכנית נמכרה בהצלחה והופצה בעולם על ידי חברת קינג-וורלד האמריקנית ליותר מ- 15 מדינות, ביניהן בריטניה, אוסטרליה, הונג-קונג ויוון.

מ א מ י2

New member
נממממ../images/Emo219.gif

אולי אמרו את זה,אבל- "התגרש" משוקי,היה באיפה אתה חי,התוכנית עם אורנה בנאי,שכחתי ת'שם ואין לי כוח לכתוב עוד

למעלה