אשכול הסופרבול הגדול

justinnn

New member
../images/Emo41.gifאשכול הסופרבול הגדול../images/Emo41.gif

אוקיי כולנו יודעים מה הלך שם...אז...יש המון מהומות...מכלום..כולה ציצי..אבל לא משנה.... אז החליטו שג'נט לא תשתתף בגראמי..אבל ג'סטין..כן ישתתף!!!!!! חחחחחחחח ניצול!!!! וזה בגלל (לפי דעתי) שהמעריצים וכל העיתונאים..לא היו עוברים על זה בשתיקה ..ואז הייתה מהומה יותר גדולה..וחוץ מזה הוא מלך הפופ!! ועל ג'נט לא שמים..אווו כמה חבל.. חחחחחחחח

justinnn

New member
תמונות...ג'סטין שם ת'יד כדאי להוריד

את הכיסוי או מה שזה לא היה...

justinnn

New member
"וואיי הוא ממש יפה הכוכבון שלי..אני

יעשה ת'עצמי מופתעת"

justinnn

New member
"אוקיי...הגיע הזמן לכסות.."

'אויי ג'סטין...שובב קטן'........'איזה גבר אני!!'

moran14h

New member
באמת! מה אתם חושבים על הפרשה?

אני חושבת שזה מאוד לא בסדר כיאלו עם כמה שאני מתה על ג'סטין שלי אני עדיין חושבת שזה היה ממש מגעיל.. מילא..אני אסלח לא..

justinnn

New member
מה הקטע?? מה לא בסדר?? זה

עולה היה ציצי עם כוכב..בטקסים לא רואים כאלה דברים..

moran14h

New member
תחשבי שמלא ילדים מסתקלים על זה

בצייפת שיא! זה כאילו עירום לא מתוכנן בלי הזהרה ..מלא אנשים שממש לא רצו לראות את זה ראו. אני מסכמה שזה כולה ציצי,אבל זה קצת שונה שזה בסופר בול בצפיית שיא .. לא יודעת זה שונה.. כשאת אומרת את זה ככה זה באמת נשמע לא כ"כ משנה.. אבל יש אנשים שזה ממש הפריע להם..

justin love

New member
לאאא תראו...

לא צריך לכעוס על ג'סטין אם כבר אז על ג'נט ג'קסון הרי היא חשמה לא הוא... אני חושבת שזה היה תרגיל מגעיל... אבל תעשו טובה אפשר לסלוח על דבר כזה... למה מה זה היה הנשיקה של מדונה ובריטני??????גם כן חשיפה....

בנות תרגעו הכל היה מתוכנן איך זה

שבמקרה גם היה לה שמש על החזה שהסתירה את הפיטמה?!?! ומשהו לא קשור.. דיברתי עם הנהלת תפוז ומיום ראשון אני צ'כה להתקשר אליהם לקבוע תור לראיון וואוווווווווווווווווווווווווווווווו דוד תאכל חראאאאאאאאאאאא אהה ותגידו לי מה להגיד כדי שיקבלו אותי.........

למעלה