אשמח
מאוד שלכל הגולשות היקרות

../images/Emo41.gif אשמח ../images/Emo6.gif מאוד שלכל הגולשות היקרות

תהיה בכרטיס האישי שלהן תמונה נבחרת בפורמט JPG כדי שאוכל לעשות רוטציה בין החברות המוצגות בכניסה לפורום
ואם יש משהי שלא יודעת כיצד לעשות זאת אשמח
מאד לעזור לה בזה
במשימה

אופירA

New member
מנהל
חומר למחשבה

רוטציה בין המוצגות בכניסה לפורום זה נחמד מאוד מאוד. רק שכל אחד תחשוב אם כדאי לה להכניס תמונת פנים שלה או של ילדיה למדיה שחשופה לכל העולם כולו, ולוותר לחלוטין על פרטיותה, על כל ההשלכות של זה (שאי אפשר להביא בחשבון את כולן ברגע זה) רק בשביל לתרום לדבר מאוד נחמד. סתם דוגמא פרועה שעלתה בדעתי כרגע: את הולכת עם בעלך לטיפול רפואי פרטי עבור בנכם הנער בן ה-12 בת"א (לא משהו מסוכן, ב"ה), ובחדר ההמתנה יושב עארס תל אביבי, עמוס קעקועים, עם חברתו הפרחה, מסתכל עלייך ומשיח לחברתו לפי תומו - אה, את זאתי אני מכיר מהאינטרנט. בעלך מחליף צבעים, ועלול לחשוב על כל הרעיונות הכי קשים באותו רגע. את הרושם של זה גם לאחר שתתיישב עליו דעתו אי אפשר להעריך. ומה שזה עלול לעשות לראש של הנער אני לא רוצה אפילו לחשוב בדמיונותי הפרועים ביותר. כמובן שתמונה של חתול או צפרדע חביבה, או סתם יצירה אומנותית - לא יוכלו לגרום לנזק כנ"ל, ויוכלו לייצג בכבוד את בעלת הכרטיס במדיה העולמית. ואם תשאלו - מה לעארס תל אביבי ולפורום עזרת נשים? ובכן, הרבה מאוד מתעניינים בעולמו החברתי של הציבור החרדי, ומציצים לפרקים מזומנות.

ברצוני להבהיר לך משהו אחד לפני שאת נבהלת../images/Emo2.gif

כנראה שלא ביקרת בכניסה לפורום בזמן האחרון כי אחרת לא היית מעלה בדעתך את המחשבה הזו
אז בבקשה לכי לעמוד הכניסה לפורום ותראי למה אני מתכוונת
מקווה מאוד שגם את תוכלי להנות מהאופציה החדשה

הוספת תמונה לכרטיס האישי עושים כך:

קודם צריך להעלות את התמונות לתפוז אלבומים לאלבום הראשי שלך ורק אחר כך את יכולה לבחור את התמונה הרצויה לכרטיס שלך
השלב הראשון העלאת התמונות לאלבום הראשי שלך
להכנס לתיבת המסרים שלך
ללחוץ על שם המשתמש שלך (במקרה שלך ממתינה למתנה) מופיע ליד מספר המסרים הנכנסים החדשים שלך או אם אין לך כאלה ליד מספר המסרים שיש לך במסרים נכנסים וזה מביא אותך לעולם שלך
בעולם שלך את לוחצת על עדכון העולם שלי
בפרטים אישיים את מכניסה את הסיסמה שלך ולוחצת למטה על שמור והמשך
בצד ימין את בוחרת בשלב של תמונות
בקטגוריה תמונות לחצי על תפוז אלבומים המסומן בכחול (לינק)
בדף המוצג לחצי על הוסף תמונות בפעם הראשונה שימי
לב לכך שאת צריכה להתקין את הקובץ ACTIVX (תופיע לך הודעה על ידי הדפדפן בחלק העליון של החלון של האקספלורר - לחצי עליה ואז תנתן לך האפשרות להתקין אותה והתקיני)
ואז מופיע לך העץ של המחשב שלך מצד שמאל ומצד ימין התמונות שיש בתיקיה שנבחרה ואז פעלי לפי ההוראות המוצגות
אחרי שסיימת חיזרי לעולמות שלך (עם לחצן הקודם שבדפדפן)
השלב השני הבחירה של התמונה לכרטיס האישי שלך
באותה המסגרת בעולמות שלך שבחרת את תפוז אלבומים בחרי באלבום הראשי על ידי לחיצה על בחר/י אלבום
בחרי את התמונה המתאימה ביותר שנראית לך כמתאימה לתמונת הכרטיס שלך והנה יש לכרטיס של תמונה
תמונות אלו יכולים לשמש אותך גם כצירוף תמונות להודעות בפורום על ידי לחיצה על צירוף קובץ בתוך ההודעה ואחר כך על לחיצה על הלחצן באלבום ראשי שמופיע שם
במשימה
מקווה מאוד שעזרתי לך ואם יש לך עוד שאלות אשמח מאוד להמשיך לעזור

למעלה