המקום האהוב עלי בחו"ל - זאת שאלה
נורא מורכבת בשבילי כי אני מאד אוהבת לנסוע לחו"ל ומשתדלת לנסוע הרבה. אם השאלה היא על עיר גדולה אז אהבתי הגולה היא פאריז (ובאופן מפתיע גם של בעלי...), אנחנו חולי פאריז. דבר מטורף? בסה"כ אני ילדה טובה ולא עושה דברים מוטרפים, פעם הייתי קצת יותר פריקית, ילדת הפינגויין, הייתי עם קארה שחור פחם וצמה בלונדינית ודי הרבה חורים באוזנים, או רעיון שהיום נשמע לי מטורף הוא שכיומים שלושה אחרי החתימה על הסכם אוסלו נסענו בעלי ואני ועוד זוג חברים לטיול במזרח ירושלים, בעיר העתיקה, בשוק ובכנסיית הקבר, נכנסנו לשתות קפה אצל חברינו הערבים במזרח העיר ושוחחנו איתם ארוכות, היום זה נראה לי טירוף אמיתי (למרות שגם אז הגברים היו עם נשקים במצב הכנס...). סרט אהוב - אין הרבה גם אם אני רואה סרטים אני שוכחת אחרי יומיים בערך,בסה"כ אני אוהבת סרטי מתח וקומדיות מתוקות. בכללית תמיד שנאתי ללכת לקולנוע, רק לאחרונה כשגיליתי את הסינמה סיטי התחלנו ללכת יותר, שם אני מאד נהנית, אבל הכי אני אוהבת לראות סרטים בבית. ספר - לצערי אני ממש לא מוצאת את הזמן לאחרונה לקרוא, האחרון שבאמת נהנתי ממנו היה צופן דה וינצי (דרך אגב למי שראה את הספר הייתי עכשיו במילנו ורצנו לראות את הציור של הסעודה האחרונה). מוזיקה - ישראלית ישנה ועכשווית, משנים אני מאד מאד אוהבת את שלמה ארצי ועד היום אנחנו מקפידים ללכת לפחות פעם בשנה להופעה שלו, משינה, תיסלם - הלהקות הישנות אבל גם זמרים חדשים ועכשוויים אני אוהבת (בקיצור גלגל"צ)