אתגר פורום

ran refael

New member
../images/Emo41.gifאתגר פורום../images/Emo41.gif

הפעם האתגר כולל 3 תמונות, ברזולוציה גבוהה תוכלו לחבר אותם לעיבוד אחד או לעבוד רק על אחת מהתמונות (ניתן להוסיף אפקטים ולהעזר בתמונות משלכם לתמונות המועלות) את התוצאה להעלות לשרשור הזה משך האתגר - יומיים - עד יום רביעי בבוקר רצוי לצרף הסבר קצר על העיבוד שעשיתם, על מנת שכולנו נוכל ללמוד ולהתרשם
לכולם

ran refael

New member
יפה מאוד

הירח ממוקם בדיוק במקור האור, זו תוספת מצויינת לתמונה הזו גם בגלל שהוא נותן שיווי משקל לתמונה, מצד אחד ירח, מצד שני בניינים אולי רק הייתי מקטין אותו מעט ומעלה אותו לכיוון קצה הפריים, לדעתי הוא בולט מעט לעין והרעיון שהוא שוקע מעבר לחולות לא כ"כ מסתדר בעין אהבתי את הרעיון המינימליסטי נראה כמו חלק מסרט הוליוודי
אחלה עיבוד

האמת היא שניסיתי עם ירח קטן יותר,

אבל אז התאורה יוצאת פחות מתאימה... תודה על ההערה
אני שמחה שזה לא מעפן כמו שחשבתי

kushkash

New member
../images/Emo9.gif לשיפוטכם....

שילוב של שני התמונות........

ran refael

New member
רעיון מדליק

פרסומת לחיתולים הרעיון הזה לא עבר לי בראש אפילו לשניה כשחשבתי על אתגר.. ריטוש יפייפה

DODO S

New member
מודה... מעט הגזמתי...

אבל בתור צלם... חיפשתי את הפרדוקס הכמה שיותר מושלם אז... יש לנו חשיפה ארוכה, לאור יום, מול השמש, עם תינוקות סובלניים שלא זזו לכל אורך החשיפה, שמש שלא שרפה לנו את האמא של החיישן, ואדיוט אחד מקפץ, שמסוגל להישאר באוויר לאורך זמן... הסבר אתם רוצים ? שיכפלתי תינוקות... שיניתי להם כמה צבעים, דאגתי לסדר של שכבות, הפכתי מראה חלק מהם כדי ליצור גיוון, תפרתי רקע אחר של צילום שקיעה שלי, עליה הוספתי איש שקופץ מול קיר וצרבתי סביבו, התמונה של הקופץ היא על מצב HARD LIGHT, על מנת ליצור שייכות של צבעים לשקיעה, העלמתי (עם החותמת כמובן) את הפנס רחוב השמאלי, הבהרתי קצת את התמונת מקור והצהבתי אותה מעט שתיכנס לאווירת שקיעה... זהו נראה לי... אני מניח שלא יהיו שאלות, אבל אם כן - אני פה. ואני יודע שהגזמתי, אבל רק היום נפלתי לפורום הזה, ותפסתם אותי במצב רוח קצת משונה - מודה. רק טוב ! דורון.

ran refael

New member
לא מוגזם בכלל ../images/Emo13.gif

נראה כמו משהו שרק spencer tunick היה חושב עליו אולי הייתי ממשיך את הקו הפסיכודאלי מעט של האיש שקופץ מעל הים בשקיעה עיבוד נהדר

DODO S

New member
ספנסר ???

איזו מחמאה רן - כשראיתי את התוכנית הדקומנטרית שעשו עליו, הייתי אכול קנאה מהאיש הזה, ועכשיו אתה משווה אותי אליו... תודה !

SensaiToro

New member
Hey foke! how bout' a can of tuborg

אמממ זה ממש לא היה הכיוון שלי בהתחלה אבל החלטתי לזרום.. אני דווקא מרוצה מהתוצאה

ran refael

New member
איזה רעיון ../images/Emo12.gif

תינוקות איירים חחחח.. אהבתי מאוד את הרעיון והביצוע נראת השקעה של שעות
איך החלפת לכולם את צבע העור?

למעלה