אתם הפאנל-סבב 2

../images/Emo41.gif אתם הפאנל-סבב 2 ../images/Emo41.gif

אז גם היום אני משרשר הנה 3 ידיעות מהאינטרנט ואתם מנתחים אותן.

../images/Emo41.gif ידיעה 1 ../images/Emo41.gif

הסקר, של מכון "שווקים פנורמה" למפלגת ישראל ביתנו, שהגיע לידי ynet, חושף היחלשות גדולה לקדימה והעבודה והתחזקות למפלגות הימין. ולידיעת השר פרץ: רוב הציבור לא מרגיש בטוח במדינה. גם בסקר שנערך בקרב המגזר הרוסי נרשמה ירידה גדולה לקדימה וכעס רב על אולמרט

0ליוש0

New member
"רוב הציבור לא מרגיש בטוח במדינה"

נו בטח תראו מי ראש הממשלה שלנו...הם עוד מתפלאים שאנשים לא מרגישים בטוחים במדינה

../images/Emo41.gif ידיעה 2 ../images/Emo41.gif

ברוכים הבאים ל"פסטיבל בשקל" החמישי, שייערך בשבוע הבא במגדל העמק, קרית גת וירושלים. היוזמים הם אנשי עמותה ואמנים הפועלים בהתנדבות כדי לקדם את התרבות בפריפריה, המפיקים הם בני נוער, המופיעים הם סוללת מוזיקאים בכירים שנרתמו לאירוע והמחיר - ללא תחרות. שקל אחד ואתם בפנים

כן, שמענו...!!!

שקל בכניסה ואז פותחים לך תתחת בשביל מסטיק בזוקה. עזוב.. רמאים אלה כולם מה אתה לא מכיר אותם?

תאמין לי....

שאחרי שאתה נכנס למופע אתה מגלה שיצאת פרייר... למה כמו שהמופע נראה היית צריך לקבל פיצויים...

אתה יודע איזה מופע זה....

זה מופע כזה של נגן רחוב שאתה זורק לו שקל לתוך המזוודה של הגיטרה. אבל יש מופע חימום של איזה כלב נכה שתמורת 80 אג' בלבד יחרבן ויריח ת'חרא של עצמו. תודא שלא כדאי לפספס..

0ליוש0

New member
אבל מה 2 שקרלים יעזרו להם?

הרי כולנו יודעים שרק מארגני האירוע יהיו היחידים שיגיעו כשכל אחד מהם לא שווה אפילו 20 אג'

אני לא מבינה למה אתם יורדים עליהם,

לדעתי זה מקסים שאנשים מנסים לקדם ולתרום לקבוצה שלמה של אוכלוסיה (הפריפריה) ושזה רק יעלה שקל, ממש כמו שביבי עשה עם העניים.

0ליוש0

New member
אנחנו לא יורדים עליהם באמת...כנסי

זה כאילו אנחנו מגיבים בתור הפאנל שלהתוכנית זה באמת מקסיםם.. שוב תגובה פה לא ברצינותת

קראת את כל ההודעה?

גם אני צחקתי
אני לא אסביר את הבדיחה כי זה מושפל:p תקראי שוב ותביני.

../images/Emo41.gif ידיעה 3 ../images/Emo41.gif

תושבי העיר הדרומית לא מגלים התלהבות יתרה מהיוזמה החדשה של ראש העיר: צעדת מחאה לירושלים. אורטל שטרית, שנפגעה בשבוע שעבר: "אני כבר לא חושבת שזה יעזור. הממשלה לא מנידה עפעף לכיוון שלנו". גם מנהיג מאהל המחאה בעיר הודה: "קשה להוציא אנשים לרחובות". והערב: עוד רקטת קסאם

"הממשלה לא מנידה עפעף לכיוון שלנו"

הם צריכים ללמוד מהפלסטינים, הם יורים קסאמים לכיוון שלנו. זה יחס הולם.

ראש העיר הציע:

"חבר'ה בואו נעבור לירושלים. הם חשבו צעדת מחאה... אם הם היו מבינים אותו הם היו מסכימים איתו בשנייה. זה בן זונה של רעיון. הוא פשוט חשב: ירושלים זה איפה שאולמרט גר, אם ימשיכו לירות עלינו שם לפחות זה יפגע גם בו.

"קשה להוציא אנשים לרחובות"

נו בטח, זה שדרות מה כבר יש לעשות שם.. אבל עכשיו ברצינות. תאמין שהדבר שאנשים הכי רוצים זה לצאת לרחובות ולשנות את המציאות הזאת!!! אבל יש בעיה.. יש קסאמים.

למעלה