אתם יכולים לקרוא בעיתון ערים

amickyaa

New member
../images/Emo41.gifאתם יכולים לקרוא בעיתון ערים../images/Emo41.gif

ראיון עם מיקי, אייל ואבי על גל הפריצות שפוקד עכשיו את ראשל"צ ובמיוחד את שכונת מישור הנוף.........חן שמרי טוב על הדיגיטלית שלך...

amickyaa

New member
רויטל,ראית את הצ'ט מצלמה שלך ?

וואלה יפה.......אפשר להתחבר לחדר ראשון לציון עם מצלמה......

The Flash

New member
מהההההה???

ממתי פורצים למישור הנוף.... וואי אני לא רוצה לאבד את אוסף בובות הפרוו.....ז"א...אוסף הסכינים הגברי שלי. אבל ברצינות מה? איפה? למה?

SupeRonit

New member
לא שמתם לב../images/Emo35.gif

יש אחד שעובר פעם בכמה זמן דופק בדלתות בתים ושפותחים לו,הוא שואל: "אתם יודעים איפה גר עורך דין XZX ?" -שום עורך דין ושום בטיח הוא עושה מעקב מי נמצא בבתים ומי לא למזלי
-עד עכשיו:טפו טפו טפו אמא שלי הרבה בבית,בבקרים גם אני שלוש פעמים בשבוע מתחילה מאוחר ככה שכמה פעמים יצא לנו לפתוח לנבלה את הדלת מה שטוב בשבילנו כי ככה הוא הולך לממונים עליו ואומר:"בבית X ברחוב Z-הם נמצאים הרבה בבית" אני מקווה שזה "מכסה" אותנו,ומגן עלינו פרצו לוילה לידנו וניסו לשכנים הצמודים אלינו-לשמחתי לא הצליחו

חןשסק

New member
בטח שפורצים אצלינו!! ../images/Emo26.gif

היו שלושה מקרים שאני יודעת עליהם שקרו רק ברחוב שלי: 1. שכנה שלי חזרה מהעבודה והלכה להביא את הילדים שלה מהצהרון. כשהיא רצתה להכנס הבייתה הדלת הייתה נעולה (עם הבריח למעלה!) וכשהיא קלטה מה קורה, היא יצאה לצד של הגינה וראתה שפרצו לה משם. כשהמשטרה פתחו לה את הדלת- מלאאאא דברים מפוזרים על הרצפה, בכל הבית, וכל הארונות המגירות והדלתות היו פתוחים... עשו לה חריש רציני על הבית... אבל לא לקחו שומדבר יקר מדיי. 2. לשכנה שגרה שני בתים לידי נכנסו שני פורצים כשבעלה ישן בצהריים וגנבו לו את האקדח שהיה לו (כמובן שהיה לו רשיון אליו). 3. יום אחד השכנה (אישתו של השכן מסעיף 2
) טיילה עם הנכדים שלה בחוץ... היא רואה שלושה אנשים חשודים מסתובבים ליד איזה בית של חברה שלה. היא התקרבה לשאול אותם מה הם צריכים והם ישר מילמלו משו על משפחה שגרה באזור והם מחפשים אותה. היא אמרה שאין פה משפחה כזו והם המשיכו בשלהם... כשהיא ראתה שם לא ויתרו, היא התקשרה מהפלאפון (והשגיחה עליהם) למשטרה וקראה לעוד שכנה שתצא איתה החוצה. כשהמשטרה באה הם אמרו שהם מחפשים אותם כבר הרבה זמן וכל הכבוד שהיא תפסה אותם
גם לנו פרצו פעם למרפסת ולקחו לאמא שלי ז'קט שהיה תלוי על החבל שעלה משו כמו 300 שקל....
ואנחנו רק שואלים את עצמנו כל הזמן- מה לעזאזל הם עושים איתו... חח
תשמרו על הבית שלכם טוב טוב...

cobainos

New member
איזה חארות!!

גם פה מסתובבים פורצים...אנשים רעים ופרזיטים שחיים על חשבון אחרים

The Flash

New member
אהההה.....

פורצים רק לאנשים הטחונים בוילות...פחדתי שם לרגע...:)

cobainos

New member
מה אתה רגוע

חן גרה בוילות!חוץ מזה שלא פורצים רק לטחונים,תאמין לי.

חןשסק

New member
למה "רק בוילות"? שאגב זה קוטג' ולא

וילה... יש הבדל
בכל אופן- פורצים לכל מקום... אבל בגלל שההגיון אומר שבבית גדול יש יותר מה לקחת פורצים גם לפה... אבל בכל מקום פורצים.... ודי עם הביטוי טחונים!

E M S

New member
גם במערב החדש

עד לאחרונה גם בנאות שקמה ובשכונת נווה דקלים היו המון פריצות... רמות הפריצה לבתים ירדו משמעותית עקב נוכחות מוגברת של המשטרה לפני כשנתיים היה פה מבצע ענק של המשטרה לתפיסה של שלושה צעירים ערבים ששהו לא חוקית באזור הדיונות בין נווה דקלים לנאות שקמה... מסתבר שאלו היו פורצים בתקופה ההיא אבל החצי שנה האחרונה הפריצות כמעט פסקו לגמרי עקב ריבוי סיורים של המשטרה והמשא"ז האנשים שגרים בשכונות אלו מתנדבים במשא"ז ברכבם הפרטי כל יום עד לשעות הקטנות של הלילה ומבריחים גנבים... תסכימו איתי כשגנב ייראה קוז'אק כחול הוא ייבהל ויברח... לי אישית ניסו לפרוץ הבייתה כשהיינו פה שבוע בדירה (אנחנו גרים בקוטג') הם ניסיו להיכנס מהחלון של המטבח ואבא שלי שמע אותם ירד ותפס אחד מהם... למחרת התקנו אזעקה.... מפחידדדדדדדדדד

The Flash

New member
נו באמת...

זה היה בצחוק... אני אומר טחון באותן התדירויות לאמירת ראסמי או דוגרי

Hii BiTcH

New member
שמתי לב...

שרק האלה שבאמת טחונים מתעצבנים מזה שקוראים להם טחונים
אגב...המחשב שלי נדפק אני מתחברת מדודים.. אני בטוחה שכולכם נוראאאאאאא נוראאאאאא התגעגעתם

SupeRonit

New member
יש משהו בדברייך

מחשבה עמוקה,כמעט פילוסופית.. אני צריכה לחשוב על זה ***************************
חשבתי: אם אומרים לי שאני טחונה זה מפריע (נגיד) ואני לא ממהרת לתקן ואף לעיתים נסחפת בפנטזיות שהם ממציאים עלי-בראש שלהם וכמו שאומר השיר "אשליות"-בזכות אלה שקוראים לי טחונה,אז יש לי אשליה שמתגשמת לרגע קט
ואני גרה בקוטג' במישור הנוף

SupeRonit

New member
רק עכשיו קראתי

ושתבינו איזו תפיסה איטית יש לי (לא קשרתי בין כל הדברים): בבוקר אמא שלי אמרה שהיא ראתה את ה"אדם" (זה שמחפש עורך דין-כתבתי עליו בהודעה נפרדת,בשרשור הזה) ודיברה על גל הפריצות ואז בהמשך לדיבור, העיתון נשאר פתוח על הכתבה המדוברת ואני "וואי,וואי,זה מיקי מהפורום" (ורצתי לכתוב לו מסר) אז נכנסתי לפורום להגיד לכם על הכתבה ואז ראיתי את השרשור על הכתבה ושמיקי מופיע בה
העיקר שבסוף חיברתי את כל חלקי הפזל

amickyaa

New member
../images/Emo98.gif../images/Emo13.gif יפה רונית....זה אני

נו איך הרעיונות שלי ???

למעלה