בטח שפורצים אצלינו!! ../images/Emo26.gif
היו שלושה מקרים שאני יודעת עליהם שקרו רק
ברחוב שלי: 1. שכנה שלי חזרה מהעבודה והלכה להביא את הילדים שלה מהצהרון. כשהיא רצתה להכנס הבייתה הדלת הייתה נעולה (עם הבריח למעלה!) וכשהיא קלטה מה קורה, היא יצאה לצד של הגינה וראתה שפרצו לה משם. כשהמשטרה פתחו לה את הדלת- מלאאאא דברים מפוזרים על הרצפה, בכל הבית, וכל הארונות המגירות והדלתות היו פתוחים... עשו לה חריש רציני על הבית... אבל לא לקחו שומדבר יקר מדיי. 2. לשכנה שגרה שני בתים לידי נכנסו שני פורצים כשבעלה ישן בצהריים וגנבו לו את האקדח שהיה לו (כמובן שהיה לו רשיון אליו). 3. יום אחד השכנה (אישתו של השכן מסעיף 2
) טיילה עם הנכדים שלה בחוץ... היא רואה שלושה אנשים חשודים מסתובבים ליד איזה בית של חברה שלה. היא התקרבה לשאול אותם מה הם צריכים והם ישר מילמלו משו על משפחה שגרה באזור והם מחפשים אותה. היא אמרה שאין פה משפחה כזו והם המשיכו בשלהם... כשהיא ראתה שם לא ויתרו, היא התקשרה מהפלאפון (והשגיחה עליהם) למשטרה וקראה לעוד שכנה שתצא איתה החוצה. כשהמשטרה באה הם אמרו שהם מחפשים אותם כבר הרבה זמן וכל הכבוד שהיא תפסה אותם
גם לנו פרצו פעם למרפסת ולקחו לאמא שלי ז'קט שהיה תלוי על החבל שעלה משו כמו 300 שקל....
ואנחנו רק שואלים את עצמנו כל הזמן- מה לעזאזל הם עושים איתו... חח
תשמרו על הבית שלכם טוב טוב...