אתם מגעילים אותי, פשוט מגעילים אותי!

razaR2

New member
../images/Emo41.gifאתם מגעילים אותי, פשוט מגעילים אותי!../images/Emo41.gif

דבר ראשון, אני האדמין, אני אתן למישהו באן כשאני אדע שהוא צ'יטר ואחרי שהרבה מכם אמרו שאוהד הוא צ'יטר, מבחינתי אתם לא כלי שיפוט ראוי, מה שאומר שאני צריך לראות במו עיני ששחקן משתמש בצ'יטים ועד אז אף אחד לא יקבל באן ומי שיעשה הצבעה לקיק כשאני בפנים ואני אומר שאני צריך הוכחה בשביל באן, אותו אחד שעשה הצבעה יקבל קיק. דבר שני, פינקי, אתה כבר לא נוב, תפסיק להשתמש בשילד, חלאס, יש אנשים שאפשר לצפות מהם ויש אנשים שכבר מצפים מהם שיפסיקו, בדר"כ אתה מתרץ את זה כי היו צ'יטרים או קמפרים או אוטו סנייפרים, עכשיו אין אף אחד מהם ואתה בכל זאת משתמש בשילד, אתה לא מבין שזה גועל נפש? או שכיף לך לשחק כמו בוט? ושוב, אם אני בשרת, אתם לא תעשו הצבעות, מי שיעשה הצבעה יקבל קיק ובפעם השנייה זה יהיה באן ולא מעניינות אותי הסיבות. עם כל השטויות שלכם אתם מסיתים אותי מהדברים החשובים כמו לראות מי צ'יטר ולראות מי לאגר ולראות מי AFK ולראות מי מקלל, אתם מונעים ממני לעשות את התפקיד שלי כי אני צריך להתעסק בשטויות ונמאס לי מזה, כרגע שלומי לא מתכוון להביא עוד אדמינים וגם אם כן זאת תהיה בעיה כי אני לא חושב שיש פה הרבה שמתאימים לתפקיד הזה, אז אתם צריכים להסתדר עם מה שיש ולהעריך את מה שיש ותאמינו לי שאני יודע את התפקיד שלי הרבה יותר טוב מכולכם, זאת לא פעם ראשונה שאני אדמין בשרת, אז חלאס לנסות להכתיב לי איך אני צריך לעשות את התפקיד. אה ואתם בוכים שהאדמינים לא נכנסים, הסיבה שאני לפחות לא נכנס היא שגועל נפש להכנס, עזבו צ'יטרים, כשאני משחק אני כמעט אף פעם לא רואה צ'יטרים אצלינו, מה שמגעיל אותי הוא אותם השחקנים שמשתמשים בשילד ובאוטו סנייפר ומתקמפרים ומחזיקים את הבומב ולא הולכים להטמין ובגלל אותם אנשים שמנסים להכתיב לי איך לעבוד, פשוט יוצא החשק להכנס.

razaR2

New member
ומצטער על ההכללה

למרות שיש כמה נקודות שנוגעות לבודדים ויש כמה נקודות שנוגעות לרוב הגדול כאן.

MarcoCohen

New member
מסכים בקשר לסעיף האחרון

ובקשר לשילד וכל זה אני לא מבין מה הבעיה אני אישית לא משתמש בכל הדברים שהזכרת אבל כל אחד יעשה מה שבא לו

razaR2

New member
הייתה לי עכשיו בשרת דוגמה קלאסית

ללמה שילד זה החרא שבחרא. נשארתי סיטי אחרון נגד איזה 4 טרור ואחד מהטרור הטמין בומב והוא היה עם שילד, עכשיו אני לא יכול ללכת לנטרל את הבומב לפני שאני הורג את השחקן עם השילד כי אז הוא יהרוג אותי בזמן הנטרול ומצד שני, הניסיון להרוג אותו עיכב אותי מאוד, מזל שזה היה סתם נוב שלא יודע לירות עם אקדח אז הצלחתי לדקור אותו פעמיים, אבל נשארו לי משהו כמו 10 שניות לנטרל, אם זה היה שחקן קצת יותר טוב כמו פינקי למשל, גם לא הייתי מספיק לנטרל, עכשיו להלחם נגד שילדר זאת מלחמה חד צדדית כי מי שעם השילד פשוט לא לוחץ על המקש הימני ומתחמק מהיריות בזמן שהשני מרוקן מחסניות ומבזבז זמן כי אין לו ברירה, הוא חייב להרוג את השחקן שמולו אחרת ימות בעצמו. קיצור, פינקי ממש נגעלתי מהמשחק שלך עכשיו.

KillerA

New member
פה יש בעיה

דרך של הטרור להתנקם בשילדרים של הCT זה לקחת את הSHILD שלהם וזה ממש עובד, 3 סיבובים הייתי עם SHILD והמשחק נהיה נקי למשך 5 נוספים :)

MarcoCohen

New member
שמע זה כמו שהטרוריסטים

שמים פצצה בדה דיוסט בA אבל מפילים את הפצצה ואז יורדים לירידה ומחכים עם סניפר זה גם מגעיל אבל זו טקטיקה אני מסכים איתך ב-10000000000% שזה מעצבן

razaR2

New member
אתה לא יכול בכלל להשוות בין הדברים

לנסות להסביר לכם את זה, זה כמו לדבר עם הקיר, אבל לשחק עם שילד זה מעפן, זה מגעיל, זה לא חלק מאף אסטרטגיה ואם זה היה תלוי בי, כל שחקן שהיה קונה שילד ולא זורק אותו מיד היה מקבל קיק ופעם שנייה באן. אחת הדרכים להתמודד עם הטקטיקה שהזכרת היא לשחק קבוצתי, כשאחד מנטרל, מי שאיתו מחפה עליו והורג את השחקן שמתחבא עם הסנייפר, אבל הרוב הגדול כאן לא מבין את המשמעות של משחק קבוצתי וככה נראים השרתים שלנו.

MarcoCohen

New member
אתה צודק אחי

אבל לא תמיד אתה נשאר עם שחקן שיעזור לך ואין לך הרבה זמן כמו שאמרת לרוץ אל השני להרוג אותו ואז לחזור אני אישית מסכים איתך

KillerA

New member
../images/Emo45.gif

רז האמת אני מסכים עם כל מה שאתה אומר אבל אתה עדיין לוקח ללב יותר מדיי קשה פעם הבאה שאתה נכנס אוטומטית אתה רואה את אסי,פינקי או עומר (לפעמים) תן קיק ובנוגע לאדמינים אני חושב שיש כמה מועמדים טובים דווקא (רן,דניאל ואולי אני
)

razaR2

New member
נראה לך שאני יכול לתת להם קיק?

הם ילכו להתבכיין לשלומי או אפילו פה ואז כולם יצאו עלי ככה שבסוף אני אצא האיש הרע בסיפור. ועכשיו במשחק תותי ופינקי שיחקו עם שילד, חמישה ראונדים ביקשתי מהם להפסיק ואז בראונד השישי נתתי להם סליי כרמז די ברור שיפסיקו וראונד לאחר מכן פינקי שוב פעם קנה שילד ואז EVA עשה הצבעה נגד פינקי וזה היה הקש ששבר את גב הגמל ופשוט יצאתי מהמשחק.

omerst

New member
רז,יש הדבל בקשר לאהוד ל"פקו מקו".

אהוד שיחק טוב,גם אם נראה שהוא צי'טר,הוא לא ירה דרך קירות,הוא א עשה "רק" HS,והוא לא עשה 180 מעלות וצלף לראש,בפחות באלפית השניה. פקו מאקו כן עשה את זה,כשהסרבר היה מלא (16 איש).אנשים לא עזבו כי אמרו שקוראים לאדמין... אחרי איזה 20 דוקת אמז שהוא התחיל לרצוח כמו פסיכי, עברנו מפה,ובדיוק נכנסת,ואז הוא פתאום הפסיק. כולם,בלי יוצא מן הכלל אמרו לך "תעיף אותו",זה אומר משהו...שהוא צי'טר. אין מה לעשות עכשיו,אין למה לבכות אל חלב שנשפך. מוסר השכל פשוט: אם אדמין נכנס לשרת,כשוה ידוע שיש בפנים צי'טר,שפשוט יכנס בשם בדוי,יראה שהוא באמת צי'טר,ואז יתן לו באן. בנוגע לשאר הדברים (של להציק לאדמין) אתה צודק בהחלט,אבל הפעם זה היה פשוט מתבקש...כי במשך 20 דקות הוא פשוט הרס את המשחק,ואז שסוף סוף שי אדמין-האדמין לא עושה לו כלום.

razaR2

New member
אני לא ידעתי שיש צ'יטר בשרת

סה"כ באתי לשחק איתכם קצת. ומצ'ו פ'צו הזה באמת קיבל ממני באן ברגע שראיתי שהוא הפעיל צ'יטים, אבל גם אם כולם יגידו שהוא צ'יטר, אני מרגיש שזה לא יהיה בסדר שאני אתן לו באן לפני שראיתי שבאמת יש סיבה, אחרי זה אנשים אומרים "הוא נתן לי באן כי חברים שלו ביקשו ממני", אז אמנם השרת שלנו פתוח לכולם וזה היה מישהו לא מפה בכלל, אבל אני התרגלתי להיות אדמין בשרתים סגורים שכמעט כולם מכירים את כולם ושמה לעשות כזה דבר זה לא בסדר, אז ניסיתי לבדוק אם הוא באמת צ'יטר וסביר להניח שאם לא הייתם חופרים במיקרופון הוא גם לא היה מבין שאני אדמין ולא היה מפסיק את הצ'יטים ואז הייתי רואה אותו, ראיתי שהוא בלי צ'יטים ורק בגלל שראיתי שאתם ממש מתעקשים שהוא צ'יטר, נכנסתי בשם בדוי כדי לפתות אותו להחזיר את הצ'יטים והוא באמת עשה את זה וקיבל באן באותה שנייה.

PinKy The KiNg

New member
אני לא הולך להתבכיין אצל שלומי אף פעם

שיש לי בעיה עם אדמין אני שולח לו פרטית .. דבר שניי הטרוריסטים מתקמפרים בבסיס שלהם עם צלף .. ושאני משחק אני משחק כדי להרוג ולנצח .. ולא לנצח עם השעון .. ומה שקורה שצריך לצאת אליהם והם עם סניפרים וחלקים עם אוטמטי -ראה דוגמא Yanivyan אני לא יכול להתמודד עם סניפרים אז אני קונה שילד הורג אותם .. עד שנגמר להם הכסף והם לא קונים יותר .. בכל מקרה אתה צודק שזה לא כיף כככה .. אז אני מתחייב לא להישתמש בכלל בשילד עם אף אחד לא ישתמש בסניפר אוטמטי ... ולא יתקמפר עם סניפר בבסיס בידיוק על הכניסה

razaR2

New member
כמו שאמרתי בהתחלה

יש אנשים שלא מצפים מהם ליותר מדי. yanivyan הזה אני רואה אותו הרבה אצלינו בשרת בזמן האחרון אבל הוא לחלוטין משחק כמו שחקן שרק התחיל לשחק וכמו שכמעט כל הקהילה הזאת הייתה משחקת בהתחלה עם אוטו סנייפר ושילד ונשקים כאלה, גם הוא עושה את זה, ואם אתה לא מצליח להתמודד עם זה, אז אל כשאתה קולט איפה הוא נמצא תלך מסביב או שתזרוק סמוק או פלאש וככה הוא לא יראה אותך. תראה, אני פחות או יותר מבין מה שאתה מנסה להגיד אבל זה כמו שהיו פה כמה שחקנים שהחליטו שהם משחקים עם צ'יטים בגלל שאחרים משחקים עם צ'יטים, אולי זה עוזר לך להתמודד עם הבעיה ואולי זה גורם לבעיה להפתר, אבל על הדרך אתה פוגע בכל שאר השחקנים וזה מעצבן, חוץ מזה שלא ידעתי שהוא משתמש באוטו סנייפר ולא אמרת לי את זה וגם אחרי שביקשתי ממך מלא פעמים ונתתי לך סליי, אתה המשכת לקנות שילד ולא טרחת להסביר לי מה הסיבה לכך.

KillerA

New member
אוי

אתה קונה SHILD כי אתה מתבחיין כשאתה הולך לכיוון B מהבסיס שלך דופקים עליך ירייה זה לא שאנחנו מתקמפרים כל המשחק רק מנסים להשיג הריגה קלה תלמד איך לרוץ מסניפר ולא לשחק עם SHILD

razaR2

New member
אויש נדב, אין לך מושג על מה אתה מדבר

נראה לך שיש לי בעיה להרוג מישהו עם שילד? שום בעיה, אבל אני כל הזמן אומר לך את זה, הבעיה היא שזה מעכב אותי, כי אם אני פשוט אלך לנטרל כמו בדוגמה שהבאתי, השילדר היה הורג אותי ומצד שני, הצורך להרוג אותו מבזבז לי זמן, עם שחקנים נורמלים, כל הקבוצה של הטרור והיו עוד איזה שלושה כבר היו בזמן הזה מגיעים לבומב סייט ועוזרים לשילדר שאיתם בקבוצה ואז הייתי מת, למה כי בזבזתי זמן עם השילדר, עכשיו, אתה כל הזמן אומר תירו לרגליים, זה לא כל כך פשוט כשהוא רץ מצד לצד, זה מבזבז לך יריות ובעיקר מבזבז זמן. עכשיו מה שעושה את העניין הזה למגעיל הוא שאני מבזבז זמן, מבזבז יריות, מסכן את עצמי שיבוא מישהו מאחורה או אם יש עוד מישהו ליד השילדר שעוזר לו, בזמן שהשילדר מתחבא מאחורי השילד ולא עושה כלום, אני רוצה לערוך קרב יריות מול האויב כמו שצריך ושהטוב מבינינו יהרוג את השני ולא נגד איזה בוט מטומטם עם שילד שיהרוג אותי או יגרום למותי מבלי לעשות שום דבר.

למעלה