אתם מוזמנים...

Dawn12

New member
../images/Emo41.gif אתם מוזמנים...

לאתר החם של צח"מ! אחרי שעות עבודה רבות וימים ארוכים של עמל ויזע, האתר הרשמי של הקהילה שלנו מוכן ומזומן, ויש במה להתגאות. באתר תוכלו למצוא, כמו במתכונת הישנה, חדשות עדכניות מארה"ב, תקצירים לפרקים הבאים (הפינה של שפי), שלל סרטונים ופרומואים להורדה, כתבות, ראיונות, גלריות של תמונות ועוד הרבה דברים טובים. בשלב זה, רוב הכתבות נכתבו על ידי, אך המצב עומד להשתנות כי בקרוב לכל אחד מכם יוכל להיות חלק מהאתר! (פרטים על כך בימים הקרובים)
הכתובת מופיעה למטה והקישור לאתר נמצא ממש כאן. תגובות, בקשות, הערות, הארות, וכל מה שעולה לכם בראש יתקבלו (כמו תמיד) בברכה. תהנו!

רונני2001

New member
../images/Emo26.gifשחר שלנו הפתיע בגדול...../images/Emo59.gif

שחר ואני עבדנו שעות נוספות בשבועות האחרונים (אני על הקטע הטכני וטיפה עיצוב ושחר על כל השאר...) כדי להרים את הפרוייקט הזה - ואני רוצה להגיד לכם, שחר הפתיע אותי בגדול! אמרתי לו את זה כבר, אבל אני רוצה להגיד את זה פה, כדי שכולכם תשמעו: אין עוד מישהו יותר מתאים לנהל את הפורום הזה לדעתי. שחר באמת יוצא מגידרו כדי לספק לכולנו את ההנאה המושלמת של חוויה אינטרנטית לאחר צפיה בסידרה שמדביקה את פרצופינו למרקע יום יום, שעה שעה, שנה שנה. שחר, שיחקת אותה!

שחר אתה פשוט ענק!../images/Emo45.gif

לצערי בשבוע וחצי האחרונים אני לא צופה כמעט בצעירים אבל לא יכולתי לפספס את קטע העימות בין טרישה לטוני (כבר שנה וחצי שאני מחכה לפרק הזה!) אבל הכל מוקלט כך שאני צריכה עכשיו זמן איכות לעצמי כדי לראות הכל. גם לא יוצא לי להכנס לפורום כך שאני צריכה להשלים המון חומר קריאה בנוסף לצפיה... המזל הוא שיש "עבדה" והבאסה היא שה"עבדה" קשה קשה! וגם מעייפת
. ובכל זאת ממה שיצא לי לראות בינתיים אתה עושה את זה ובגדול!! וכמובן שגם אי אפשר לשכוח את רונן יד ימינך שעשה איתך עבודה מקסימה, מה שהופך אותכם לשילוב מנצח. ברכות
יות...והרבה הצלחה. שבת שלום.
שפי.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שחרון שיחקת אותה, איזה יופי שחריקו
זה נראה מצויין! רונן - סחה על העיצוב, והמאמרים - ישר לשלוח לאקדמי ה
תתחדשו ושיהיה

טעות טעינו טועים

הבנתי שגם לשחר היה חלק גדול בעיצוב, בנוסף לכתיבה. סחטיקה לכולם
אז שוב המון מזל טוב ובהצלחה, ממני וממשפחת טום

רונני2001

New member
הערה קטנה... ../images/Emo13.gif

אני התעסקתי עם הקטע של ה-HTML באתר, ז"א הקוד של האתר, הבניה של שפת התכנות של האתר (אם אפשר לקרוא לה ככה) ועזרתי טיפה בעיצוב (דברים קטנים)... התכנים והעיצוב הוכנו ע"י שחר... וזו הסיבה ששיבחתי אותו כ"כ
או בקיצור, תקראו את זה (בעתיד אני אהיה אחראי על עוד פינות, כגון טפטים לשולחן העבודה ופינת "הטור השבועי שלנו")

noname20041

New member
איזה אתררררר

סוווווווף הדרך!!!!! כל הכבוד על ההשקעה, מאיפה לכם כל כך הרבה ידע על... הכל? ANYWAY, נהנתי מהספויילרים, תמונות , מאחורי הקלעים. בקיצור- RESPECT!!!!!!!!!

alma26

New member
באמת שיחקתם אותה!!!!!

אחלה אתר, אני כל פעם בהלם מחדש שיש עוד אנשים מכורים כמוני, איזה כייף

אור2221

New member
הפתעתם אותי

אני חייבת לציין. לטובה כמובן! נהדר, פשוט נפל וחף מטעויות. אני מניחה שהמקור העיקרי לסיפורי הדמויות היו הספרים של Y&R ושבועוני SODשונים, נכון? מאוד מוצלח, מקיף ונהדר. תוסיפו עוד סרטונים משנות ה90 המוקדמות, אפילו שראיתי,אני רוצה עוד פעם! תגידו, יש לכם מגבלה היסטרית של רוחב פס על האתר? כי ראיתי את הסרטונים של שילה ואני מכירה אנשים שימכרו את נשמתם לשטן כדי לראות את זה עוד פעם, השאלה אם אני יכולה לשים לינק לסרטונים או שיש סכנה שהאתר יפול? אור.

רונני2001

New member
תודדדדה על כל המחמאות + תשובה...

הלינקים מובילים לשרת שנמצא ברשותי. זה שרת חדש ו... די מהיר וחזק, אבל אני לא ממש יודע אם הוא יעמוד ב"מתקפת" גולשים, אין לי מושג. אם את רוצה לשלוח לאדם או לכמה אנשים, טוב - אבל אם את רוצה לשים בפורומים עמוסים באנשים, אז... נראה לי שעדיף לוותר...
תודה על כל המחמאות!

באמת שאהבתי...../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אבל מה עם גלריית תמונות למקנזי??? ולמה אי אפשר להיכנס לגלריה של כמה מהשחקנים כמו לגלרייה של בילי אהובי? אבל באמת כל הכבוד מכל ה-
, ישר כח !

../images/Emo24.gifחולה עליך!!!../images/Emo24.gif

שימו כמה שיותר תמונות באתר, כי בשבילי תמונות של כוכבי צח"מ זה: "כל המרבה הרי זה משובח"

../images/Emo46.gifולמה לעזעזל...

שמתי את התמונה הקודמת של שרון? היא נראית שם כמו אחרי מתיחת פנים, אז קבלו ביטול... או! זה כבר יותר טוב !

../images/Emo12.gifשמתם לב ש....../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

בעלה במציאות של מריסה דומה לה...

Dawn12

New member
תודה לכולם ../images/Emo24.gif

וכמו שצהובון אמר - יש עוד עבודה לפנינו (שגם אתם תוכלו להיות חלק ממנה) אז לא לדאוג - אף אחד לא יקופח בסופו של דבר.

אור2221

New member
לגבי גלריית התמונות של אריק בריידן

אני רואה שהיא עוד לא קיימת ומזמינה אותך להעזר בגלריה המאוד נרחבת לתמונות שלו מהאתר שלי.

SupeRonit

New member
שאלת ../images/Emo58.gif,שקראתי באתר

מתי עלילת בילי בבית-חולים תגיע אלינו
ואי-אפשר בלי מחמאות אמיתיות וכנות,לרגל פתיחת האתר החדש

SupeRonit

New member
יש לי שאלה../images/Emo70.gif ואף אחד לא עונה לי

מתי עלילת בילי בבית-חולים תגיע אלינו

למעלה