אתן חייבות לענות לי

שרונה27

New member
../images/Emo41.gif אתן חייבות לענות לי ../images/Emo41.gif ../images/Emo51.gif

האם כאבו/לא כאבו לכן הציצים לפני בדיקת הבטא? אני אודה לכן מאוד אם תענו כי אני על קוצים.

כן

אבל זה היה לפני בטא שלילית. לפני החיובית-בכלל לא. אין כללים וכאבים לא תמיד מעידים על הריון. אין ברירה אלא לחכות לבדיקה. בהצלחה!

sigaliot

New member
כן כאבו...../images/Emo4.gif

אפילו מאוד והתנפחו....כל החברות וגם האחות אמרו לי שזה סימן טוב אבל לא רציתי להאמין.....הרופא אמר לי שזה בגלל שהיה לי ביוץ.... בסוף התברר שאני בהריון והציצי רק כואב יותר ויותר...

ט ל ט ל י

New member
לי היתה רגישות נוראית

בפטמות- ורק לפני הבטא החיובית ב-ה-צ-ל-ח-ה!!! טל

shiranShik

New member
כן. אבל...

בסיום כללל מחזור של טיפולים בהחלט כאבים. ולכן כבר לא התייחסתי לזה כאל מצביע על היריון. לעומת זאת, לפני הבטא שבסופו של דבר הצביעה על היריון סוף סןף (ועד עכשיו), הכאבים היו יותר חזקים מאלה שבטיפולים. יותר רגישות מכאבים. בהצלחה.......

שרונה27

New member
../images/Emo41.gif למה לא כולם עונים../images/Emo35.gif ותודה למי

שכן ענתה
נו, תכתבו כמה מילים, כן/לא זה לא קשה נכון? ואני אודה לכם מאוד מאוד. הבעיה היא שבהריון הקודם שלי (לפני שנתיים וחצי) כאבו לי מאוד הציצים לפני בדיקת הבטא הפעם אני כבר 10 ימים אחרי ההחזרה של מוקפאים וכואב לי ממש ממש טיפה ולפעמים בכלל לא. אני נורא בלחץ.

שרונה - תני צ´אנס לאנשים להתעורר../images/Emo8.gif

לא יפה לנזוף ככה על הבוקר. וחוץ מזה, לא משנה כמה בנות יכנסו ויענו - זה ממש לא מדויק. אני זוכרת, שיחה שהיתה לי עם מישהו/י מהמשתתפים של הפורום לפני 9 חודשים שאמר/ה לי: "אבל ערכת הבדיקה הביתית לא הראתה הריון..." - "זה לא אומר שום דבר" - אמרתי. "אבל הציצים לא כואבים/נפוחים"... - "זה גם עדין לא אומר כלום". והיו עוד שני "אבל" כאלו, והיום יש לזוג תינוק/ת חמוד/ה...

סיגל הייטק בוקר טוב שאלה

מתי נרשמים לקורס הכנה ללידה ואיפה הכי כדי בית חולים או של טיפת חלב

אני יכולה לענות לך לגבי: אני נרשמתי

לקורס בשבוע 26 או שבוע 27. איפה כדאי? לא יודעת. ניסיתי רק את זה של בית-החולים, כך שאני לא יודעת לגבי הקורס של טיפת חלב. מההתרשמות שלי, אני יכולה לומר, שהכל תלוי במי מעביר את הקורס. ולא פחות חשוב - הסיור בחדרי הלידה.

בהחלט כן

זה היה הסימן הראשון לכך שאני בהריון הציצי התנפח וכאב כך שלא יכולתי ללבוש חזייה למען האמת קניתי חזיית הריון בשבוע 10 שהחזיקה לי עד לסופו (עד כדי כך הם התנפחו)

פישון

New member
לפעמים כן ולפעמים לא

בלי קשר לתוצאות. הפעם כאבו נורא, לפני הבטא ואחריה שבועיים שלושה, וזה הריון שבו נקלטו שלושה עוברים (ואחד לא פיתח דופק). בהריון הקודם שלי לא הרגשתי כלום, אבל הם הגיעו למימדים מכובדים, ואפילו לא היו לי שום תופעות אחרות עד לשליש השלישי. הכל היה בסדר כמובן, אבל אחרי הטיפולים הייתי על קוצים בכל רגע שלא ראיתי את הנסיכה באולטראסאונד.

למעלה