אתן מוכנות להרגע

DIRRTY

New member
../images/Emo41.gifאתן מוכנות להרגע../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אתן כבר נאמסתן עלי
"הוא לא בעלה של אפחת הוא עכשו עם קמרון הזונה" "בריטני הזונה" וכו' תקלטו
אין לכן רשות לקלל אף אחת מבנות הזוג שלו
וכמובן שלא להסית לרצח "אמן שבריטני תמות ותשרף בגיהנום" אתן משש חבורה של חולניות ותסלחו לי על הביטוי אבל הוא נכון
וכבר שוחחתי עם הנהלת תפוז ואני יתחיל בחסימות ובמחיקת הודעות לא רלוונטיות
ואני ממש מתנצל בפני מי שפגעתי בו שקראתי לך חולנית הואי לא חולנית אבל כמה ממכן חולניות בכל הקשור לג'וסטין. אין לכם שום רשות לקלל ולהסית לרצח אז צאו מהקטע ומצידי שאני ימחוק את כל ההודעות בפורום רק שההודעות היו רלוונטיות ובלי קללות

justinet

New member
מה הקטע שלך?

לכל אחד יש זכות להגיד את מה שהוא חושב!! וזה שאתה אוהב את בריטני זה בעיה שלך!!! חוץ מזה...לא אמרת..שאתה פורש מהתפקיד של מנהל הפורום??

DIRRTY

New member
אה../images/Emo35.gif

זכותו של כל אחד לומר מה שהוא רוצה בדרך נורמלית ובשפה נקייה והייתי אמור לפרוש אבל לא מאשרים לי כי אין מחליפה לא אשמתי שאף אחת ממכו לא רוצה לנהל תפורום

moran14h

New member
דוד?

אנחנו לא חולניות,אנחנו מקנאות! אני לא כתבתי מוות לקמרון או בריטני ולא קיללתי אותם או משהו.. אז למה מחקת הודעה שלי?

עזבו אותו הוא סתם משחק 'תה הוא חושב

שאם במקרה הגיע אליו התפקיד של ניהול הפורום אז הוא יותר מעלינו בחיים שלי לא יצא לי להכיר בן שהוא כזה סנוב ומתנשא :-8

DIRRTY

New member
כפרע

אין לי שום סיבה להיות סנוב ותאמיני שאני לא מרגיש מעליכם כי אני מנהל (ואני מת שיעיפו אותי
) אני מרגיש מעל כמה ממכן כי השכל שלי עובד נורמלי ואם אני יגלה שלכריסטינה יש בן זוג אני לא יפצח ב"הוא בן זונה""שהוא ישרף בגיהנום" וכו' ולמורן
את ההודעה שלך שירשרת להודעה שהייתי חייב למחוק ואין אפשרות להשאיר את הודעותך כי היא הייתה משורשרת להודעה שהייתה צריכה להימחק
אדדמין דפוק

DIRRTY

New member
* כאן נמחקה הודעה *

הראשונה שנחסמה
ואני אומר שאני לא צוחק ואני יחסום אחת אחת שתחשוב שהיא תעלה את האף שלה מעל חוקי הפורומים
.

justinnn

New member
טוב..לפי מה שראיתי...עד עכשיו...

דוד...אתה אוהב את בריטני ובגלל זה אתה כל כך נעלב...אם אתה לוקח את זה כזה קשה זה לא אומר שאתה צריך לעשות כאן בלאגן...אני חושבת שעדיף שמישהו שאוהב את ג'סטין ינהל פה.. כי אתה עושה המון בלאגן..

DIRRTY

New member
תראו../images/Emo70.gif

ביקשתי הלתפטר ועדין לא מאשרים לי כי אין מחליפה אני לא נעלב מזה שיורדים על בריטני כי אני יורד על בריטני בפורום כריסטינה ואני לא מעריץ של בריטני|!!|

justin love

New member
אני רוצה להחליף אותך אבל אני לא

יכולה לנסוע לרמת גן זה נסיעה מאוד ארוכה בשבילי..

ודוד- יש לך פיצול עמוקקקקקק

פעם מעריץ שלה פעם לא מה עובר עלייך?? וחוץ מזה אני מוכנה לנהל את הפורום אבל לפי מה שהבנתי אני קטנה מידי.....

למעלה