אתר ה
זקוק לידיים עוזרות

../images/Emo41.gifאתר ה../images/Emo82.gif זקוק לידיים עוזרות../images/Emo70.gif

כמו שכתבתי בעבר, אני צריכה עזרה. אני לא זוכרת מי התנדבה כשבקשתי פעם קודמת, ותודה לכן. זו העזרה שאני צריכה- 1. איסוף הודעות המכילות מתכונים/טיפים/עיצות רפואה/ אוכל/יצירה וכו´ 2. איסוף שירשורים בנושאים מעניינים, כמו האחרון על חלב אם ובשר. 3. איסוף תמונות ילדי הפורום. 4. איסוף מאמרים בנושאי הורות מכלל הרשת, שיופיעו ברשימת מאמרים כאן ובאתר, במגוון נושאי ההורות הקרובים לליבנו. מי לוקחת מה? תודה לכל הנענות, ולאלה שרוצות אבל אין להן זמן...

jole

New member
מוכנה לקחת את הנושא הראשון

איך להעביר את הכל אליך?

zimes

New member
אם זה המצב שלך...

כנראה שאת יותר עמוסה ממני (אני, טובעת, לשאלתך), אז אני אצטרף למאמץ אני אנסה לסמן מדי פעם איזה שרשור מענין ולזרוק אלייך. את רוצה את זה כקובץ וורד, עם הקישור? לסנן אופטופיקים מהשרשור? לערוך, או להשאיר את הדברים כמו שהם? (כמה יותר מעובד את רוצה, ככה פחות שרשורים אני אסדר) יש לך רשימה של שרשורים מענינים שאת רוצה לאסוף? את רוצה ליצור אחת כזו?

תודה מתוקתי.

שלא תזניחי את הילדים בשבילי, הא?! שרשורים, לשלוח כמות שהם, בקובץ וורד, או את ההודעה הראשית כ- URL. אני אסתדר משם. בעקרון התחלתי לתור את כל הארכיון, נעצרתי עקב אדמדמת בעמוד 40. אז משם והלאה.

רוצה אבל לא יכול...../images/Emo43.gif

הייתי מאד רוצה לעזור אבל ....ביממה יש רק 24 שעות... הרבה בריאות
אמנון מרגלית

meira

New member
טלי - יש משהו לעשות בשלט רחוק?

אין לי הרבה זמן פנוי אבל אולי אוכל קצת לעזור? שילחי לי מייל או מסר ותסבירי לי איך ומה

למעלה