אתר פורום הפקת וידאו

GGOODD

New member
../images/Emo41.gif אתר פורום הפקת וידאו

בימים אלו מוקם אתר לפורום הפקת וידאו, בו בין השאר תוכלו לקבל אינפורמציה על מה שקורה בפורום, דברים חדשים, תחרויות, מפגשים ועוד... כמו כן, הסרטים שהועלו עד היום לאיכסון בשרתי תפוז של הפורום יוצגו באתר ותהיה אפשרות לצפות מהאתר בסרטים. מה שרציתי לשאול זה האם למישהו יש הצעות מיוחדות לתוכן מיוחד שהוא היה רוצה למצוא באתר
פינות מסויימות
אינפורמציה מיוחדת
אם כן, שרשרו להודעה הזאת את ההצעות, הטובות והפרקטיות יווספו לאתר. האתר אמור להיפתח בעוד כשבוע בערך...

ernieball

New member
אולי אפשר לעשות פינת פרסום?

כל בעל מקצוע (מהתחום כמובן) יוכל לשים הודעה או פרסומת או משהו כזה... פינת רעיונות אולי? כל מיני סוגי צילום מיוחדים,מוסיקות מיוחדות לקליפים. פינת חומרה\תוכנה לפרט קצת על כל מיני תוכנות גם למתחילים וגם מקצועיים וככה זה יכול לחסוך שאלות של: "איזה תוכנה טוב לבלה בלה בלה". כנ"ל על כרטיסים... אפשר לעשות אותו הדבר למצלמות...לרשום דגם+פירוט קצר+לינק לדגם באתר של החברה

GGOODD

New member
לגבי הבעלי מקצועות...

זה כבר קיים בלוחות הפורום... לגבי השאר, אני אבדוק את זה ואם אפשרי אני אוסיף, תודה

קרוקדיל

New member
פינת הפניות

לאתרי מידע על הפקה על שלל גווניה (החל ממצלמות צילום עריכה ועד לחנויות מובחרות) כן כן זה עבודה קשה אני יודע אבל זה יחסוך לי טיולים בגוגל

man149

New member
יש לי רעיונות!!!

אפשר להכין מאמרים, מדריכים לתוכנות... טיפים... מדריכים מושגים... רעיון ענק!!! אני אמליץ על האתר באופן אישי!

למעלה