את מי אתם הכי שונאים?

MR Lordi

New member
../images/Emo41.gifאת מי אתם הכי שונאים?

את מי אתם הכי שונאים בפרויקט מסלול? (לא משנה איפה, באמריקאי או בישראלי). למי פחות התחברתם? מי הכי עיצבן אותכם? מי עשה את העיצובים הכי מכוערים? בואו ותשתפו את הפורום!
אני אתחיל- בישראלי-כרגע אין לי עדיין מישהו מועדף, וגם מישהו שאני שונא...ייקח לי זמן. באמריקאי- בטח רובכם תסכימו איתי- קנלי מעונה 5. אני אגדיר אותה בשתי מילים- בלתי נסבלת. העיצובים שלה חוזרים על עצמם (כל הזמן שמלות של שנות ה50) וההתנהגות שלה. אני לא מבין למה לא העיפו אותה עדיין... זה מה שאני חושב...אם אתם מתנגדים, תגידו למה...

אממ אני :]

אני הכי שונאת כמובן את קנלי. חוץ מהעיצובים שחוזרים על עצמם היא מתנשאת ויהירה ומגעילה לשאר המתמודדים , ובכלל מעצבנת.

IkMfNiY

New member
ראיתי רק את הפרק הראשון ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

וראיתי שמשי לא יודעת לעצב. לעומת זאת, עם כמה שקנלי מעצבנת- היא מעצבת טובה [אולי יש לה נושא מסויים- שנות ה50', אבל למה שלא יהיה לה? (לא בתוכנית אני מתכוונת. בתוכנית כדאי להיות קצת יותר מגוונים)]. יעל

קורטו ../images/Emo46.gif

DUDE, היא כל הזמן שלילית ופרצופונית! אני תמיד מרגישה שהיא עושה טובה שהיא שם, כאילו כל דקה היא סובלת והכל כזה סיוט וביג דיל בשבילה.. היא כל הזמן עושה פרצופים, כל הזמן מתלוננת, אפילו על המסלול היא עם פרצוף חמוץ ולא מחייכת כשהיא מנצחת!! לא אוהבת אותה ב-כ-ל-ל. קנלי לא רחוק אחריה, היא די סתומה עם צחוק מעצבן.. והיא חיה בסרט. אני מניחה שינפו אותה והיא לא תהיה ב3 האחרונים - אבל אם השופטים הדו פרצופיים לא ניפו אותה עד עכשיו מי יודע מה יהיה. את ג'רל ומה-שמה-שמדברת-לאט אני אוהבת.. אבל הכי את ג'רל. מתוק.

אה, ובישראלי..

את הדתייה הממורמרת. מיכל קוראים לה? מההההההה הקטע של אנשים לבאס את דבר?! הכל לא מתאים לה, קשה לה, היא מפחדת, היא לא מבינה.. אמרה ובצדק "אני לא הייתי סובלת את עצמי דקה" - לא נותר לי אלא להסכים. אהבתי את טאו.. ועכשיו את יואב.

MR Lordi

New member
../images/Emo45.gif

אז לפעמים היא קצת בוכה...כל אחד נשבר לפעמים...

LizStar

New member
../images/Emo210.gifגם אני ^.^

באמריקאי-קנלי וטרי[5],קנלי מעצבנת ברמות ובשביל התוכנית צריך קצת גיוון סהכ',ובכלל הדרך שבה היא מתחייסת לטים..הוא מייעץ לה ונותן לה כיוון והיא מתעלמת לגמרי,בטוחה שהיא תזכה והשמלה שלה מדהימה,ובסוף כמובן לא זוכה..היא פשוט לא יודעת להקשיב ולספוג ביקורת. ..וטרי..אף פעם לא אהבתי את העיצובים שלה,לאדעת..לא התחברתי.. בישראלי-משי אם ככה קוראים לה,ברור שהיא בתוכנית בשביל להביא רייטינג ולעשות רעש ולא בשביל לעצב..

המשי חוג'ה הזאת..

כזאת מעצבנת..!! חוג'ה הג'וחה, איזה דיבור מגעיל יש לה הייתי מציעה לשטוף את הפה טוב טוב עם כל הלכלוכים שלה. את האמריקאי אני לא יכולה לראות כי אין לי הוט בבית היי ענבר

קנלי מעצבנת באופי, אבל בעיצובים אהבתי אותה

עובדה שהיא ניצחה פעם אחת, ויותר מפעמיים הייתה מקום 2-3. אין מה להגיד, יש לה טעם טוב, היא מסתכנת עם הדפסים ואובר דה טופ מה שנקרא, ולפעמים מקבלת על זה הערות לא טובות. אבל לדעתי מגיע לה להגיע לאן שהיא הגיעה.

themominit

New member
אני לא אוהבת את קנלי

אבל אני גם דיי מרחמת עליה, על המיני חרם הזה שעשו עליה. אני הכי אוהבת את ג'רל, הוא מקסים ומתוק אבל יש לי בעיה עם העיצובים שלו. בכלל נראה לי שרבעיית הגמר ממש ממש לא משהו.

KeReN 0R

New member
בהתחלה אהבתי את קנלי

עד שהיא הפכה להיות שחצנית ובלתי נסבלת, והעיצובים שלה לא כאלה יפים כמו שהיא חושבת. ומישראל, משי חוג'ה הזאת סתם עושה פוזות. אם הייתי בחבר השופטים אז הייתי מעיפה אותה ישר על הפרק הראשון, כי למה שיצא לה בסוף לא הייתי קוראת בגד
היא מזכירה לי את המשתתפות של "הדוגמניות"- אותו הדבר בגישה, בדיבור, בהתנהגות

משי חוג'ה

היא ממש בלתי נסבלת וכמו שאמרו בפרומו של השבוע " לא מעצבת " היא ואח שלה בלתי נסבלים , משי נפגעת ניר בא להגן על אחותו הקטנה והמסכנה . באמריקאי לא סובלת את בליין שמחתי שהוא עזב כל דבר הוא מוסיף "מעדן " : "מעדן בחורה " מעדן טים " ממש מעצבן . גם קנלי ממש מעצבנת היא צוחקת על המתמודדים כשהם מציגים לשופטים את העיצובים שלהם . כל הזמן היא מתחנפת לשופטים ומלגלגת על שאר המתמודדים מאחורי הגב שלהם .

למעלה