א ב " ג

doc Yoram

New member
זה רק אני או שאין עדיין

עדכון באינטרנט לגבי הקבלה בבאר שבע? עדיין קשה לי לסמוך רק על המשיבון, אני רוצה לראות את זה שחור על גבי לבן...

שלום

מישהו קיבל עדכון לגבי מצבו בבאר שבע באינטרנט? אצלי עדין בטיפול במענה ובאינטרנט דרך אגבב אני עוקבת בשקט אחרי הפורום הרבה זמן ומאחלת הצלחה לכולם

morancho1

New member
אהלן!

במידה ולא קיבלת תשובה במענה של ב"ש, הרי את בהמתנה. שזה דבר לא רע, כי יש לא מעט מועמדים שמחכים להודעת קבלה מאוניברסיטאות אחרות בשביל לפסול מועמדות בב"ש. מה שאומר שמקומות יתפנו..אבל זה ייקח לא מעט זמן, ת"א למשל תודיע לנו מי התקבל רק עוד שבוע לפחות אם לקחת את דברי המזכירה שם.. אז תיאזרי בסבלנות, ונחזיק לך אצבעות:)

דוק אוק

New member
../images/Emo6.gifיותר טוב מזה...

קיבלתי את המכתב המיוחל והרשמי תבדקו בתיבות דואר

כמה כייף לראות את זה!!!

לפני כמה דקות בדקתי ועוד לא היה שינוי....ועכשיו מתנוססת ה"קבלה" בלי מקום לטעויות! כייף

תודה...

אבל יש לי הרגשה שנדחיתי. ומת"א אני אדע רק באמצע אוגוסט כי אני על רקע אקדמאי. אני שמחה בשבילך שהתקבלת, כל הכבוד!

kontsy

New member
את יכולה להתקשר למדור רישום

שם יגידו לך... לי כבר אמרו שאני בהמתנה

יוסי n

New member
מכל אחד קיבלת תשובה שונה?

מה הסטטוס שלך באתר? ומה ענו לך?

מלכה מן הסתם,

אני זוכר אותך, את לא היית זו שממש הייתה קרובה להתקבל ובסוף נסעה להונגריה? מה בסוף עשית?

שלום לך ../images/Emo13.gif

כמו שתוכלי לראות מעלייך, האתר של אב"ג התחיל להתעדכן וגם מכתבי קבלה התחילו להגיע. שיהיה בהצלחה

תודה לעונים...

נכון, אני זו שטסה להונגריה.... ואני עדין בטיפול גם במענה וגם באתר, עכשיו בדקתי.... יש מישהו שמלכה אמרה לו שהוא בהמתנה ורשום לו באתר המתנה ולא בטיפול? מזל טוב למתקבלים, כיף לכם....

morancho1

New member
מלכה אמרה ש..

מחר צריכות להיות תוצאות ב"מידע אישי במועמד".. אבל אם אמרו לך קבלה במשיבון אין לך הרבה לדאוג:)

הגיע המכתב המיוחל!!!../images/Emo13.gif ../images/Emo30.gif

לכו בהמוניכם לרוקן את תא הדואר! אגב, באינטרנט הכל עדיין "בטיפול"... אבל מצדי זה גם יכול להישאר ככה! ההוכחה החותכת בידי!

dorin276

New member
מגניב! ../images/Emo8.gif

בתיבת הדואר שלי יש דממה תעשייתית בינתיים. בכל אופן חברותיי הודיעו לי חגיגית שברגע שהמכתב מגיע אני צריכה לשכפל אותו (בצבעים) לכולן, לקנות מסגרות מהודרות ולחלק להן כדי שייתלו כל אחת בחדרה... (אחת מהן שלומדת בירושלים דרשה שני עותקים - אחד לבית בב"ש ואחד למעונות בירושלים...
)

למעלה