א-ב פאניק

Fall Out Liel

New member
../images/Emo41.gifא-ב פאניק../images/Emo41.gif../images/Emo168.gif

הפינה אמורה להיפתח מחר אבל אני לא אהיה [ברית מילה לאחיין שלי
] אז אני פותחת היום בתקווה שזה בסדר
הוראות: לשטוף ביד ולא לרחוץ במים חמים
אני נותנת נושא ואתם צריכים לכתוב עליו כשכל משפט מתחיל באותיות הא-ת. דוגמא: הנושא- ההופעות בלייב שלהם. א- אני אוהבת את ההופעות שלהם בלייב ב- באמת ג- גם סבתא שלי אוהבת אותם
וכך הלאה והלאה עד ת'. הבנתם?
אז הנושא השבוע: הקליפים שלהם

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifמזל טוב ליאלי../images/Emo3.gif

מממ... אוקיי נתחיל: א. אני אוהבת את הקליפים שלהם [מעתיקה
] ב. באמת [עדיין
] ג. גם סבתא שלי [טוב פעם הבאה אני יהיה מקורית
] ד. דההההה!!!!!! הקליפים הכי יפים בעולם!!!!
ה. השפתיים של ברנדון סקסיות
ו. וגם שימשיכו להיות שירים יפים ז. ז"א בדיסק החדש [לא יכולה לחכות יותר
ח. חבל שצריך לחכות עוד הרבה זמן עד הקליפ הבא... ט. טוב, לפחות אני יכולה להמשיך לשמוע את השירים היפים
י. יו אין לי מה לרשום כ. כ"כ
ל. למה צריך לחכות כ"כ הרבה עד הקליפ הבא..? מ. מממממ... בעצם לא עוד כ"כ הרבה.. ב-29.1 יוצא... נ. ניין אין דה אפטרנון נכון? או שלא?
ס. סרט
[מה קליפ זה סוג של סרט..] ע. עוד נראה הרבה קליפים שלהם, אני מבטיחה!! פ. פיט וונטז אמר שהקליפ הבא הולך להיות יפה צ. צריכים להיות להם עוד הרבה קליפים יפם.. ק. קדימה, אני לא יכולה לחכות לעוד קליפים
ר. ררררר.... ברנדון... עדיין סקסי
ש. שאר הלהקה גם
ת. תודה לאל!!! סימתי עם זה!!! יצאתי פה כ"כ כ"כ כ"כ אבל כ"כ
!!!!!!!

fat lip

New member
א-איי רייט סינס נוט טרג'דיז איז דה בסט וידאו

אבררררררררר. ב- באט איטס בטר איף יו דו היה גם טוב, תאמת ג-גם בילד גאד! ד-דיי תפסיקו להגיד שהוא סוטה מדיי. ה-הוא אומנותי ו..תמים ו-והוא אחד הטובים. ז-זאת אומרת..מא פיבר יו קנט סווט אאוט ח-חולה על האלבום הזה. ט-טוב איך הגעתי לדבר על האלבום... י-יש לנו עכשיו לחכות עוד 4564565 שנה עד לאלבום החדש כ-כאילו..מי קורא לדיסק פריטי אוד?!!??!? ל-למה הם הוציאו את הסימן קריאה????????????????????? מ-מה זה המעפן הזה?? פאניק אט דה דיסקו בלי סימן קריאה נ-נראה לי שדיברתי על הכל חוץ מהקליפים!XD ס-ספנסר סמית אליל מין בהתהוות
ע-עם ברנדון יורי, בסדר. פ-פתחתי פה דיון על דברים לא קשורים בכלל אז נחזור לנושא צ-צודקת שיר. ק-קליפים זה דבר טוב!! ר-רואה?זה היה מסר חינוכי לסוף ש- שיר שולטתתתת. ת-תודה סוויטהארט. הכל בהומור... ולא לקחת ללב... ו..לכבות את האור שאתם לא בחדרים. |=

mcfly danna

New member
עונה!

א- אני ממש אוהבת את הקליפים שלהם. ב- באמת, הם הכי איכותיים. ג- גם אם הם טיפה מוזרים. ד-דה! XDD החתן כזה חתיך ה-הכלה המטומטמת לא מוכנה להתחתן השקס ומתחתנת עם בור ו- ועם הארץ, זה פשוט בושה ז- זבל של בן-אדם היא, אני הייתי אונסת את ראיין.. ח- חשבתי לאחר שראיתי את הקליפ של "בט איטס בטר.." שאני אתחפש ל.. ט- טונה! XDD אני שונאת דגים. י- יודעים מה, אני רוצה את ברנדון! כ- כן, למה מה קרה? ל- לא, לקחתי את הכדורים שלי בבוקר.. מ- מחר אני לוקחת את האדומים, היום את הכחולים.. נ- ניסיתי שלא לסטות מהנושא, לא הלך.. ס- ס'חתיך ראיין, למרות שאף פעם לא מראים אותו.. ע- עניתי על שאלות שלא שאלו אותי.. פ- פעם אחת ראיתי את "איטס טיים דו דאנס." צ- צריך להגיד לפאניק! שיוסיפו את הסימן קריאה!! ק-קדימה! אני בתור מחאה מוסיפה -! אחרי כל משפט! ר- רק שכחתי בקודמים...לא נורא..מי איתי? ש- שנייה, התבלבלתי בסימנים! ת- תקשיבו, זה יצא טיפה דפוק אבל אני בטוחה שתישנו בלילה אחרי מה שראיתם כרגע!! ובא לי להוסיף עוד סימני קריאה - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - זהו, סיימתי..

NoAmItA ChAn

New member
לטס גו!

א - אני חושבת שאיי רייט סינס נוט בלה בלה זה הקליפ הכי טוב שלהם
ב - בעצם, אחד הטובים שראיתי O: ג - גם לייניג הוא אחלה D:.. ד - דרך אגב, גם משמו הוא טוב.. ה - הקליפ הזה של החשפניות XD ו - וואו, זה נשמע רע. ז - זאת אומרת, זה באמת רע
ח - חצופים שכמותם! מה יש להם מחשפניות?! ט - טוב, זה בנים, אין מה לצפות מהם
. י - יאללה, למה הם בנים?! כ - כלומר, הלהקה הייתה יכולה לעבור ניתוח לשינוי מין
ל - לא כולל ברנדון XP מ - מה זאת אומרת "למה"? נ - נסיך הצפרדעים ברנדון! ס - סוסי יאור יצוצו מחוריהם! ע - עין תחת עין, שן תחת שן. פ - פכל מקרה, ברנדון חייב להישאר ברנדון, כי סולן זה מאסט. צ - צוציקים מקבלים יותר עוגיות. ק - קוראים לי? נהההה. ר - רוצים שאני אסתום? ש - שמחת זקנתי. ת - תרך אגב, זה אומר "מעניין לי את הסבתא". יום טוש :)

panci thet i

New member
מזמן לא הייתי בפורום..D: אז..עונה

א-אני חולה על פאניק ב-בעיקר על ברנדון 3: ג-גם ריאן חמודי ד-דרך אגב ספנסר מתופף מעולה ה-הסולן גם..XD ו-והגיטריסט.. ז-זותומרת שאני מתה על הלהקה ח-חמודי הזה עם השיער (XD קרדיט ליוחאי) ט-טוב אז האמת היא שבזמן האחרון אני שומעת להקות אחרות י-יאפ.. כ-כי אין להם עוד את האלבום החדש..(נחכה..) ל-לפעמים אני גם כמעט ושוכחת מהם..לא כמו פעם מ-מתי הם יגיעו לארץ כבר?! נ-נו..>< תגיעו כבר יא חארות XD ס-ס'מבאסים ע-עלאק הם יגיעו פ-פשוט יש לי הרגשה שהם יגיעו כשאהיה בת 84 צ-צחוקים איתם.. ק-קופים הם!! ר-ראש השנה לאילנות שמח D: ש-שלום ולא להתראות.. ת-תודה..על שהייתם פה..(או שבעצם לא..XDD למה לכם לחפור פה?! יאללה קישטא)

למעלה