בגלל שהרשור כבר לא קופץ

מיטללל

New member
../images/Emo41.gif בגלל שהרשור כבר לא קופץ ../images/Emo41.gif

מחכים לעדכונים

בשלולית

New member
איזו חמודה מיטל! תודה :)

אז ככה... לא היה לי אינטרנט כמה ימים... בגלל זה בכלל לא נכנסתי.. (כמה שרשורים חדשים!!! ) עידכנתי ביום חמישי לפי מה שאני זוכרת... שהכדור היה בידיים שלו. בשישי דיברנו בבוקר... בטלפון.. עוד צחקנו קצת וזה.. בשיחה הוא אמר לי שהוא נוסע לצפון למשפחה... עם אמא שלו ואחותו. אמרתי לעצמי "אחלה! זו הזדמנות בשבילו לחשוב קצת". אז נתתי לו את הזמן. לא דיברנו כל הסופ"ש.. ואתמול בלילה הוא התקשר אליי כשהייתי בעבודה.. וגם שלח לי הודעה "דברי איתי אחרי הסגירה"... נקצר ונאמר, שהוא בא אליי בלילה בערך ב12... נשכבנו על המיטה שלי והוא התחיל לספר כל מיני סיפורים... על הסופ"ש.. והייתי בטוחה, סגורה, נעולה, במאתיייםםםם אחוזים (!!) שהוא הולך להגיד לי שהוא החליט לוותר על זה. גם לפי ההתנהלות של הסופ"ש והשיחות... ופתאום אחרי שיחה קצרה הוא הביא אותה ב ---- "תקשיבי.. חשבתי על זה.." אני : "נו.." (תגיד את זה כבר ותעוף לי מהחיים...) הוא : "והחלטתי שאני רוצה להתחייב". (((((((((((((((((:):::::::::::: הייתי בהלם מוחלט. אחרי זה הכל היה הרבה יותר יפה... הוא נשאר לישון והחלטנו שאנחנו חברים :) ולא מדברים כרגע על הרגש..... סיפרתי לחברות שלי... וגם לזוהר מהפורום.. וכולם כל כך שמחים!! למה אני לא כל כך מאושרת? אולי ירד לי מכל העניין?? מה דעתכם?

ת מ י מ ה

New member
קודם כל אני מאושרת בשבילך

שנתת לו לחשוב וזרמת בסבבה למה את לא מאושרת? אולי תתני לזמן לעשות את שלו?.. יכול להיות שאת לא מרשה לעצמך להיות מאושרת כי את לא מעכלת את כל העניין שסוף כל סוף זה קרה אל תסיקי מסקנות כל כך מהר תהני מהרגע ונקווה לטוב...

Cobe Anan

New member
מה אתן עושות ערות בשעות האלה?!

בכל מקרה, הדס, אני מסכים עם לורן פה מעליי. תני לעצמך להחלים מהשוק.. כל העניין הזה של כן-לא-כן-לא-כן-לא-כן מאד מצלק, אני יודע, וקשה להיות מאושרים לגמרי מיד אחרי זה. את לא בטוחה שהפעם כן זה כן, את לא יודעת איך לעכל את זה, את לא יודעת כמה את באמת רוצה להיות עם מישהו שאת לא יודעת כמה הוא באמת רוצה להיות איתך.. אבל בכל זאת, זה מה שרצית. זה מה שידעת שיעשה לך טוב. אז תרשי לזה לשמח אותך, כי זה מה שזה אמור לעשות. מזל טוב, בשלולה!

pain is MY love

New member
איזה יופי!!!!

שיהיה במזל! שמחה לשמוע! אמרנו לך לא לוותר!!! בכל מקרה אולי עכשיו קצת ירד לך כי השגת את מה שרצית... אבל עכשיו זה הזמןל היכנס לשיגרה.... להרגע, להישען אחורה ולהינות

למעלה