בהצלחה לאסף בריצה להיכל

Yogev1982

New member
../images/Emo41.gif בהצלחה לאסף בריצה להיכל ../images/Emo41.gif

בהצלחה לאסף....אחרי כל כך הרבה זמן ותרומה לאיחוד מגיע לו !!!
אסף

המון בהצלחה !

באמת ראוי להיכל רק שלא תחליט "למות" ואז להתאבד על האיחוד הא ? מזלט שפיץ

asafdalfen

New member
תודה רבה כולם מת עליכם

כחתי להזכיר מישהו ?? יאללה היכל:) אני רוצה להודות במיוחד ללידור שלימד אותי לשחק ולכל חברי ARENA :יוגב (אין עליך מלך) אסף מלכה (חחח פעם הבאה אתה תעלה להיכל) לשגב (שעזב כנראה ) חזי שהיה (שעזר לי לעלות להיכל) לחברי סנד לירן, אולג (סבא) ירוחם, , מיקו, גוני, אליסף(אין עליך גבר), שגב(מת עליך):p. חברי BO : רובי , וניצן לחברי השף : שחר, יועד, תמיר, ומרק אופק לחברי israel2010: שחר אם שכחתי מישהו אני מצטער ושיגיד לי ואני יוסיף אותו!!! תודה גם לאור תודה לחן על זה שהוא מביא קמצ עניין למשחק ולאחמד מנהל קיס שנותן קצת עניין למשחק

hezi999

New member
בהצלחה אסף

שמעתי שמועות שאחרי שהוא עולה להיכל הוא מתאבד...

asafdalfen

New member
חזי תודה אחי על הכוח

ולא יודע ממי שמעתה את השמועות כי השמועות לא הגיעו אליי
ותתחבר לסקייפ נדבר.

asafdalfen

New member
ניצן דבר איתי

יש לי גישה לניהול שלך חזי נתן לי ואליסף הוא נתן לי גם את שלך אבל הוא מחק לך אותם

סבא 1

New member
../images/Emo65.gif מברוק אחי מגיע לך ../images/Emo24.gif

אחד התותחים אין ספק רק תעזוב את ארינה הבנאים האילו ותעבור ל SND יהיה ליגה ! יוגי שתוק khsur zubv

or779900

New member
חחחח

שבוע הבא יש לי 2 בגרויות ואז הפסקה של חודש ואז עוד 2 בגרויות וזהו לשנה הזאת... אבל עדיין יש הרבה דברים להספיק כמו רישיון, עבודה, להיכנס לכושר וחוץ מזה אני טס עם משלחת לגרמניה עוד פחות מחודש וצריך לעשות לזה הכנות... מעבר לכך? אין חשק לחזור למשחק גם כי הוא מת וגם כי אין כוח לתפעל מדינות כמו רובוט :) בהצלחה בהמשך גבר.. דרך אגב איזה אחד חופר לי במסן חחחחחח מה הוא רוצה מהחיים שלי... מצאתי איזה ניהול הבאתי לו שיהנה...

למעלה