בהתאם לציפיות: "הדור הבא" משיג 19% צפייה

מיק101

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gifערב טוב עידמן../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

איפה כולם?

Tapudy

New member
אני כאן - ומה הולך בתוכנית הזאת לעזאזל?

לא ראיתי את הפרק אתמול (הייתי עסוק). קראתי קצת על התוכנית להבין במה מדובר וראיתי קצת מהשידור החי. שעמום זה לא מילה. בכלל אין סיכוי שהפורמט הזה יעבוד. מה זה החרא הזה? סוג של "הרווק" עם האח הגדול? אם הם רצו לדלל את האח הגדול לתמצית שלו מהעונה האחרונה (ע"ע זיונים) אז הם כבר נכשלו כישלון חרוץ. האם החברים של הכוכב הם רווקים? ואם כן, למה שמישהי תלך על אחד החברים? בכלל, מה הם אמורים לעשות כל היום? יש משימות? תקציב? משהו? מישהו חושב שיש לתוכנית הזאת עתיד? לי נראה שבקצב הזה, אלא אם כן תהיה איזו סנצסיה כמו יחסי מין מול המצלמות, ערוץ 10 יסגור את הבאסטה אחרי שבועיים שיבינו שזה לא עובד וחבל על הכסף שהם משקיעים.

מיק101

New member
../images/Emo2.gifתפודי? מה אתה עושה במספרה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני כאן ולא כאן לא ראיתי כלום, עדיין בהיכל התהילה יש גבול להתמכרויות שלי

אין להם תקציב לפי מה שהבנתי

נותנים להם הכול חופשי והםגם יכולים להזמין טייק אויי. תכלס לא היו שום דבר מעניין, רוב היום היו בבריכה וקישקשו. ובעגל נראה שרוב הבנות שמה, באו בשביל פרסום.

Tapudy

New member
ברור שהבנות באו בשביל הפרסום

נראה לכם באמת שמישהו חושב שהוא יצא משם עם חתונה? ברור שלא. ואני חושש שהפורמט הזה לא מבושל מספיק. ערוץ 10 חשבו שיתקעו אנשים בדירה וישדרו את זה 24/7 אז אנשים ירוצו ויצפו. אבל אם האנשים והפורמט לא מעניינים אין סיבה לצפות בזה. מזכיר לי את הטעות שסלקום עשתה עם מגודלים. עם כל הפרסום שהם זרקו על זה, לא היה שום באזז לתוכנית וזה נחל כישלון חרוץ. ממש חבל, פורמט ה24/7 יכול להיות מאוד מעניין אבל זה רק בהנחה ששמים משהו ששווה לצפות בו. היו יכולים לקנות פורמט כמו סטאר אקדמי למשל שזה סוג של כוכב נולד פלוס האח הגדול וזה יכל להביא להם רייטינג על. אבל באמת שאני לא רואה איך העסק הזה הולך להתרומם בזמן הקרוב. טוב, אבל אולי יש להם כמה שפנים בכובע שאנחנו עדיין לא רואים ואולי אני אוכל את הכובע בסוף.

Elor14

New member
באמת זה מרגיש לא מבושל מספיק.

באח הגדול על כל צעד שההפקה עשתה, היה אפשר להבין מה המניע שלו. פה? הכל מאוד לא מובן. למה הכניסו את הבנים יומיים לפני? ובאופן כללי, תוכנית ריאליטי ששואפת להיות הכי גדולה בישראל מתרכזת באדם אחד? זה צר מדי... אבל לכו תדעו :)

Tapudy

New member
אני שואל את עצמי מה הוא "הדור הבא" בדיוק?

הם מדברים על הדור הבא של איתן אורבך שהוא יתרבה עם הבלונדיניות בווילה? לחלוטין לא ברור

Elor14

New member
יכול להיות ;)

גם זה מאוד מעצבן שכל תשומת הלב היא אליו...שהוא לא מעניין יותר מדי. זה מאוד צר

Elor14

New member
גם ככה חשבו בשבועות הראשונים של האח הגדול.

לא ברור לקראת מה התוכנית הולכת ומה יהיה, ולכן אנחנו לא מוצאים כ"כ עניין. אין לנו מושג מה משודר במשדר המרכזי, מה עם משימות(יש חדר משימות) איך מתנהלת התוכנית בכלל. יכול להיות שערוץ 10 עשו עבודה מאוד "חאפרית" והמציאו פורמט מאוד לא מדוייק וברור, אבל יכול להיות שזה ישתלם להם...עוד נראה...

Tapudy

New member
יתכן שהם עוד יפתיעו

ואני לא ראיתי את הפרק הראשון אז אולי אני מדבר מוקדם מדי. אבל אם גם אתה (אני מניח שצפית בפרק אתמול) לא יודע מה הולך להיות בתוכנית בקטע של משימות, תקציב וכו' זה אומר שהם לא הסבירו את זה. מה ההיגיון לשים משחק ריאליטי על המסך בלי להסביר את החוקים או לתת לקהל סיבה להתעניין ולצפות? או שאין באמת חוקים וזה הולך להיות שעמומון המילניום. ואני צריך לחלוק עליך לגבי האח הגדול. באח הגדול הבאזז של התוכנית היה ישר מהתוכנית הראשונה עם כל הדרמה שיוסי בובליל נכנס. אנשים היו מכורים חמש דקות אחרי שהתחיל השידור החי בבית והרייטינג היה בשמיים. אבל לאח הגדול הייתה זכות ראשונים על פורמט השידור ה24/7. כלומר, זה נעשה בעבר לפניו עם פרוייקט וויי. אבל פעם ראשונה שהיה ערוץ שלם שהוקדש לזה בטלוויזיה והיו אינטריגות מהשניה הראשונה. גם הדמויות שהכניסו היו מעניינות בעוד שכאן אני לא מבדיל בין בלונדה א' לבלונדה ב'.

למעלה