בואו ללמוד איתנו ב-

../images/Emo41.gif בואו ללמוד איתנו ב-../images/Emo43.gif../images/Emo70.gif

אשכול לימודים והשכלה מחפש אתכם
מרגישים כמו המרצה של הכיתה? גיליתם שלתחום שאתם לומדים אין פורום?
אנו מזמינים אותכם להצטרף לאשכול לימודים והשכלה ולנהל פורום בנושא ב
אנשים. פורומים בתחום אותם היינו רוצים לפתוח הנם: אסטרונומיה, פיזיקה, ארכיאולוגיה, אדריכלות ותחום ההנדסה למיניו. כמובן שאם יש לכם רעיון לפורומים חדשים נוספים בתחום ההשכלה הגבוהה ובכלל, נשמח לשמוע עליו. אז אם אתם מעל גיל 16, בעלי הכרות וותק במערכת הפורומים ומוטיבציה להשקיע, אנו מזמינים אתכם להגיש את מועמדותכם דרך הטופס הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp * תשובות מתקבלות בטווח של עד כ-10 ימי עבודה. אנו מחכים לכם

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifאפשר לכתוב פה על פטיטו

אולי ככה הפורום יחזור קצת לחיים

נכון אפשר../images/Emo14.gif

אבל זה לא כמו פורום לפטיטו לבד, כאילו פה עדיין כותבים מדי פעם על קטנטנות ופינת אור וכו' אז לא יודעת, כאילו לדעתי עדיף שיהיה פורום נפרד לא?

אוקיי, אז ככה../images/Emo14.gif

שאלתי ואמרו לי שהיו שמחים לפתוח אבל בגלל שאני כבר מנהלת 3 פורומים (שזה הכי הרבה שאפשר) אני לא אוכל לנהל, אז שאלתי אם אפשר שיפתחו בלי שאני אהיה המנהלת אלא מישהו אחר כי יש הרבה שרוצים שיפתח פורום לסדרה (ובאמת שהרבה שאלו אותי) אז נראה מה יענו בקשר לזה...

התשובה שלהם../images/Emo14.gif

הייתה שאם יש מישו שמתאים (גם מבחינת הגיל) שימלא טופס ואם כן אז יפתחו את הפורום:)

בת כמה את?../images/Emo14.gif

אם מעל גיל 16, אז את יכולה:) בינתיים פתחתי קומונה, יש את המס' שלה בחתימה שלי, מוזמנות:)

למעלה