בואו לנצח את כוחות ה
ל

TINKERBELL 15

New member
../images/Emo41.gif בואו לנצח את כוחות ה../images/Emo32.gifל ../images/Emo41.gif

סתם שם נחמד לאוף טופיק
כי הקודם היה כבר ישן יחסית
אממ... אז את האוף כאן פתחתי כדי לשאול... מי מכאן קוראת הארי פוטר? ראתה תסרט? סתם מתוך התעניינות

nitzan111

New member
אני קראתי את כל הספרים

בעברית ובאנגלית. ביום שהם יצאו התנפלתי על החנות... וגם ראיתי את הסרטים. אני מתה על זה

ראיתם פעם "בובה פראית"?

אני כן. הכל יפה,נחמד,מצחיק,מרגש. אבל לשדר את אותה התכנית, באותו הערוץ, שלוש פעמים
קצת הגזימו. אבל אותי זה מאוד מצחיק..

nitzan111

New member
אני ראיתי כמה פרקים...

לא הצלחתי להתחבר לסדרה... אבל בזמנו היו לה המון המון מעריצים.

../images/Emo13.gif גמאני כמו ניצן

ניסיתי לראות כמה פרקים מתוך הטלנובלה "בובה פראית" אבל לא התחברתי לטלנובלה הזאת!! -ולא, אני לא אוהבת הארי פוטר לא ראיתי שום סרט שלו...לא יודעת בכלל מה הולך בספרים שלו ואני גם לא יודעת למה עושים ממנו כזה סיפור גדול...!!

בכל הקשור להארי פוטר,

גמאני לא מבינה את כל ההיסטריה. אבל בעצם, הסופרת של הארי פוטר ביקשה מליאל חתימה, וליאל אמרה שרק כשהיא הבינה מי זאת-היא הייתה צריכה בעצמה לבקש ממנה חתימה..
[זה היה כתוב בראיון שהיה לה בחודש יולי בידיעות אחרונות.
]

nitzan111

New member
הספרים הרבה יותר יפים מהסרטים

כדאי לך
אתם קוראים ספרים?

../images/Emo127.gif../images/Emo128.gif

אני אוהבת ספרים,אבל תלוי איזה. אני אוהבת מאוד ספרים שנכתבים בסגנון של "יומן",סיפורים מהחיים.. וגם פסיכולוגיה
My life.. ועוד [המון] ספרים... אבל יש ספרים שמספיק לי לקרוא עמוד אחד,אני משתעממת,ולא אחזור לקרוא אותו אף פעם.

BARSASOS

New member
כן..אני שוקלת להתחיל לקרוא :]

למרות שרק מלהסתכל על זה מוציא חשק..(בגלל העובי) חח אבל חפיף חוצמזה יש שם יותר פרטים והכל..אני אנסה וכן אני קוראת הרבה..אל תחשבו שאני תולעת ספרים חחח אבל ספרים כמו "סודות נעורים" ו"קיץ אחד ביחד" מרתקים אותי..חח..אה, וספרים על פיות :]

Cherry Girl1

New member
הארי פוטר רולז

אני קראתי את כל הספרים, ולדעתי הם ממש ממש ממש מעולים!! מי הדמות האהובה עלייך? אני אוהבת את רון הוא מצחיק אותי XD

למעלה