בואו נעשה ככה...

Catty

New member
../images/Emo41.gifבואו נעשה ככה...

בואו בשרשור הזה כל אחד יכתוב פרטים עליו ויספר על עצמו ויתן את מס´ האיסיקיו או הMSN או אימייל שלו או לא יודעת מה... אז אני... שם: דינה כינוי: החתולה, Catty, w`fa Catty cat girl. מיקום: המרכז תחביבים: אין תחביבים מוגדרים, אך אוהבת אומנויות למינהם כגון אומנויות הבמה ויצירה (ציור פיסול, סיפורים, שירים), ואוהבת הרבה דברים אחרים... פעילויות ספורט, אוספים, טבע, חברות, בלה בלה בלה... כיתה: ט´. גיל: 15 וחצי. איסיקיו: מחורפן, כך שאיזה פעם בשבוע עד פעם בחודש אני נמצאת בו... כך שלא שווה לתת את המספר שלו... MSN: אפשר למצוא אותי לפי הכתובת [email protected] תוכלו למצוא אותי גם במסרים אישיים... אם פספסתי משהו כתבו לי... עכשיו תורכם

LordNor

New member
עשיתי משהו דומה לפני כמה ימים...

אבל לא משנה.... שם: רפי כינוי: LordNor מיקום: צפון תחביבים: אמממ, לא הרבה.. אינטרנט,פעילויות עם החבר´ה,לחרוש עם האופניים בכל העיר
, ואם יש זמן.. אז אני רץ.. כיתה: י"ב איסיקיו: הושמד! MSN: תבקשו יפה, תקבלו... (נראה לי שזה מספיק, לא??), ולאחרים, לא לנסות לחפש את המספר ICQ שלי, כל המוצא ייקבל פרס!! , הוספה לרשימה השחורה!! אחלה פרס לא?

הנה פרטים שלי

שם:מרטה כינוי?:עיניים חומות מקום מגורים:מרכז הארץ תחביבים:לרקוד,לצייר,לגלוש באינטרנט,צופה בטלויזיה,חברים,לטייל מסביב העולם..יש הרבה....:)) כיתה:ח´ גיל:15 איסיקיו: לצערי, אני לא נותנים לזרים...רק ל-מכירים. מסן: כנ"ל נראה שזהו...

brbrita

New member
ואני....

שם: לירן כינוי: לירנה או ג´ינג´ית מיקום: מרכז הארץ כיתה: ט´ גיל: 14.5 תחביבים: לישון, לגלוש באינטרנט ולדבר עם חבריי, לשלוח הודעות בפלא, לדבר עם חבריי, לצאת לבלות, להשתולל איסיקיו: טוב... 143981311 ואני מאחלת שיהיה שלום בעולם ויהיה לי נפלא בעולם הזה ((:)

גילתוש!

New member
גם אני מצטרפת ../images/Emo13.gif

שם: גילת כינוי: גילתלתלית... מיקום: מרכז הארץ כיתה:ח גיל: 14.5 תחביבים: ספורט,לשחק ולעשות חיים עם חברים,לדבר עם חברים,לישוןןןןן, לגלוש באינטרנט,לטייל , מסיבות איסיקיו:לא נותנת זהו......
מגילתלתלית

גם אני מצטרף לגלית!

שמי : לירן כינוי: לירני הירוק ! מיקום: מרכז הארץ כיתה : ח´ גיל: כבר עוד כמה ימים אהיה בן 15 תחביבים: לשחק כדורגל וכדורסל , לעשות חיים עם חברים ולפטפט , לגלוש בטח באינטרנט ועוד דברים !!!!!!! איסיקיו:86100015 מלירני הירוק

GuyMan

New member
גם אני....

שם:גיא. כינוי:GuyMan. מס´ איסיקיו-132255407. מיקום: אנגליה. תחביבים: כדורסל. כיתה: שנה א´. גיל:18. MSN: בחלום שלך. וזו זה ככה החיים שלי :)))

מאמרי הפורום

השירשור הזה הפך למאמר הראשון בפורום : "מי אנחנו?" אתם מוזמנים גם להוסיף מידע כיצד הפכתם ללקויי שמיעה, באיזה סוג בי"ס אתם לומדים וכל מה שמתקשר לפורום הזה. אילו מין מאמרים יופיעו? סיפורים של חברי הפורום כתבות מעניינות ורעיונות נוספים יתקבלו בברכה. לילה טוב!

Catty

New member
מי אני? אני ../images/Emo54.gif {(+) ../images/Emo108.gif}

ועכשיו ברצינות... אצלי לא ממש יודעים מה גרם ללקות השמיעה שלי. אצלי זה ככל הנראה לא תורשתי. אני יודעת שקיבלתי הרבה דלקות בילדותי. זה גרם להחמרת השמיעה אך האם זה מלידה? לא יודעת, יתכן. אני לומדת בביה"ס רגיל, לשומעים. ממממ.... מה עוד שקשור לפורום? משפחתי שומעת... וספרו על החברים, כמה יותר, שומעים או לקו"ש? אצלי לא יודעת.... לא ספרתי

למעלה