בואו נשלח ברכות יומולדת לשאקירה

perrinat

New member
../images/Emo41.gifבואו נשלח ברכות יומולדת לשאקירה

האתר shakiraisabel מארגן כל שנה פרוייקט ברכות ממעריצים ברחבי העולם לכבוד היומולדת של שאקירה שחל ב-2/2. בואו נשלח לה ברכה מהמעריצים בישראל
שרשרו לכאן ברכות ואיחולים, אני אתרגם לאנגלית ונשלח לאתר, בתקווה שזה יגיע לשאקירה

12ShakirA12

New member
צריך לחשוב על משו מקורי.. חחח../images/Emo22.gif

אני אחשוב על משו כבר לקראת הערב...

swewa

New member
צריך לרשום אולי משהו

יפה אולי בחרוזים למחר!!! מה שהכי פצצה אם נעשה כזה דבר: נעשה לה ברכה באנגלית שיהיה כל מיני איחולים שהשירים שלה ישתלבו בפני למשל באהבה אנחנו מקווים שמצאת את האחד בשבילך אז
the one וכאלה אבל צריך לחשוב

12ShakirA12

New member
ואללה צודקת אחלה רעיון....

קראתי משו כזה לא מזמןןןן אוףףףף באסהה ננסה לחשוב קצת.. חח אולי אני אשאל את המורה שלי לאנגלית

perrinat

New member
אז קדימה

תזדרזו, שנשלח את זה עד יום שבת. תכתבו אפילו סתם "מזל טוב להיום הולדתך, בהצלחה באלבום החדש ומקווים לראות אותך בקרוב בישראל".

12ShakirA12

New member
קשה קשה..

אפשר לכתוב מה שאמרת... Happy Birthday to you good luck with your new album hope to see you soon in Israel והייתי כותבת גם אושר ועושר ובהצלחה בהמשך הדרך חח משו כזה.... אבל אין לי מושג איך לכתוב..... ואפשר אולי להוסיף בסוף... and dont forget your the one we need

12ShakirA12

New member
לאה אין לך איזה רעיון מקורי../images/Emo35.gif חח

אני אחשוב על עוד משו... נראה כבר..

perrinat

New member
סבבה

נראה לי שנשלח לה את זה: Happy Birthday and "Mazal Tov", Good luck with the coming album - We can hardly wait. We hope to see you soon in Israel! Your Israeli Fans יש לכם משהו להוסיף?

El Argentino

New member
מה אתם אומרים? .............../images/Emo168.gif

כדאי שנרשום ברכה משותפת מכל חברי הפורום וכמובן שכל אחד יחתום למטה וכמובן נציין שקיים פורום בישראל המוקדש לשאקירה (ככה שאם היא תקרא את הברכה היא תדע שיש לה קהל בישראל, לכו תדעו...)ובנוסף כדאי שנרשום ברכה קצת יותר ארוכה בספרדית (שפתה הרשמית של שאקירה) מה אתם אומרים? אני מוכן לתרגם את הברכה לספרדית יש מישהו / מישהי שמוכן/ה לתרגם לאנגלית? יאללה קדימה לעבודה שכל אחד ואחת ייתן משפט קצר לברכה! חדשות: יכול מאוד להיות ששאקירה תשתתף בפרויקט של הזמר הספרדי דוד ביסבל הוא מתכונן להוציא דיסק שלו עם 30 דואטים עם זמרים בינלאומיים כגון: שאקירה, אלחנדרו סאנס, אנריקה איגלסיאס, ריקי מרטין וזו רשימה על קצה המזלג.... הלוואי והפרויקט ייצא לפועל ככה שיהיה לנו השנה שלושה דברים חדשים של שאקירה: 1. דיסק חדש בספרדית- הכולל דואט עם הזמר גוסטבו סראטי ושיר שכתב לה אלחנדרו סאנס. 2. דיסק חדש באנגלית- 3. דואט עם דוד ביסבל (שיכלל באלבום החדש שלו היוקדש רק לדואטים) ביי לבנתיים, El Argentino

למעלה